Gravidute & Mamici de IASI (55)
Raspunsuri - Pagina 16
moldoveanca spune:
Multumesc fetele.Am vazut pozele cu Davidutzu cel cuminte ,foarte frumoase si ce bicicleta smechera are el
teo
moldoveanca spune:
Danyelle,eu am stat apropae toaa sarcina fara sot,adica venea o data pe luna sa ma vada asa ca te inteleg, stiu cum e.Si apoi am stat si pana a facut bebe 6 luni dar venea de doua ori pe luna.Era tare dureros ca nu-l cunostea bebe si sotul suferea dar nu e cazul tau asa ca nu mai fi trista,capul sus
teo
mihamora spune:
Multumim Kriss.Am vazut ca intrebi de sandalute, eu i-am luat www.ecco.com/int/en/collection/infants/4/infants/4/76441/54480/detail.do" target="_blank">astea lui Domi, gasesti si pt fetite daca vrei sa te inspiri.
Daniela - multumim. Ma bucur ca te-ai distrat si daca fata a fost cuminte inseamna ca poti sa o lasi mai des![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
alynta27 spune:
Multumim de aprecieri!
Michelle David a primit o bratara de aur cu numele lui gravat, lantisor de aur cu cruciulita (le poarta fara sa traga de ele), carut sport, bicicleta si un urs din plus care doarme pe o pernuta si sforaie. A fost productiv baiatul! Eu cu tatasau nu adunam atatea cadouri in 5 ani!![]()
Kriss suntem 3 surori 29-25-17 ani. Eu sunt cea mai mare.
Daniela eu am facut tortul. Sincer nu ma asteptam sa iasa asa gustois si frumos! Dar m-am inspirat din mai multe parti si m-am documentat inainte. Sa stii ca nu e greu de facut daca ai un model.
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
A... inca nu a primit toate cadourile! Fratele sotului vine maine sa-l felicite, iar nasii in wekeend. Nasii spuneau ca i-au cumparat hainute, iar unchiul ceva surpriza!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
ella10 spune:
Buna dimineata!
Cu scuzele de rigoare, ii urez si eu lui David LA MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI SI MULT NOROC IN VIATA iar parintilor multa sanatate si sa va bucurati de comoara vostra,imi pare rau ca nu am intrat chiar de ziua lui dar am fost plecati la munte si abia ieri am ajuns
Mihamora multa sanatate lui Domi
si sa se face bine cit mai repede
Noi suntem bine,Bia s-a comportat excelent la munte nu am avut probleme cu ea,parca nici nu eram cu copil dupa noi,a stat la aer linistita ,a gingurit,ridea la toata lumea si a dormit foarte bine,ii multumesc lui Dumnezeu caci avem un copil tare bun;acum e la mama caci aseara am fost la o nunta;mai nou isi duce piciorusele in gurita e tare haioasa,cred ca toti copii au trecut prin faza aceasta
Va doresc un inceput de saptamina cit mai frumos,va pup!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
alynta27 spune:
Buna!
Ella multumesc frumos! Sa va fie de bine vacanta la munte! Cred ca e tare scumpica cu piciorusul in gura! Si eu asteptasem mult acest moment la David iar cand s-a intamplat eram tare fericita!
Emma multumim frumos! Sa ai si tu o saptamana usoara!
Noi avem planuri fixe: de pe 9 la mare la veri. Stam pana pe 15! Abia astept sa-l duc pe David in Satul de vacacta, la delfinariu si acvariu si mai ales sa-l plimbam pe faleza pe la Cazinou! Pare un vis, dar se pare ca se va implini! Si maine cu siguranta ne vom muta la noi ACASA! Azi mai avem de dus combina frigorifica ,aragaz, patut bebe, si lucrurile putine care au ramas! Va dura un pic pana ne transferam netul acolo! Daca nu ne auzim sa stiti de ce! In cel mai rau caz ne "auzim" pe 9 de la mare, pentru ca varul meu are net acasa! Mai vorbim!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Amn si eu o interbare intrebatoare
: unde sunt vorbaretele noastre: Miha, Diana, Oana (Ghinetz), Nonna? Fetelorrrrrrr!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Si poze de la apartament:
http://good-times.webshots.com/album/563952515pHnaMB
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei