Gravidute & Mamici de IASI (55)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by danyelle005

Eu sunt tare necajita, sotul pleaca departe pt o saptamana si ceva.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Cat de departe, Daniela? Cu munca?
Las' ca trece repede o saptamana Stai cu noi si uiti...

--------------------------------------------------------------------------------
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
Cetatea si Muzeul de la Histria. Monumentul si muzeul de la Adamclisi
La munte
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Si de la mine, pe final de zi...
La multi anisori, DAVID! Sa cresti mare, sa fii cuminte si sa-ti asculti parintii, iar voi, Alina, sa aveti numai bucurii din partea lui si sa fiti fericiti impreuna, cat mai multi ani de-acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna dimineata si un ceiut verde pt. cine doreste
La multi anisori, David! Sa cresti sanatos.
Kriss, mesajul scris de Mihaela este complet si nu mai am ce scrie. Gasesti sanadalute bune la preturi mult mai mici(20 ron, de ex.) Nu sunt din piele dar talpa este buna, au talonet si sustin glezna.
Motzatei nu-i iau vara din piele fiindca schimbam 2 perechi lunar si s-ar simti serios la buget. Am folosit mereu sandalutele decupate total in fata, la degetele. In casa sta desculta dar afara nu am curajul sa o las(nu am unde) desi as vrea.
Daca vrei piele: poti incerca la mag. vis-a-vis de Familial, am uitat cum se numeste. Au produse mai ieftine decat in rest si sunt bune. Nu stiu unde poti merge exact fiindca nu m-am uitat dupa sandalute asa de mici.

un sf. de saptamana placut tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

departe in Germania

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by danyelle005

Eu sunt tare necajita, sotul pleaca departe pt o saptamana si ceva.

Cat de departe, Daniela? Cu munca?
Las' ca trece repede o saptamana Stai cu noi si uiti...

--------------------------------------------------------------------------------
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
Cetatea si Muzeul de la Histria. Monumentul si muzeul de la Adamclisi
La munte
La mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

De dansat nu cred ca o sa dansez prea mult ca nu cunosc pe nimeni in afara de socri si cumnat( care nici el nu poate dansa ca are o problema- deci ramane doar socrul).

Un sfarsit de saptamana placut tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salut!
LA MAI MULTE LUNITE MATEI !!!
Simo, ce mai faceti?

Andreea, bine ati revenit acasa! pupam curajosul Sebi

Daniela,distractie placuta la nunta! iti doresc sa treaca cat mai repede saptamana!

Ieri am fost la cucuteni si targul mestesugarilor din expo.in copou e slabut, dar gasesti numai oale si ulcele, daca asta cauti..in expo era mai aglomerat.haine, mancare, margele si tot felul de chestii.. Alessiei i-a placut, dar a fost tinuta numai in brate, ca nu am mai luat carut acolo.a papat si covrig, a stat la terasa la un mic si o bere:)si s-a ales si cu un puloveras simpatic cumparat de buni.

sambata racoroasa!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by kriss79
fata mea are piciorul mic.18 ii sunt mari:)ale tale cat sunt?cred ca pt. toamna 18 ii vor veni.zic eu
sunt cu talonete si glezna?
sau nu se mai poarta acum asa? spuneti-mi si mie ca sa nu par ridicola cu intrebari din astea:)

Cristina, sandalutele sunt marimea 18. Au si talonet. Acum parerile sunt impartite in ceea ce priveste talonetul.... dar Stefy poarta incaltaminte cu talonet.

Si aici sandalutele despre care vorbim.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Daniela, si noi tot solo... si maine la pranz plec la bunica si sora mea, la Targu Bujor, langa Galati. Deci ne vedem dupa 9 iulie cand se termina bac-ul sa vina sotul sa ne i-a acasa. Sper sa fie bine Stefy sa nu trebuiasca sa ma intorc cu trenul. Pina atunci ... va dorim sa va gasim pe toti sanatosi la intoarcere.

Andreea, imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar ma bucur ca acum sunteti mai bine. pe MIhaita sa se faca bine.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

LA MULTE LUNITE MATEI! Sa cresti mare si voinic! Pupici de la Amira!

Lacramioara,cred ca vorbim de lucruri diferite.Una e taloneta si alta sustinatorul plantar ce-l au aproape toti papucii.
Drum bun si distractie placuta!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salutare fetelor!
Dau o cafeluta buna

Saptamana asta a fost foarte urata, Dominic a facut febra 39.8 fara simptome de raceala sau altceva, i-am facut analize, au iesit bune, mai asteptam urocultura maine.
Ideea e ca la 5.30 dimineata avea 36.5 si la ora 8 avea 39.8,i-am pus supozitor cu novocalmin si am sunat dr care mi-a zis ce sa ii fac in continuare sa ii scad febra.
Concluzie - probabil a fost un virus.Se manifesta si cu diaree, defapt scaune moi, dar asta de vre-o 2 saptamani si ma gandeam ca o fi de la lapte, pe care i l-am schimbat de mai multe ori....

Acum nu mai face febra scaunele sunt din ce in ce mai normale.

Si mai avem si bubite la greu, care cica se manifesta asa de la piscaturi de insecta, probabil tantari, adica a fost piscat dar bubitele tot apar si se inmultesc in timp ce altele mai vechi trec, si asta e diagnostic dat de 3 medici.

Cam asta despre noi. Va pup si va doresc sanatate!

Duminica placuta!

Simo unde sunteti?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput