Gravidute & Mamici de IASI (55)
Raspunsuri - Pagina 11
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by alynta27
Ralu pozele chiar sunt frumoase! Cate saptamani ati fost plecati? Ati colindat foarte mult! Timp sa mai stati si in loc ati avut?
Doar 11 zile
Si da, am mai stat un pic si pe loc, pe ici-colo --------------------------------------------------------------------------------
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
Cetatea si Muzeul de la Histria. Monumentul si muzeul de la Adamclisi
La munte
La mare
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Superbe locuri dar nu-ti vad mutrisoara in poze.... Cat mai multe concedii placuteinteleg de ce spuneai ca regreti cand te intorci acasa.
Ei, lasa ca mutrisoara mea o stii... Eventual iti mai arat in "particulaire"
--------------------------------------------------------------------------------
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
La munte
La mare
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ella10
... si fotografii frumoase facute de Raluca,sa va fie de bine concediul
multumesc, Ella!
Adevarul e ca as fi vrut eu sa scot mai mult, da' nu prea mi-a reusit de data asta. Doar de alea cu apusul de la Mangalia sunt impresionata la maxim. Si florile din varf de munte.
--------------------------------------------------------------------------------
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
La munte
La mare
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Da ce lume buna vad pe aici...Diana, Michelle, Raluca, nushulica. Desigur, si restul e tot la aceeasi categorie, dar pe ele le-am vazut mai rar.
pe mine... rar???
pai de vreo 3 zile tot scriu aici...
quote:
O sa stea masina o luna in parcare si o sa mai uit la ea.
Oana, dupa concediul asta, sotul a devenit expert intr-ale condusului... Venim, luam masina, va luam si pe voi si mergem la plimbare, e bine asa?
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
La munte
La mare
ralnied1 spune:
In perioada 27 - 29 iunie, in Parcul Copou se va desfasura Targul national de ceramica traditionala Cucuteni-5000.
Tot in zilele de 27, 28, 29 iunie, in Parcul Expozitiei se va desfasura Targul Mestesugarilor.
Curtea de Arges si Cozia
Castelul Bran
Castelul Peles
La munte
La mare
iepurila spune:
dragi mamici si gravidute,
Apelez din nou la voi cu o rugaminte. Sa ma indrumati si pe mine ce cumparaturi sa fac pentru bebe si mai ales de unde.
Nu e foarte urgent, cand aveti voi timp, dar tare as vrea sa-mi pun ordine in ganduri si sa reusesc sa ma organizez un pic.
Nu am mai fost de mult in Siraj si stiu ca acolo erau multe standuri pentru bebe. Merita sa ma duc pana acolo? Gasesc lucrusoare de calitate?
Va pup
Eu, iepurica
22+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
irinach spune:
Iepurila, felicitari pentru sarcina. Sa de Domnul sa ai un copilas sanatos.
Tot la dr. Mihaila esti? Noi am mai vorbit pe forum cind am facut anul trecut histeroscopie.... Eu am acum 38 de saptamini. Mai am putin si imi vad printesa mult asteptata...
In privinta cumparaturilor....eu am fost in siraj si am luat lucruri de caliate ( bumbac 100%) si foarte frumoase (cam ce am vazut si in oras). Si pretul e convenabil.... Dar te-as sfatui sa mergi in cursul saptaminii...simbata e foarte aglomerat.
O zi buna. Poate mai vorbim. pa, pa.
moldoveanca spune:
Salutare dragelor azi facem 9 lunitze si ieri am facut vaccinulpana la urma si fara febra .Am stat aseara la panda si l-am stressat cu termometrul de ureche.Am groaza de febra dupa cateva episoade urate.Eu abia acum am iceput sa-i cumpar haine ,pana acum le-a avut pe cele primite de la botez.A primit cutii pline cu haine si de la colegii mei de munca ai sotului si tot asa.Va pup plecam afara.Maine ne vine carutul nou yuhuuu
teo
kriss79 spune:
salutare
Noi tot la mama in Bucium si astazi. E mai racoare aici si multa verdeata fata de la mine acasa. Profit ca are net si laptop..insa ma descurc mai greu cu tastatura lui..asa ca scuzati greselile..
LA MULTE LUNITE VLAD DOMINIC!!
Teo sa va traiasca baiatul mare si sa va bucurati de el din plin! succes cu vaccinul!
Ella, bine ati revenit din nou in Iasi..plimbaretilor! Sunt sigura ca va fi bine in cta in august.Fata ta e acum obisnuita cu marea, cu plaja..asa ca profitati la maxim de aceasta iesire.pupici Biencutei!
Oana, bine ai revenit!
Nusa, sa poarte David sanaos achizitiile noi! de la redoute ce i-ai luat fain?
Iepurila felicitari pt. caruciorul roz!parca asa am citit la mamici de oct 08.Ce fel de cumparaturi de intereseaza? haine, mobilier?
Hainute BB bune si accesibile gasesti si la TEba in zona industriala. pt Mobilier sunt mai multe variante, depinde ce iti doresti.o camera completa cu pat, sifonieri, comoda de schimbat bb si alte accesorii sau un patut simplu..Eu de ex am luat de pe net de la babydesign.au site pe net.
Alte chestii necesare BB gasesti in carrefour supermarket, la Copilasul meu..sarcina usoara in continuare!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
kriss79 spune:
Raluca multumim de informatii.
am uitat ce era mai important
Fata a zis ieri mama
, dar inconstient,adica nu se uita la mine..catata zice de vreo cateva zile..si tot ieri a mers trei pasi de-a busilea
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
inteleg de ce spuneai ca regreti cand te intorci acasa.