Gravidute & Mamici de IASI (55)
Raspunsuri - Pagina 10
danyelle005 spune:
DIANA uite o locatie pt petrecerihttp://www.stanleypark.lx.ro/index.html
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
alynta27 spune:
Teo inca nu ne-am mutat de tot! Suntem la stadiu de carat lucruri. Am dus toata mobila. Ceia ce e mai greu si mai am de dus sunt electrocasnicele. Bafta la vaccin! Si David e cam mucos si stam si noi cu emotii!
Ralu pozele chiar sunt frumoase! Cate saptamani ati fost plecati? Ati colindat foarte mult! Timp sa mai stati si in loc ati avut?
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Teo noi stateam la "granita" dintre Galata si Mircea si acum ne mutam in spatele blocului, la mansarda. Pe Cerna daca stii.
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Andrei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Darria spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
da' unde pleci cu asa viteza?
trebuie sa-ti faci timp, ca am pus destule pe-acolo
nu plec nicaieri dar am treaba
acum astept sa se trezeasca motz si m-am uitat pe fotografiile tale.
Superbe locuri dar nu-ti vad mutrisoara in poze.... Cat mai multe concedii placute
inteleg de ce spuneai ca regreti cand te intorci acasa.
nushulica spune:
salutare!
kriss la multi ani socrului!!!si petrecere frumoasa la aniversarea de 3 ani!!! o idee de cadou (modesta sau invechita poate)
mergi si fa-i sotului un tricou personalizat cu o poza cu tine si alessia pe care sa-i scrii si un mesaj de genul" tatic si sot fericit...asa zice sotia
" sau faci 2 cani cu o poza cu toti 3(sa ai si tu cana ca doar e si aniversarea ta
)
eu am fost azi la Z merci ca mi-ai zis macar am aflat si eu de magazinul asta , mi-a placut marfa dar majoritatea de vara si nu puteam sa iau pt david pt la anu(adik nici chiar asa
) si am luat doar un body cu maneca scurta si 2 perechi de sosetele(ca si asa am un fix cu sosetelele
) chiar mi-au placut sunt bune si grosute
la teba n-am mai ajuns dar nici nu ma grabesc chiar asa tare, maine ma duc in siraj![]()
bey ce picioare imi da nazdravanu asta de copil acum cand scriu , cred ca stie ca vb de el
o seara frumoasa!
23+
DAVID
ella10 spune:
salutare!
In sfirsit am ajuns si noi acasa,am fost plecati de luni pina azi la botosani ,la niste prieteni...tare bine e acasa
Am vazut fotografii frumoase cu cavalerul Moldovencei,am citit si despre primii pasi fara ajutor a lui David baiat de Alynta,felicitari si fotografii frumoase facute de Raluca,sa va fie de bine concediul
Noi suntem bine,crestem si suntem un pic dependenti de mami,vreau sa va zic ca nu pot face nimic caci daca nu sunt in raza Biancai de actiune incepe sa plinga si sa tipe iar cind ma vede ride si gingureste,asta e ,cred ca am invatat-o prost dar nu-i problema...
De acum ne linistim si asteptam luna august cind vom merge la mare caci tati e detasat cu serviciul acolo,dar cred ca v-am mai spus,nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu...oricumsper sa ne fie bine.
Bine ai revenit printre noi Addiana
Acum merg la somn caci sunt terminata de oboseala.
V-am pupat,noapte buna
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
ghinetz spune:
Salutari!!!
Da ce lume buna vad pe aici...Diana, Michelle, Raluca, nushulica. Desigur, si restul e tot la aceeasi categorie, dar pe ele le-am vazut mai rar.
Noi ne-am intors din plimbari (prin Copou si Selgros). Victor a adormit in masina, iar Stefan a ramas la mama ("ca asa stau copiii in vacanta, la bunici" - de ce nu i-o fi spus asta si soacrei care nici nu a adus vorba sa ramana la ea macar o sapt)
Am intrat sa va intreb: voi pe unde va mai plimbati? Ca am obosit tot uitandu-ma prin parc dupa DC-iste si nik. Sau poate nu nimeresc eu ora buna. Noi iesim cam dupa 6/18. O sa mai iesim sapt asta, ca apoi raman singura cu doi copii si mai greu sa ma deplasez cu autobuzul. Desi nu ar fi prima oara, dar oricum e greu. Mi-e jale numai cand ma gandesc la caldura si la danfuri. Si la stefan care nu se cenzureaza si spune cu glas tare: "ptiu! ce urat miroase!!!!". Dar asa-mi trebuie daca nu am vrut sa conduc. O sa stea masina o luna in parcare si o sa mai uit la ea.
Deci...nu punem de o intalneala?!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Deci...nu punem de o intalneala?!
Eu si Cristina vom fi sigur (ma rog,aproape sigur
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iulia-stefy spune:
Alina, multumim de aprecieri. Felicitari la cavaler. La ziua lui vrea sa fuga prin casa. 
Faza cu chiloteii si olita, vad ca tinut-o si azi. Am pus scutec doar la somn si afara. Cat a stat prin casa, fara. I-am lasat pe scaun niste chilotei si mi i-a adus sa o imbrac cu aia si nu cu Pampers. Sper s-o tina.
Cristina, La multi ani! socrului si voua casa de piatra. La cadouri nu ma prea pricep. Poate iti dau fetele vreo idee.
Darria, multumim.
Alina si Teo, multa bafta la vaccin.
Ella, stai linistita, ca si Stefy reactiona la fel cand era de varsta Biancai, si acum.... nu mai e la fel. Acum.... e mai mult cu tati. Si eu am incercat cat am putut sa nu fie dependenta de mine, ca nu are sa-i fie bine, dar pe la un an a inceput sa se desprinda.... ca sa zic asa.
Oana, chiar ma gandeam la tine, ca nu te-am mai vazut o vreme. Daca hotarati o intalnire, da-ti sfoara-n tara, ca vrem si noi sa venim.
Si noi tot "solo" dar noi ne-am facut obicei deja, dimineata mergem pina la piata sa luam cirese... fructe in general si cat facem pina acolo si inapoi si un pic in parcul de langa bloc si gata, la masa si la nani. Pe seara iesim prin parc in Podu Ros, ca nu vreau sa o plimb cu autobuzul din mai multe motive. E cald, mirosuri, geamuri deschise si curent, si nici nu are voie in aglomeratie, ca in astea doua saptamani, dupa spitalizare, trebuie sa ne ferim de virusi sa nu aiba nevoie de antibiotic, ca nu-i mai pot da. asa ca stam pe langa casa. In fata blocului avem "gradinita". In seara asta erau vreo 6-7 copii si ce era acolo.... Si Stefy cea mai mica, alerga si ea printre picioarele lor.
Miha, prin ce zona stati voi cand mergeti in Copou? Acum nu pot veni, dar eu stiu? Poate poate.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Si pentru a destinde fruntile.....www.youtube.com/watch?v=Kzb8K09hu7s" target="_blank"> priviti aici
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)