Ziua cea mai lunga
Azi e solstitiul de vara.Ziua cea mai lunga din an.De maine ziua incepe sa scada pana la solstitiul de iarna.
Cum profitati de ziua cea mai lunga?
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Raspunsuri
marius spune:
Ma duc la spital la tatal meu, ma duc sa o ajut pe mama mea sa-l spele pe fratele meu ca singura nu poate, maduc mai tarziu la strand cu fiica-mea cea mica si mai apoi lucrez. Diseara daca am cu cine voi bea o bere. Long live Marius!
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Claudelu spune:
de dimineata am fost la Mures cu Raul si trupa, acum fac mancare, apoi somn, apoi probabil iar la Mures si seara la bloc cu gasca de copilasi la intrecere pe biciclete....frumos program nu??
Marius, multa sanatate tatalui tau!
Cristina, LA MULTI ANI sotului
MissParker spune:
Stau si ma rog sa vina si bebele meu azi, ca e ultima zi din zodia Gemenilor si nu imi doream un copil Rac
Dar in final, fie ce-o fi, numai azi sa vina
Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
desprecopii spune:
Cea mai frumoasa zi a anului - dupa mine. Vom trai marele meci dintre Olanda si Rusia.
hai Olanda!!!!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Stau si ma rog sa vina si bebele meu azi, ca e ultima zi din zodia Gemenilor si nu imi doream un copil Rac
Dar in final, fie ce-o fi, numai azi sa vinaFelicia 39+ mami under construction pentru - David
Gnothi seauton
Nastere usoara!Daca te consoleaza cu ceva,Sofi este Rac si este cel mai bland,bun si candid copilas din lumeE calma,generoasa,etc etc Gata,n-o mai laud!lasa ideile astea cu zodiile,tu sa nasti usor si bebe sa fie sanatos si papacios!
Noi azi la plimbare ,shopping,terase...uichend obisnuit...
p.s.Hai Olanda!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by MissParker
Dar in final, fie ce-o fi, numai azi sa vinaFelicia 39+ mami under construction pentru - David
Gnothi seauton
nastere usoara!
Da ce ai cu zodia RAC? si io-s rac si imi e........foarte bine
kariguld spune:
Miss Parker, nastere usoara si cat mai repede!!!
ce conteaza zodia, sanatos sa fie bebe si tu; si sa cresteti mari si fericiti !!!
am fost si eu la spital la o prietena, de dimineata, apoi mici cuparaturi, fructe indeosebi. sotul a dus copii la strand!!
eu acasa cu diverse activitati.
diseara la o aniversare!
si sper sa fiu cu ochii pe ceas sa vad cat de repede trece si aceasta zi!
sanatate si numai impliniri, tuturor!
Kari
RAMONELLA spune:
O sa dormmmmmmmmm.....multtttttt....cat ma lasa Bea.
Si Felicia cand vrea sa vina,atunci vine...sunt tare lungi zilele astea,chiar daca e cea mai lunga zi din an,chiar daca nu....Las ca si a mea e scorpiuta si e cumintica.Cum ii cresti asa ii ai.Sanatosi sa fie.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
Cristina_C spune:
Multumesc Claudelu! Am avut o zi plina.
Felicia, mai esti acasa? Dar ce-i asa de rau sa fie David racusor? Iti tin pumnii sa ai o nastere usoara, ca asta-i cel mai important lucru.
Si da, o sa ne uitam si la meci, dar ziua cea mare pentru noi va fi cand va juca Germania.