Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Acum vad, Adina e nascuta in aceeasi zi cu Oana, doar ca Oana e in decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

offf eu scriu ce bine a fost in concediu si ce citesc pe aici...
Dia sa ajungeti cat mai repede acasa si sa fiti bine cu totii. ce rau imi pare ca aveti asa probleme mari....

cu cititul eu sunt f in urma, nu reusesc inca sa ajung la zi cu multe. la birou e nebunie totala pt ca sunt singura...

va pup si mai revin cand mai pot

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

quote:
Originally posted by dianav

Buna fetelor!

Citind ce a patit Dia am si uitat ce doream sa spun/intreb! Sper ca la vremea asta sunteti la casa voastra sanatosi!!!!

Eu am ales Bulgaria tocmai sa ma pot intoarce la nevoie acasa fara sa depind de avion, dar cum voi stati in Timisoara e tare greu.
Bine ai venit inapoi Raluca_u. Am o multime de intrebari, desi eu merg in Sunny Beach, dar macar imi fac o idee. Daca esti draguta sa imi raspunzi macar la o parte din ele:
1. Primesti pat pt. copil? Cate stele avea hotelul vostru?

noi aveam in camera un fotoliu pat pe care l-am folosit pt adina, dar ne-au adus si patut doar ca adina nu a vrut in el. 3 stele.

2. Primesti scaun de masa ?

aveau scaune de masa peste tot.

3. O vad pe bombonica imbracata, sa inteleg ca era rece dimineata si seara?

in prima zi a fost mai rece. oricum seara tr sa ii pui un hanorac ca e rece. briza isi spune cuvantul.
4.Erau supe/ciorbe la masa de pranz? Asta pt ca a mea mananca cu predilectie asa ceva.

si la masa de pranz si la cea de seara erau cate 2 feluri de supe/ ciorbe.
5. Fructe sunt la masa? macar dimineata?

la orice masa sunt fructe si cand restaurantul e inchis gasesti la barul de la piscina atat mancare cat si fructe, inghetata. tot timpul erau mere ionatan si golden, portocale, grefe si pepene rosu, compot de mere si de prune. in unele zile am gasit si struguri.
Citind ce a patit Dia cred ca o sa iau cu mine un bax cu apa pt Oana, sa nu fie schimbarile totale si bruste.
6. Puteai incalzi undeva laptele? Noi asa bem si ma gandeam ca trebuie sa car si incalzitorul de biberoane.

la cuptorul cu microunde - asta cat e restaurantul deschis, sau daca folosesti apa lor o iei direct calda de la dozator - noi asa faceam.

7. Pe unde ati iesit din tara? Giurgiu sau Vama? Care drum ar fi mai bun?

noi am iesit pe la giurgiu si a fost foarte bine. sunt si 80 de km de autostrada la ei pe traseu.

oricum ia in considerare ca astea in mare nu sunt universal valabile ci tin strict de hotelul la care te cazezi.
Cred ca mai aveam intrebari dar ma rezum la astea si sper sa nu iti para prostesti.

Dandusa....esti o super mamica, model de optimism si putere. Sper sa
ma corijez si eu si sa nu mai devin paranoica la orice chestie care mi se pare ciudata la Oana.

Diana

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

RALUCA,ma bucur ca ati avut un concediu frumos!F frumoase pozele,Adinuta e o scumpete!!!Aratati tare bine toti trei!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Dia, off, imi pare tare rau. Sper din tot sufletul ca ati plecat deja acasa...

De Bulgaria a auzit cineva ca nu ar fi ok cu bebii? ca plecam si noi.

Multa, multa sanatate!

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

poze cu noi

Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by dandusa

poze cu noi

Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Superba Crinuta!Reusite poze!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
o noua zi de kk....dar ce mai conteaza....
dia, bebinuta ma ingrozesc de ce citesc, ma rog la DD sa ajungeti sanatoase cu fetele acasa. Doamne ajuta!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Donia, mutumesc. Asa am is si eu. O las daca nu vrea, ca cere ea pe urma, acum m-am convins ca atunci cand ii e foame cere.

Azi am fost pe jos pina la piata sa luam cirese. Si la intoarcere asa se mai vaita de picioruse.... Si cand am ajuns acasa m-a tras la frigider si si-a ridicat capacul de pe bolul cu snitele, s-a servit, l-a pus la loc si mi-a facut semn cu mana sa inchid frigiderul ca ea nu mai are nevoie.

Ieri a trebuit s-o duc la control si ne-a dus un prieten si se uita dupa masina noastra in parcare si la un momentdat a facut o fatuca mirata si cu umerii ridicati zice: nuuuuuuuuuu-i, adica masina lui tati nu-i. Ca tati e plecat cu masina la Suceava....

dianocica, noi ne-am schimbat programul de plimbare. Stefy se trezeste la 7 si la 8 plecam afara. pe la 10 intram in casa si ne gasim de lucru. Azi am curatat cirese de samburi pentru dulceata impreuna, vorba vine. A curatat si ea vreo cateva, dar mai mult le-a mancat pe cele care le curatam eu, dar macar a sat cuminte. Sa vad ce-i dau de facut dupa ce se trezeste, pina mai pe seara cand vom iesi iar, ca la ieri 17.30 nu se putea sta la soare. La noi sunt doar 24 de grade in camera... iar afara sunt 30.

Raluca, privit multime de poze si inafara de a spune ca sunteti frumusei si ca ati petrecut super.... mai multe nu pot spune.

dandusa, super pozele. Ce-mi place carliontata cu ochelari de soare....

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

de la 9 de cand s-a trezit si pana la aceasta ora, eric nu a dormit nici macar o secunda... si ma indoiesc sincer ca se va culca pana diseara la 10... asta ce mai e???

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput