Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 4
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Donia
a_deju, da pana la urma pe cand planuiti plecarea?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
pai..23 iulie, ca tot erau deja biletele luate :)) ce sa mai cheltuim si alti bani :)) mihaiul are 2 sapt de conced', pana la 8 august, in zilele alea o sa cautam casa de inchiriat si-o sa depunem ce hartoage or mai fi de depus, dar daca gasim casa, pt eric si pt mine mutarea e definitva :) mihaiul pe 8 se intoarce sa-si rezolve treburile la munci si sa le fluture batista in semn de la revedere, si undeva la un maxim 15 august presupun c-o sa fim in formula completa. cu soacra cu tot :) care soacra e indispensabila in ecuatie, ea o sa stea cu copchiii, cumnata-mea incepe munca in sept si chiar, prin nush ce minune minunata, de-oi reusi si io sa ma misc atat de repede, de gradinita tot n-avem bani :)))
noi in principiu am cam rezolvat cu toate, maine achitam si apartamentul, iar asta era chiar ultimul hop... de-acu', cand s-o vinde, s-o vinde, tot aia e, important era sa terminam cu creditul, ca bani de cumparat acolo, chiar daca-l vindem pe asta , pana peste vreun an sau doi tot n-avem... in fine, o sa urmeze hopurile de-acolo, esentiale fiind joburile... dar..ce sa zic..doamne ajuta, ceva si pt noi tre' sa fie :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
iulia-stefy spune:
Deea, sa va ajute Dumnezeu. O sa va descurcati.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
adinazot spune:
DIA,BEBINUTA,vai,dragii de voi si de fete mai ales,imi pare rau ca nu v-a ocolit enterocolita aia pacatoasa,o sa treaca ,pacat ca v-a stricat concediul.Multa sanatate va doresc!Sa va intoarceti cu bine acasa!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
Donia spune:
quote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Donia
a_deju, da pana la urma pe cand planuiti plecarea?
pai..23 iulie
Hi, hi, zi cu noroc! Ca acum nu stiu cati ani pe 23 iulie puneam si eu pirostriile si uite ca a fost de bine
Na sa fie intr-un ceas bun! Mult a fost, putin mai este, v-ati miscat rapid, ce-nseamna sa fii tanar, dom'le, iti bate vantu' din pupa...
Lacramioara, pai multa putere si tie, ca e greu singura. Ai rabdare cu mancatul lui Stefy, ca a tras mult saracuta, las-o in ritmul ei ca organismul ei stie cel mai bine cat poate acum.
Yagmur, ati petrecut bine week-end-ul asta? Hai ca-ti las o cafea aburinda, ca miraco nu stiu cand mai apare...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
Dia,
offf prin ce ati trecut voi...nu-mi vine sa cred cat v-ati chinuit...si cat ati asteptat concediul asta...
sper sa ajungeti f repede acasa cu fetele sa le faceti bine repejor...,tinem pumnii si santem alaturi de voi...
muuuuulta sanatate Oanei,muuuuulta sanatate Adei
Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Yagmur spune:
Deschid si eu ultima pagina... si merci Donia de cafea (daca stau noaptea si ma uit de nebuna la fotbal, normal ca pic de somn) si vad ceva despre vacanta Diei si Bebinutei??? S-au imbolnavit fetele? Incep sa ma stresez si eu ..offf... tare teama imi este de acest concediu.....
Nu stiu daca recuperez din urma... dar incerc... anyway va pupicesc
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dianocica spune:
dia pare tare tare rau, ne gandim la voi, sa va faceti repede bine
am si eu o intrebare: ce faceti cu ei pe caldurile astea? azi am iesit la 9 si la 10.30 eram acasa.... caaald...groaznic de cald. aseara am iesit in herastru la 6 jumate dar la locul de joaca nu se putea sta, era mult prea cald, ne-am plimbat pe aleile umbrite, altfel n-aveam nici o sansa. deci, unde-i scoateti?
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
dandusa spune:
Dianocica,
noi nu iesim dimineata tocmai din acest motiv...se incalzeste muult prea repede si daca ne trezim la 8 pana ne pregatim etc se face 9 si mai stau o ora afara...asa ca toata ziua ne balacim in cada sau in lighean,stam numai dezbracate,mancam totul de la frigider...
aseara nu am reusit sa adorm decat dupa ce m-am invelit cu un prosop umed...simteam ca ma topesc de caldura...toate geamurile/usile deschise si tot nu simteam ca respir...
ieri am mers in parcul Carol...,care mi s-a parut dementiallll,super,super...,fff mareeee,fff aerisit...,fff multe alei umbrite...au un colt de lac cu rate imprajmuit de bacute...a fost nebunie...,pacat ca nu este f aproape de noi ,am vazut multi copii jucandu-se pe iarba...sau indragostiti stand la umbra pe paturica...ne-a placut fff mult...
vineri am planuit o iesire la circ...,toata ziua am asteptat momentul,i-am explicat Crinutei ce vom face etc...am mers acolo si culmea...nu s-a tinut spectacolul...am fost ff dezamagita...
ulterior am aflat de la tv ca spectacolul tinut de Globus,unde trebuia sa mergem noi... are in program tigrii care merg in lesa pe sceana...fara nici un alt fel de protectie intre scena si spectatori...si-am zis "multumesc doamne ca nu s-a tinut specatacolul"
tot de la tv am aflat ca in Tineretului se tine un spectacol de circ pe gheata,asta mi se pare super si tare mult as vrea sa mergem sa-l vedem...
amatorii de o scurta plimbare cu balonul pot merge in parcul Carol dupa ora 16...gratis ,au voie si copii peste 3 ani...
altfel abia astept sa ajungem la mare...
Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Raluca_u spune:
vacanta la mare
cum a fost?
... de vis
de asta am si prelungit vacanta cu cateva zile.
hotelul ok, serviciile super, vremea buna au fost ingredientele pentru concediul nostru reusit.
desi initial am avut oarece retineri in alegerea Bulgariei ca si destinatie de vacanta, acum nu regretam deloc.
am avut noroc de vreme frumoasa, in prima zi cand am ajuns noi abia ce se oprise ploaia si a fost putin mai rece, apoi am avut doar zile calde. a mai plouat de 2 ori dar chiar la pranz cand noi eram la masa sau dormeam si pana ieseam din nou pe plaja era soare si frumos.
Adinei i-a mers super bine, dormea de 3 ori pe zi - asa tare o obosea aerul. prima tura, 2 ore pe mamul marii de la 8 la 10 apio pe la 1:30 iarasi la somn de data asta in camera, tot vreo 2 ore si mai pe seara mai mergea inca vreo ora de somn in plimbare pe faleza.
i-a placut mult marea, a si gustat de cateva ori cu lopatica sa vada ce gust are marea.
de balacit mai putintel pt ca noi am plecat cu ea usor racita si nu am vrut sa se agraveze.
la hotel am primit camera cu vedere la mare desi platisem pentru park view si a fost super, camera super mare si spatioasa, conditii ok, in fiecare zi ne schimbau prosoapele si le aranjau pe pat in foarte multe feluri, lebede, pesti, flori, in fiecare zi alt aranjament. adinei ii placea mult si la mini discoteca copiilor cu animatorii, tot timpul vrea si ea pe scena si incerca sa imite ce faceau animatorii cu copii.
ce a mai fost frumos e ca de ziua ta iti pregateau o masa special in restaurant cu baloane si alte ornamente si iti aduceau un tortulet cu lumanare si te felicitau. nu era mare lucru dar cu siguranta te faceau sa te simti bine.
mancare ok si diversificata, pe langa clasicele preparate din pui, vita, porc, am avut si iepure, rata, curcan, scoici, tot felul de preparate din ciuperci.
ca si amintire am facut poze in stil retro: eu cu o rochie super frumoasa, palarii, umbrelute si pe Ionut l-au imbracat intr-un costum gen napoleon... super fain, am uitat cd-ul pt exemplificare dar tr sa va arat neaparat.
cam asta a fost vacanta noastra.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
dianav spune:
Buna fetelor!
Citind ce a patit Dia am si uitat ce doream sa spun/intreb! Sper ca la vremea asta sunteti la casa voastra sanatosi!!!!
Eu am ales Bulgaria tocmai sa ma pot intoarce la nevoie acasa fara sa depind de avion, dar cum voi stati in Timisoara e tare greu.
Bine ai venit inapoi Raluca_u. Am o multime de intrebari, desi eu merg in Sunny Beach, dar macar imi fac o idee. Daca esti draguta sa imi raspunzi macar la o parte din ele:
1. Primesti pat pt. copil? Cate stele avea hotelul vostru?
2. Primesti scaun de masa ?
3. O vad pe bombonica imbracata, sa inteleg ca era rece dimineata si seara?
4.Erau supe/ciorbe la masa de pranz? Asta pt ca a mea mananca cu predilectie asa ceva.
5. Fructe sunt la masa? macar dimineata?
Citind ce a patit Dia cred ca o sa iau cu mine un bax cu apa pt Oana, sa nu fie schimbarile totale si bruste.
6. Puteai incalzi undeva laptele? Noi asa bem si ma gandeam ca trebuie sa car si incalzitorul de biberoane.
7. Pe unde ati iesit din tara? Giurgiu sau Vama? Care drum ar fi mai bun?
Cred ca mai aveam intrebari dar ma rezum la astea si sper sa nu iti para prostesti.
Dandusa....esti o super mamica, model de optimism si putere. Sper sa
ma corijez si eu si sa nu mai devin paranoica la orice chestie care mi se pare ciudata la Oana.
Diana