Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 6
Donia spune:
Ma tot gandesc la Dia si bebinuta, sper sa ajunga acasa cu bine!
Minunatele, daca aflati ceva de ele dati de veste si aici.
Raluca, ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu, pozele sunt tare graitoare. Ce frumos e la bulgari, totul pare curat... cum naiba nu se poate si in Romania??? Atatea locuri frumoase de care parca ne batem joc...
dandusa, e microbist ala micu? Crinuta e o dulceata si tata e mortal cu palariuta ei in cap!
Cum mai decurge adormirea Crinutei? Citeste pana adoarme?
Laura, de ce esti suparata? Tot asa mult muncesti? Macar atmosfera e buna la servici?
asiza, cum mai sunteti?
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Azi am fost pe jos pina la piata sa luam cirese. Si la intoarcere asa se mai vaita de picioruse.... Si cand am ajuns acasa m-a tras la frigider si si-a ridicat capacul de pe bolul cu snitele, s-a servit, l-a pus la loc si mi-a facut semn cu mana sa inchid frigiderul ca ea nu mai are nevoie
Ce draguta! E departe piata?
Care mai aveti poze? ca sunt intr-o dispozitie de clatit ochii azi...!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
quote:
Originally posted by a_deju
de la 9 de cand s-a trezit si pana la aceasta ora, eric nu a dormit nici macar o secunda... si ma indoiesc sincer ca se va culca pana diseara la 10... asta ce mai e???
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
Si ce-a facut in tot timpul asta? E prea cald cumva?
Aozi, da' poze din week-end n-ai? Ca am auzit c-ai fost la plaja.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lavinia_P spune:
Si eu ma gandesc la Dia si bebinuta.Nu are nimeni telefonul uneia din ele?
Mirona probabil...
A_deju,
Nu generaliza...La noi s-a mai intamplat de cateva ori,dar nu a devenit o regula.
Cred ca vrea sa profite cat mai poate de Romania.
minunea mea
madaluta spune:
dia si bebinuta: of..tare imi pare rau sa aud ce ati patit...sper k drumul spre casa sa nu afectee in niciun fel starea oanei si aici totul sa decurga k si cum nici nu s-ar fi intamplat..
ralumatbine k macar voua v-a priit concediul si v-ati simtit excelent..Am vazut pozele voastre si-mi aminteam de fiecare locusor din Nisipuri..Din toate statiunile bulgaresti asta mi s-a aprut cea mai frumoasa, nu?
dandusa: crinuta e mortala..da mortala, mortala...
si burtica e frumisica ...
iulia-stefy: si noi suntem singurele pt 2 sapatamani, asa k fruntea sus...
tati al nostru a plecat azi pt 2 saptamani la bucuresti...A avut si el o bafta cu caldurile astea, de cred k se va topi. In c-ta parca e mai acceptabil sau cel putin la noi in casa e chiar bine.
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
madaluta spune:
am uitat sa va scriem despre noi...
dupa cum spuneam, tati e plecat pt 2 saptamani la bucuresti si nici n-a plecat bine k fetele lui au si inceput sa-si faca de cap. Azi direct in Z ne-am oprit k pana joi sunt 50% reduceri si i-am cumparat fetii o gramada de hainute..Lui darius nu i-am gasit nimic pt k se epuizase deja stocul pt varsta lui...
deci ziua de azi a fost frumoasa..sa vedem maine cum ne vom descurca singurele. As fi vrut sa plec la tara la darius k mi-e dor de mooor, dar astept sa treaca saptamana asta sa vad daca face sau nu varsat de vant , caci a intrat acum 2 sapt in contact cu o fetita care a facut imediat dupa intalnirea cu noi si acum ar fi perioada in care s-a putea sa-i erupa si lui..Daca nu face..la sfarsitul saptamanii, plecm acolo...(doamne ajuta sa nu faca). Dr mi-a zis k in primele 3 luni briana e protejata de anticorpii luati din lapte, dar parca n-as vrea sa risc...
In alta oridne de idei, ne pregatim de botez.il facem pe 12 iulie la o terasa pe malul lacului, in mamaia.sunt innebunita k nu stiu cum sa ma imbrac (sa par slaba}.....poate pana atunci s-o inventa ceva si pentru mine...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
mamaana spune:
dia si bebinuta sa ajungeti acasa cu bine
a_deju amr?
lacramioara ce scumpa e stefy
dandusa sunteti niste scumpe amandoua
si acum de noi: fetele s-au facut bine la burtica, tudi in schimb nu: a avut party la soala vineri si cica si-a facut un coctail din 12 ingrediente- vineri seara a vomat, sambata dimineata dupa ce s-a spalat pe dinti iar, si tot are scaune moi... iar vineri seara a reusit sa-si luxese probabil doua degete de la mana stanga (care e mana lui dreapta de fapt), asa ca a fost la urgente cu taica-su, x-ray ok, dar e cu mana-n ghips pana vineri; si maine are graduation party... oricum mi-a zis ca nu vrea sa intre in piscina dinainte...
mamaana spune:
donia si eu care ma gandeam ca v-ati mutat in aceeasi zona unde ati stat ca nu te-am auzit de schimbat scoala...
tudor si acum dupa 1 an de cand ne-am mutat isi tot aduce aminte de scoala cealalta si tot vrea sa se mute inapoi...
bebinuta spune:
da..am ajuns pana la urma acasa. Nu stiu unde s-a oprit Dia cu povestea noastra...dar drumul spe casa cele 7 ore(de la hotel pana acasa) l-am facut cu Ada in brate, dormind si plangand, fara vlaga. Si ea a avut diaree si varsaturi si nu a mancat de 2 zile nimic sa ramana in stomacel.
Am reusit sa o hidratam suficient de bine, dar tot molesita e. A mancat putin in seara asta si acum doarme iar.
Doarme ffffff mult si cam atat. I-am dat saruri de rehidratare, ceai, apa si sper de maine sa o putem si hrani, caci deocamdata dr ne-a interzis.
OAna si Dia sunt bine, Oana e chiar f bine, e vesela si mananca de cand a ajuns acasa.
Eu sper ca si Ada sa ajunga cat mai repede in aceasta stare.
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de noi si nimanui nu-i mai doresc o astfel de experienta.
Inca nu m-am schimbat de pe drum, tot cu ea in brate am fost.
Sunt inca in concediu asa ca mai intru zilele astea.
Va pupam!
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Lavinia_P spune:
Huhh...ce bine!
Multumim Bebinuta!
Isi vor reveni fetele...probabil de la perfuzii Oana s-a pus pe picioare.
Sanatate multa!
Mama ei de treaba...dar cate zile ati avut sejurul?
minunea mea
Donia spune:
bebinuta, multumesc ca ne-ai dat vesti. Bine ca ati ajuns acasa. Ii doresc mutla sanatate Adei! O sa se refaca, o sa vezi, dar va dura putin. Aveti gria de voi!