Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Yagmur spune:
Neata,
Acum si eu..... da, ma regasesc in cele scrise de Laura; si din lipsa de timp eu ratez multe capitole, dar imi sinteti tare dragi si ma bucur enorm pentru ca mi-am facut prietene datorita existentei acestui forum. Inca ma gandesc cu mare placere de intalnirea din Bucuresti... cea de anul trecut din Herastrau si cea de Paste, de excursiile la Tg Mures la Diana, sper sa ajung la Timisoara, Satu Mare, Constanta, Iasi si Sibiu in acest an (oare si Canada????), sa apuc sa ajung si in Brasov ca sa stau cu Danita mai mult de 5 minute cum ne-am vazut pana acum si mai ales ca am alaturi o prietena grozava in Cluj.... Pe mine m-a ajutat enorm existenta voastra, mi-ati dat putere si curaj cand eram down....
Raluca, cand am vazut pozele iarasi mi-am adus aminte de paturica din iulie 2007.
Danutz, multa bafta si sper ca nu renunti la vacanta; abia astept sa facem primul gratar la viitoarea casa....
Ktrinel, vreau sa vad si eu poze cu Julia...
Dandusa, ce burtica frumoasa ai..... esti minunata!!!
Teutz, ce scumpa e Alexia.... cu parul strans
Lory, ma bucur ca ai trecut peste probleme; si imi pare rau ca au existat; sint momente cand si eu ma simt rupta de lume, coplesita de probleme, dar merg mai departe... imi dau singura un sut...
Porumbita, pupici mamicii curajoase
Laura, ai grija de tine si doar de noi depinde sa pastram legatura, chiar daca intram sau scriem mai rar... eu zic ca se poate... si eu sint convinsa ca ne si vom cunoaste intr-o zi...; ma bucur tare mult ca Dani este bine, vorbaret; si Luca plange dupa Olimpia, dar tot pe limba lui vorbeste... si cat vorbeste, dar nu pricep nimic . Luca cand papa ciorba, nu mai mananca altceva. Dar papa carnea din ea... eu nu ma stresez ca oricum e tare plinut... de fapt asta e stresul meu.. sa nu devina un copil grasun
Avem si noi nevoie de crocsi dar nr 21 sint mici, iar 23 sint mari... 22 nu se gasesc... ce credeti 22 ar putea fi buni pe un picior lat??? Ca poate rog pe cineva sa cumpere din Buc....
As mai scrie dar e zi de sedinte...
Acestea fiind zise va urez un sfarsit de saptamana perfect, fara calduri excesive, alaturi de cei mici si dragi....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adinazot spune:
Neata fetele!!!
Va invit la cafea!!!e racoare afara..in sfarsit,a plouat toata noatpea,am dormit cu geamul larg deschis si ma bucuram de fiecare strop care cadea!!!Ce minune......in sfarsit e aerul respirabil!!!asa ca poftiti la cafea la noi!!!
PORUMBITA,felicitari pt tot ce ai realizat,ce nastere usoara ai avut!!
LORY,bine ai revenit ,iti doresc sa nu mai ai perte de probleme si armonia sa apara in viata ta!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
adinazot spune:
LA MULTI ANI pt SARA de SARYTA!!!
DANUTZ,felicitari pt achizitie!!Si bafta pt noul job!!!
DONIA!felicitari!!!
ASIZA,ROXANICA,RUXANDRA si toate fetele
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
asiza spune:
'Neatza...sunt pe fuga ca mergem la socrii la tzara si ma asteapta sotul cu langa usa de la masina
, dar nu puteam sa nu felicit noii cetateni canadieni
...Va pup tare tare tare!!!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Yagmur spune:
Astept si eu o inghetata buna de la cetatenii canadieni.....
Adina, si noi ne bucuram de racoare...
Brrr.. greu e sambata la munca....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dandusa spune:
Roxanica,
meriti un premiu,esti minunata... cum ai lucart tu asa la sentimenttttt meiii ceva de speriat auzi!?cum simti tu omu'...in cazul asta o groaza de "omu'"
,bravooooo
eu sant ca raia...,daca voi nu ma vreti eu va vreau...,deci si la pensie bazeaza-te pe mine
ma bucur ca santeti in verva...si pot sa plec si eu intr-o minivanacta la mare,chiar ma gandeam...,pai daca plec asa de multe zile,o sa am ce citi la intoarcere?!
si cate fete s-au mobilizat sa scrie seara la la calc...,superrr tareee,bravoo fetelor...
Lory,
bine ai revenit,sper sa te ajutam s atreci mai repede peste aceasta perioada din viata ta...facem o intalnire in August la malul marii?ce zici?
Donia,
felicitariiiii,sa fie intr-un ceas bun...dai de bautttttt
ma intreaba Claudiu de cati ani santeti in Canada,zi-mi sa nu ma mai streseze...
Danutz,
nu te mai plange ca esti falita,salariu sotului ce are?este f bun!felicitari pentru teren...,va faceti casa pe el cumva?
Saryta,
sa-ti traiasca fetita minunataaaa,La muuuulti ani,sa va traiasca
Raluca,
vrei sa spui ca Ingerasa a fost si la petrecerea de 1 Iunie?si eu am cunoascut-o?super tare faza...
Mamica stralucitoare
22+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
dandusa spune:
Porumbitaaaa
stiam eu ca am uitat ceva...
ma bucur ca santeti bine,astept povestea nasterii 2...,astept si poze si va imbratisez cu drag...
Raluca,
meiii ai pus poze cu mine neprelucrate? transpirata,gafaind...si necoafata...,cum te-am invata eu huh?!
sa nu mai zic...,ascunde-le repede pana nu vine Teo sa le vada ca ti-o iei...
Mamica stralucitoare
22+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
danita spune:
felicitam si noi familia romano-canadiana si ii traducem din limbajul nostru ca, "cacu" = sacul :) de dormit :) .
pupicei de wk
D
Dia1609 spune:
donia, felicitari pt cetatenie! ce mai face roxana?
porumbita, felicitari mami, ai nascut repede si usor. ma bucur ca au inceput sa se rezolve probleme voastre, era si timpul . cum te descurci cu 2 copii? alaptezi? mai da-ne de veste cand poti
lory, imi pare rau ca ati avut probleme, bine ca au trecut, sa fie totul lin si usor de acum incolo. ceva poze nu ne arati?
am cautat poze cu dandusa transpirata si gafaita si sa mor ca n-am gasit/. am vazut o f sexi, 2 fetite cu codite si crocsi :)(f bine le sta crinutei si alexiei cu codite) si o adinuta cu ochi verzi si bretonul in oki . :)
danutz, felicitari pt teren, sa cresca casa cat mai repede pe el! si sa-ti iasa cartile la noul job, sa te auzim entuziasmata de o munca noua si bine platita! sara de saryta! sa cresti mare, frumoasa si sa-ti bucuri parintii!
roxanica, laura, luati de-aici
ce mai era? ce mai era???
va las acum ca m-a prins si pe mine febra cumparaturilor pe la redoute ( si am molipsit-o si pe bebinuta
)
iulia-stefy spune:
Fetele,noi tot solo si saptamana viitoare... Acum a venit sotul si maine la pranz plec la bunica si sora mea, la Targu Bujor, langa Galati. Deci ne vedem dupa 9 iulie cand se termina bac-ul sa vina sotul sa ne i-a acasa. Sper sa fie bine Stefy sa nu trebuiasca sa ma intorc cu trenul. Pina atunci ... va dorim sa va gasim pe toti sanatosi la intoarcere. la toti fulguletii de la Stefy.
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)