Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici la ora de seara.
sa stiti, sincer, imi pare tare rau ca e o stare generala....ceea ce simt eu. dar, sunt sigura, ca daca facem toate un picut de efort va trece aceasta stare si punem sa fim din nou gasca aceea minunata.... de pe vremuri. eventual, cand apare o mamica ce nu a mai scris de mult sa o primim la fel de calduros cum primeam pe vremuri mamicile noi venite in gasca.
v-as zice de dani, dar eu stiu.....de unde sa incep? ca-l iubesc de mor? stiti. ca e destept foc? stiti.
haideti sa va zic ca tanti bona s-a dat pe brazda, se pare. ca dani e din ce in ce mai vorbaret, ca invata multe lucruri noi cu ea, ca plange dupa ea....ceva de speriat. doar ca ii spune andrea. nu stim de ce. totusi dani nu prea vrea sa "lipeasca" cuvintele in propozitii scurte....dar inca nu ma stresez. e activ cum il stiti, nu sta locului nici o secunda. kile....nu stiu, ca n-am mai fost de multisor la un control de rutina. inaltime nici atat ca nu sta.....deloc. dar e sanatos si vesel si iubaret....ce altceva mai conteaza.
si bautor de bere. s-a deschis o terasa pe la noi cu un loc de joaca pentru copii. ne-am dus si noi astfel prima data la terasa de cand il avem pe dani. ne-am asezat la masa, sa mancam, eram si cu sora mea si cumnatul meu si cu copii lor si cu florin. pe masa o halba de bere, pe care dani a luat-o (noi nu stiu unde ne uitam topti 4), a dus-o la gura si a baut. ma rog, o gurita ne care a scuipat-o rapid si a tunat 1/2 de halba pe el. dupa care se da jos si spune: "bere, nu-nu". ne-am stricat de ras, dupa ce ne-am linistit ca nu ii place. stiti cum mirosea copilul meu cand am ajuns acasa????
am un alt stres. dani nu mai mananca DELOC felul doi la pranz. adica nu mai vrea nici un fel de mancare in afara de ciorba la pranz. si in ciorba nu serveste carne. nikci gratar. nici snitel. nici pate-ul de ficat nu-l mai vrea. mai papa ou de 2 ori pe saptamana, in rest doar ciorba. oare zeama de ciorba de carne contine ceva fier? ca daca n-are deloc m-as duce sa ii fac niste analize sa vad cum sta cu fe. in rest mananca destul de bine, dar tot papa de bebe, adica fructe, iaurtel, mamaliga cu branza, cereale, din cand in cand borcanele.....si cam atat. ceva idei de mancaruri mai "de copii mari"? eventual sa scriem meniul zilei......again?
gata, hai ca v-am plicti suficient.
va pup, n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

va doresc un sfarsit de saptamana minunat si un inceput de saptamana la fel
avem weekend lung lung lung pana miercuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LAURA,sunt de acord cu tine,mai bine nici ca se putea spune!!!Si eu simt la fel,unde e gasca de odata?Din pacate nu mai e timpul pe care il aveam mai demult,eu una ma confrunt cu problema asta zilnic,imi tot propun sa activez mai mult...dar nu reusesc,voi incerca!
Imi sunteti toate dragi,imi pare rau de unele fete care au hotarat sa nu mai treaca pe aici!

RALUCA,superbe pozele,am reusit sa le vad si eu,f interesnta ideea!!A,si pozele cu fetele mortale!!
ATUDOR,of doamne ce patanie,va doresc refacere rapida,si bine ca nu a fost mai rau!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ha, ha...ce ma bucur ca mesajul meu v-a pus pe ganduri.Nu sunt egoista din fire, si poate bucuria mea e ca nuca-n perete printre mesajele voastre nostalgice, dar niciodata n-am fost omu' ala care sa aiba initiativa intr-un grup, sa fie leader, si acum asa ma bucur ca mesajul meu n-a ramas fara efecte!! Va pup pe toate, toate cu mare drag si pe Laura in special!!
Eu stiu o chestie: toata viata mea perioada sarcinii si a primilor ani din viata puiului meu va fi legata, vreau nu vreau, si de voi, de prezenta voastra zilnica, de povestile noastre...
Off, v-as mai spune multe, dar dimineata plecam la socri si trebuie sa pregatesc bagaje,
Vreau doar sa-i spun lui Lory ca-mi pare tare rau de suferinta prin care a trecut, sper doar ca nu e asa grav precum suna, ca nu e o ruptura definitiva, ca acum e totul bine.
Mai vreu s-o felicit pe Porumbita si sa-i urez multa putere cu cei doi flacai
Si bineinteles sa-i spun scumpei Laura sa nu se streseze cu mancarea!!!!!!!!!!!
Fetelor, daca l-ati vedea pe micutul meu cum mananca!!!!!!! Cere papa mereu, plange daca nu primeste la timp, papa f.f.f.f bine si cu o poftaaaaaaaaaaa!! deci, se poate!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Helaaauuuu, ce-aveti mai?!?...e adevarat ca nici eu nu mai scriu ca inainte, da' mi se pare perfect normal...adik asa evolueaza lucrurile in mod firesc, insa nici prin cap nu mi-a trecut ca n-o sa fim tot aici si la pensie ...chiar daca scriu o data la 3/4/5 zile, mie imi vine foarte usor sa intru sa va mai povestesc una alta (chiar daca haotic, ca ma cam grabesc), mai raspund la cine pot si-mi aduc aminte, dar nici prin cap nu mi-a trecut ca se va destrama ceva...in sfarsit, pe mine ma gasiti aici oricand doriti ...Ocaziune cu care va pup pe toate ca sunteti fete faine ...si faceti bine si intrati fiecare cum si cand are timp, nu va mai complexati din thashpe mii de motive ca nu-i cazul...

Da, Bebinuta, ne-am intors de tot! Ma bucur ca Ada e bine acum...Insanatosire grabinica si sotului!
Danutz, felicitari pentru achizitii si Doamne ajuta sa fie bine si cu job-ul!
Luciaro, fa bine si baga poze si povesteste-ne cum a fost la Paris...ai cumparat pana la urma protectie pt pat?
Porumbitaaaaa, bravo, fata, ce usor ai nascut...super ...sa nu uiti sa scrii si partea a doua a povestii ca asteptam cu sufletul la gura!
Lory,
Laura, ma bucur sa aud de schimbarea de atitudine a bonei....macar v-ati linistit si voi din punctul asta de vedere...ce m-am mai distrat de povestea cu "Dani la bere"...Parca-l vedem pe fiu-mio cand a gustat whiskey, la fel si identic s-a intamplat ...Hai sa-ti zic eu meniul zilei:
1. Dimineata: musli cu lapte si un iaurt Danonino
2. Pranz: Ostropel de pui cu ciuperci si mamaliga
3. Cina: macaroane cu branza si smantana
4. Intre mese a mai servit o juma' de banana, un baton ce cereale si ceva pufuleti + lapticul de seara bineinteles.

Roxanica, te pup tare tare tare si pe Davidutu' la fel

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

aaa...si musai musai trebuie sa-i spun Sarei de Saryta!!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa, ca frumoasa esti deja!!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Seara buna, minunatelor!
Mai, Roxanica, mai, cum m-ai rascolit tu pe mine la ceas tarziu din noapte! Mi-am pus si eu de cateva ori problema asta. Nu vreau sa se termine povestea fulguletilor! Vreau sa povestim aici si peste 10-15-20 ani. Gasim noi putin timp liber macar o data pe saptamana, oricat de ocupate am fi, nu? Am observat ca, daca lipsesc o perioada, imi e mai greu sa scriu, pentru ca nu mai pot citi chiar tot, nu pot raspunde tuturor, nu mai sunt active unele teme etc... dar nu scapati de mine asa usor. Nici prin cap nu-mi trece sa renunt la voi. Faceti parte din viata mea, serios vorbesc. Pe multe dintre voi am impresia ca va cunosc de cand lumea si pamantul... Chiar daca atunci cand voi incepe serviciul voi avea si mai putin timp liber, iar la serviciu nu am acces la internet, voi gasi eu din cand in cand o jumatate de ora pe la miezul noptii, ca sa mai scriu cateva randuri la Fulguleti.

Mai devreme citisem cat de lung e motanul Eric si ma minunam cu voce tare: "I-auzi, tata, cata-i motanul are Deea! Are 92 cm!" La care Cezar, mirat si aratand pe pat cam cat ar fi 92 cm: "Mama, dar catamai pisica are, frate? A masurat-o cu labele intinse sau de la coada pana in varful mustatilor? Ale noastre cati cm or avea, ca nu le-am masurat niciodata?" Saracul, nu stia despre ce motan e vorba.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani Sara de Saryta! Sa fie sanatoasa si sa aiba o viata plina de bucurii!

Roxanica, Laura
Of, Atudor, prin ce ati trecut! Slava domnului ca n-a fost mai rau! O imbratisare stransa si multi pupici lui Mihaita!
Porumbita, ce nastere usoara ai avut! Super! Felicitari! Sa-ti traiasca baietii si sa va bucurati unii de altii!
Danutz, felicitari pentru cumpararea terenului si sa dea DD sa fie totul ok cu noul job!
Raluca
Lory, bine ai revenit! Imi pare rau sa citesc ca ai avut o perioada atat de nasoala in viata! Sper ca acum s-a rezolvat macar partial. Te asteptam mai des pe aici, poate pui si cateva pozici cu voi.
Iulia
Dianocica, weekend racoros la Slatina, ca placut va fi cu siguranta, daca mergi la maaama!
Ruxandra, tu pe unde umbli?
Kikineata!!!!!!! Ati plecat in vacanta?
Dianarus, sper ca muschetarii sunt sanatosi, voiosi, voinici!

Chris, Luciaro, Auras, Anateo, Carla, Sbogdana, Eri_ka, Shoshika, Aka, Monique, Ziggy, Crykett, Almo, Simo, Monicabb!!! Ce mai faceti, fetelor? Ce mai fac copilasii? Bagati si voi un rand, sa stim macar ca sunteti bine!

Va pup dulce si apasat pe fiecare minunata in parte si pe fiecare fulgulet! Noapte buna, somn usor si un weekend racoros va doresc!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

eheii dragelor ce multa lume la apellllll !!! super !!

azi am facut apelul telefonic cu cateva fete minunate :) super !! chiar mi-a cazut bine ;). si inca o surpriza : m-am intalnit cu mormelvio si sper ca duminica sa il intalnesc si pe minunatul alin :)

donia, iti trimit un email am o tema de la o minunata ptr tine :)

porumbita : sa traiti, sa va faceti mari !!!

asizoi: mmm meniu de 7 stele :)

danutz: felciitari

teutz : radeam sg de "ditamai pisika " . si noi ne invartim tot pe langa motan , cam 90-91cm si vreo 13kg desi suntem in greva foamei :).

laura: ma bucur ptr succesul cu bona .

lorym: pupici , timpul rezolva tare multe ..... asculta ici;)

hai noapte frumo ca imediat se trezeste miaunel si imi spune sa ii dau "cacu jos" - ghiciti ce e ?:)))

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

cacu' jos... capacu? colacu? cracu?

Atentiune, natiune, va vorbeste o romano-canadianca
Dau de baut acum o tura si inca una dupa ce ne scoatem pasapoartele canadiene, sa putem trece si noi granita fara sa ne traga americanii pe dreapta.

Desigur ca sunt pe fuga, ca ma da cineva afara de la calculator, dar vroiam sa-i spun asizei ca la 3-4-5 zile e muuuult prea rar, la 1-2 ar fi muuuuult mai bine, sa-i spun lui danutz felicitari pentru teren, lui lory bine ai revenit si sper sa vina o perioada buna pentru voi, lui Sara de saryta La multi ani minunati, printesa frumoasa!!! , lui Dani de Laura la mai mare - glumesc!!! (am patit-o si eu cu un nepotel, doar ca a dat pe gat ceva tuica!)... si imi cer iertare ca nu mai stiu... ma duc, pupam!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput