Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

mama mia ce de popor :)))

io tot de marti, dupa cum spuneam, ca vine mama...
si tot fara timp......

da' nu puteam sa nu intru sa zic si io ceva, ca vad ca s-a mobilizat lumea tare tare :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna

azi a fost zi de curatenie generala la noi, treaba multa eu obosita franta dar multumit de rezultat.
Dana imi pare rau, cred ca majoritatea are cuvantul si daca la toate mamicile de fulguleti pari a fi o super viitoare mamica pozele raman sa fie admirate. Drum bun la constanta si asteptam vesti noi de la eco. Andreea nu a fost la party pe 1 iunie ca era plecata din tara. si ea m-a intrebat dar Dana ce cauta la noi la party?

adina dupa 4 zile de mancare mai de regim ca a facut de 2 ori caca moale,a zi si ieri a devorat. a cerut papa de 4 ori pe zi si nu asa orice ci papa adevarata gatita. desi ea e grasuta eu nu sunt obisnuita cu asa ceva ca ea mananca de cel mult 3 ori pe zi asta cu tot cu fructe/ iaurt.

mama si tata sunt la mine si sunt cam pe fuga.

Porumbita felicitari mami pentru nasterea asa de usoara si pentru puiutul mic. asteptam si partea a doua

Donia felicitari. si cu ce era paharul ala? ca parca as bea si eu un coctail ceva rece si bun....

iulia Stefy si tie drum bun si te asteptam cu povesti frumoase.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by Yagmur
Iulia, Luca isi pune olita in cap... mai sta pe ea, dar asa de fun... ca restu' tot in pampers sau pe jos le face . Bun pontul cu bicarbonat.... sa cumpar si eu

Inceputul e bun, in prima luna si Stefy a mers cu olita in cap.... vezi poza aici. http://good-times.webshots.com/photo/2991059630103074785kibmsF Pe urma a revenit la sentimente mai bune.... fata de olita.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Yagmur, Deea, si noi tot cu mancarea ne luptam. Pe Stefy a pus-o iar la "regim" adica fara cartof, biscuiti,dulciuri, paste fainoase..... Ca la un an si jumatate trebuia sa aiba maxim 11,7 kg si dansa are 12,5. Pediatra zice ca la varsta asta se formeaza celulele care explodeaza la pubertate si ca ar fi mai bine sa incercam sa nu exageram. Asa ca acum mananca atat cat vrea, dar durerea mea e ca mananca numai ce vrea ea si nu are voie. A descoperit bomboanele...si zice "da bobe".... adica sa-i dau bomboane si eu fug de dulciuri... si de maine, cu nepoata-mea, chiar ca o sa faca numai ce vor ele.
Va pup dulce pe toate minunatele si ne mai "auzim" dupa 9 iulie....Acolo nu am net.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

puteti opri exploatarea sexuala a copiilor semnānd pe site-ul asta www.sayno.eu

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

incerc sa fac sub nou de pe contul meu, ca oricum nu mai stiu parola pentru cel comun

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Pofititi la fulguit la noul subiect.....aici

Va rugam sa il terminam in maxim 2 zile

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput