Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

noi cand am venit aici am avut o copie tradusa din carnetul de vaccinari al lui Tudor, ca asa ne-au cerut... a_deju tie are cine sa-ti traduca ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

ktrinel ce faci? tot single mom?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by mamaana

noi cand am venit aici am avut o copie tradusa din carnetul de vaccinari al lui Tudor, ca asa ne-au cerut... a_deju tie are cine sa-ti traduca ??

:))) ei, asta ar fi chiar culmea, sa n-aiba cine-mi face traducerile :)))) de vaccinari cumnata-mea mi-a zis ca e suficient sa am carnetul completat la zi si sa stiu denumirile in engleza, sau sa le scriu pe o hartiuta... ca oricum continua ei de unde am ramas noi.. dar bineinteles ca il voi traduce si pe asta, ce mai conteaza inc-o pagina pe langa tonele de restul ce mai am de tradus :) in nshpe mii de exemplare... auleuuu, si sa vezi distractia pamantului cand incepem sa trimitem cu kilu' pt echivalari......

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by a_deju

fost-am la ultimul control medical romanesc , copchilu' are 13 600 kg, 92 cm :))

auzi, fata, spune drept, daca ti-as fi zis acu' un an (si 9 zile ) ca stan si bran astia mici or sa ajunga identic si la fel, ma credeai?

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

...yeah...tot single mom ..cu un grand-maman atasata..
azi mi-a scris sotul ca i se pare ca sta cam mult pe-acol .....pai te cred si io, 6 sapt ???

sanatate pt Mihaitza a lui Atudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

salutare.

noi suntem intr-o faza curioasa de maraieli, le alternam, ba maraie ea, ba marai eu...
la ea probabil dinti plus caldura plus juliturile din genunchi.

saptamana viitoare vine mama si poate reusesc si eu sa reintru intr-un oarescare program.

atudor e bine daca sunt numai julituri, trec si ramane numai amintirea...putea fi mai rau, doamne feri....o imbratisare stransa stransa piticului.

ma bucur ca ada si oana sunt acasa, si ca sunt bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
offf, Doamne, ce citesc de mihai..... multa sanatate, refacere rapida, sa treaca repede si multumim lui DD ca e doar atat.
nu mai zic nimic, multumesc lui DD ca e dani bine.
va pup....n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

dianocica, era o gluma, dar ai dreptate, fiecare... are parerea lui. In ceea ce priveste patania cu cainele si jucariile si bicla si eu am patit-o zilele trecute si cand am ajuns acasa si am linistit-o pe Stefy, m-am dus in baie si am tras un plans.... Am zis ca ma lasa toate alea.

asiza, multumim. Felicitari pentru admiterea la inot. Noi va invidiem. In Iasi nu primesc decat copii peste 4 ani.

Teutz, pupam micuta acrobata. Ce fain.. stia ea ca i trebuie prosop....

madaluta, nu stiu ce pont sa-ti dau iti spun cum am procedat noi. Mie in toamna cand m-am decis s-o pun, am luat decizia, discutand cu o bona, care ra la al 7 copil cu care statea si mi-a zis ca pe la 10 luni e cel mai bine, dar sa-i dau olita cu o luna mai devreme sa se joace cu ea si asa am facut. Ea a zis ca daca trece de un an o sa fie mai greu. Si apoi la 10 luni am aseazat-o pe olita, cu un scaunel pe care i-am pus jucarii in fata, ca sa aiba de lucru si sa stea acolo...(tot la recomandarea bonei) sau a zis ea la desene animate. La Stefy a mers cu jucarii. La inceput a stat 5 minute, pina a ajuns la 15, dar nu mai mult. Si s-a jucat si a stat de placere. N-am fortat-o sa stea, ca am zis ca apoi sigur n-o sa mai vrea. Si am tot repetat povestea si pe la un an si doua luni aducea olita cand voia sa faca kk. Si o aduce si acum. Pe la un an o aducea dupa ce facea in scutec. Iar acum smulge Pampers-ul de pe ea, cred ca ii e cald. Azi mi-a facut doua bucurii pe covor, dar am pus bicarbonat pe pata si dupa ce s-a uscat am aspirat. Asta e o metoda babeasca, dar da rezultate, ca nu ramane nici pata si nici miros. Perseveram, sa vedem unde ajungem.

Flore, multumim. Sa fiti sanatosi.

Deea, nu numai Eric e in faza asta. Si Stefy cam tot pe acolo e. Iar chestia cu luatul de la altii e degeaba, ca iti spun ca a luat-o Stefy aseara, dupa ce ii daduse ea una unui baietel mai mare si am certat-o, a venit el si i-a tras una si am zis ca gata, se potoleste, ca demult astept sa o vad cu o i-a. Nu m-am bucurat ca a luat-o, dar dupa ce a luat-o, s-a dus si a dat-o mai departe.... Si uneori simt ca ma duc in lume. Pur si simplu imi vine sa intru in pamant. Abia astept sa se termine.

dandusa, ce frumos povestesti. M-ai facut sa palng, gandindu-ma la bunica mea, care e tot pe la 80 si tot grijulie cum o stiu a ramas. Si pe care n-am mai vazut-o din decembrie si tot sper sa ajung sa o vad, ca cine stie....

atudor, multa sanatate lui Mihaita. Bine ca l-a ferit DD de mai rau. Da Doamne sa treaca repede. Cred ca ati tras o spaima....Doamne ferste.

chinco, domnisoara sa treaca. Si noi tot cu julituri.. si pe nas, nu numai in coate si genunchi.

Laura, ma bucur ca sunteti bine.

poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

A-Dejule, tradu' si carnetu' ca vorba ta, ce mai conteaza o pagina in plus...eu iti pot spune din experienta mea...nu am tradus carnetul de vaccinari...am scris doar cu creionul direct pe carnet, sub denumirile in romana, denumirile in engleza si basta. Cand l-am inscris pe Denis la GP mi-au dat sa completez o fisa unde printre altele intreba si ce vaccinuri facute are copilu', apoi le-am dat carnetu' romanesc sa compare cu schema lor de vaccinare. Mi l-au inapoiat in doua zile cu un biletel lipit de el pe care scria ce ne lipseste si am facut appointmenturi pentru celelalte vaccinari. Cam asta a fost tot...deci nu-i musai de tradus oricum....Pe ce site-uri cauti case? Ma gandeam sa-ti spun de rightmove.co.uk ca e destul de complex. Doamne ajuta sa va gasiti ce va doriti...Oricum, in MK e ieftin comparabil cu London. Te tzuc......

Dianocica, ce m-am mai distrat la poza cu Stan si Bran

Va pup...noapte buna...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Inca o intrebare pt. A_deju ca sa pot eu dormi linistita ...Unde ai terminat faculta? Cumva LMA in Cluj?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput