Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Donia spune:
Fete dragi si frumoase, va multumesc pentru toate mesajele si pentru felicitarile la adresa Roxanei, sunteti niste dragute!
Noi suntem tare ocupati ca doar a venit vacanta , toata ziua activitati diverse, sunt rupta de oboseala. Da' mai viu, nu ma las...
Va pup si va doresc o zi minunata, nici prea calda, nici prea rece!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Yagmur spune:
Neata,
Ce bine ca sint doar julituri..... dar sperietura ramane; eu ma gandesc ca inca sint socata de faza cu scarile, daramite asa ceva.... o imbratisare puternica pentru A_tudor si Mihaita
A_deju, ultimele saptamani.... bai nene, sper ca nu ne lasi balta cand ajungi la regina.. eu deja am pregatit lista de shopping pentru toamna ; 92????? Wow... al meu e tare pitic.. daca are 81
Chinico, dintii cu siguranta... cand vad cat de frumos le doarme Luca acum si ce chin a fost pe capu' nostru pana au iesit caninii... pup frumoasa si mamica din dotare....
Iulia, Luca isi pune olita in cap... mai sta pe ea, dar asa de fun... ca restu' tot in pampers sau pe jos le face . Bun pontul cu bicarbonat.... sa cumpar si eu
Dandusa, ne primiti si pe noi la casuta cea frumoasa? Ce frumos povestesti de bunica ta.....
Ktrinelu' intri si iarasi mi-ai dat pas la cafea.... jap-jap!
Stan si Bran mi-au adus zambetul pe buze ca venisem cam blu azi la job, desi pentru prima oara de cand sint in Cluj... am venit in fusta la job.... colegii inca sint cu gura cascata... eu sper sa nu se ia aia de la protectia muncii de mine
Si acum piticii mei:
1. I-am facut programare pe 8 sept rugbistului la Oftapro in capitala... sa mai vedem o parere despre strabism ca tot ii fuge un ochisor.... mai putin decat cand era mic, dar fuge
2. Trebuie sa imi gasesc si eu o pediatra pentru control general: Luca are o burta prea mare.. si nu-mi place.... Asiza ma bazez pe tine si ptr un control la ortoped ca merge cu picioare inafara.... ca si bunicul sau
3. Nu mai stiu dar sigur mai e vreun stol pe acolo
Ma duc sa imi plimb fusta prin containere
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dianav spune:
Buna dimineata!
Pentru prima data m-am despartit de copilul meu, am reusit sa il enervez pe sot dupa cate intrebari i-am pus si cat l-am pisat la cap. Am trimis-o cu bona la Sacele, acolo sotul meu si parintii lui au o casa intr-o zona absolut superba. Normal ca si bunica, cea care sta cu un etaj mai jos, e acolo, ca nu o trimiteam pe bona singura. Nu vroiam sa apelez la nimeni, insa bona e tare ducareata, in Bucuresti e chinuitor de cald, casa e sub padure, iar Oana se simte minunat acolo....asa ca m-am indurat si l-am lasat pe sot sa le duca. Normal ca le-am dat o mie de indicatii pe care stiu ca nu le vor aplica pt. ca acolo fac ce vor ele, insa de Oana sigur vor avea grija.
Casa e goala, dar adevarul e ca dupa un an jumate simteam nevoia de o pauza, chiar si de o zi, pt. ca azi plecam si noi acolo.
Yagmur plecam pe 11 iulie. Mergi si tu cu Luca in Bulgaria?
a_deju pe langa ca e frumos tare tare, mai e si bine crescut al tau copil, si te plangeai ca nu papa....
dandusa eu sunt o fire un pic mai stresata, cand ma preocupa ceva nu pot zambi, si tare mult as vrea sa fiu mai puternica, sa nu arat ce simt. Copilul are nevoie de o mama vesnic zambitoare si pe care sa se bazeze ca va fi mereu acolo la nevoie...asta cu siguranta voi fi pt copilul meu, asa cum sunt si parintii mei pt mine, lucru care ma face sa ii iubesc enorm.
a_deju spune:
quote:
Originally posted by asiza
Pe ce site-uri cauti case? Ma gandeam sa-ti spun de rightmove.co.uk ca e destul de complex. Doamne ajuta sa va gasiti ce va doriti...Oricum, in MK e ieftin comparabil cu London. Te tzuc......
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
ezactamente pe acesta
![](icon_smile_big.gif)
Deea, mami de
![](cat.gif)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
quote:
Originally posted by asiza
Inca o intrebare pt. A_deju ca sa pot eu dormi linistita...Unde ai terminat faculta? Cumva LMA in Cluj?
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
nope.. acilea, la mal de mare :) da' di ci?? simti tu ca ma cunosti di pi undeva???
![](icon_smile_big.gif)
Deea, mami de
![](cat.gif)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
copchilu'-i in delegatie la bunica-sa, io fac ciorba pe urmatoarele trei zile.. am fost la analize dimineata, l-au cam chinuit degeaba, n-a curs sange decat pt o analiza, dup'-aia nu i-au mai gasit vena, maine o luam de la cap... magnific... oricum trebuia sa mergem maine again, ca trasese o dusca de apa si nu se mai putea face exudatul, plus dus probele de pisi si kki.
dianocico, si io tot la pozele alea ma uitam acu vreo 2-3 zile, cu ochii umeziti de emotie :) breee, cat au crescut... mi-a facut motanu' o faza azi-noapte de-am ramas ca musca pliciuita... io tot incerc sa-l culc cu geamul deschis, ceea ce e..infernal.. trenuri unu' dupa altu', camioane la secunda, idioti care franeaza, calxoneaza, demareaza, intra-n stalpi... ingrozitor, deci. asa ca il culc cu geamul inchis, il las 10 min-un sf de ora sa fiu sigura ca s-a culcat, ma duc si-l deschid... pe la 12 noaptea, cine ma striga de zor?? motanu'.. "aaaaaa" (adica sa nu va imaginati cumva ca zicea "mama"..nuuu :)) ). ma duc, ii dau apa, mi-arata ca e geamul deschis, ii explic io ca e vara, e cald, tre' sa-l lasam deschis ca sa respiram, nu si nu, tot imi arata geamul... ma duc, il inchid, fi-miu super fericit, imi face cu manuta papa, se tranteste pe perna si-n secunda doi adoarme......... :)))))
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
a_deju spune:
dianav, da', e crescut bine, ca asa-i gena, nici n-avea cum naiba sa fie altfel :)) si cu mancare, nici nu stiu cum naiba sa explic, sa se inteleaga exact ideea... luat per total, el mananca, si mananca chiar bine (daca e sa compari, dar cum comparatia e mama lu' paranoia, mai bine nu comparam :)) ), DAR..nu mananca voluntar, nush cum sa zic.. ca vrea el, ca i-e foame, ca i-e pofta... niciodata. mananca pt ca il asez in scaun, pun mancarea pe masa si-i bag in gura. timp in care el trebuie in mod absolut obligatoriu sa mestereasca ceva, ca mainile nu-i stau locului decat in somn... in afara de covrig (desi vad ca s-a smecherit si la asta, roade doar macul si dup'-aia musca si scuipa..) nu tine nimic in mana, sa muste, sa linga, sa..mama ma-sii... in continuare nu accepta niciun fel de fruct, ca-i pasat, blenduit, bucatica, suc.. intoarce capul si daca cumva ajung sa-i pun pe buze face o fata de zici ca i-am kkt..... hai, io inteleg, nu-ti place mar, para, banana..dra niciun fel de fruct??? nici macar unul acolo???? aaa, si tot la capitolul mancare, in general, nu mananca decat acasa, in scaunul de masa, la programul obisnuit. afara, la o terasa, in carut, in brate, in scaun, nimic. nu conteaza ce e in farfurie... in fine, poate-s doar aberatii de-ale mele sau vad io lucrurile mai exagerat in perioada asta, nu stiu... de fapt, nici nu stiu ce-as vrea, sa manance ca vrea el, sa manance si prin alte locuri, sa-l vad ca musca dintr-o piersica, ca se gudura pe langa mine cand stam si noi la masa... nu stiu de ce nici pana in ziua de azi nu a resuit sa-mi intre in cap ca pur si simplu asa e el, si asa fiind, iaca, arata bine, cantareste bine, deci toate is bune... (da' faza cu fructele tot imi sta infipa-n creier, nu privind neaparat cu ochii pe cantar, ca n-are nicio legatura, dar analizand asa..in general si in perspectiva... vitamine, crestere sanatoasa, gusturile si preferintele care acum se formeaza si se cimenteaza... bat campii, huh? :)) )
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
a_deju spune:
offf, ce naspa e sa vorbesti de unul singur :)) opriti-ma pana nu incep sa-mi dau si replyuri :))))
dandusa spune:
Yagmur,
ai fusta?sa nu-mi spui ca-ti pui cizmele si iesi pe teren ca mooorr,fa o poza sa te vad asa sexoasa...
bafta multa la oftapro si la pediatru
Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Yagmur spune:
Dianav, noi plecam impreuna cu Danutz abia pe 28 august in Belek, Turcia.... deci mai avem de asteptat.... la anul ma gandesc la varianta Bulgaria asta daca nu ne ducem in delta.. de fapt, cred ca va fi un an fara vacanta daca ma intorc in Buc. Eu sint o zambareata de felul meu, dar cand ajung la gradul maxim de oboseala/stres etc asa imbufnata devin.... si la mine cel mai mare pericol e oboseala.... incerc sa le fac pe toate si sa-mi pastrez buna dispozitie... dar nu se poate tot timpul; si cel mai greu este cand sint si singura cu el, obosita, stresata, fara chef si el simte tot...
Dandusa, caut pe cineva sa aiba tel destept sau camera ... am o fusta hippy, de tiganca ... cosul cu floricile imi lipseste
A_Deju, incep sa cred ca motanschi nu mananca ptr ca papa rugbistul si pentru el... Luca mananca oriunde.... daca sintem in mall si papam borcanel el se uita pe mesele alaturate si crede-ma ca saliveaza... eu incep sa ma ingrijorez pentru ca e bondoc si plinut. Parca vad ca trecem impreuna la dieta in viitor. Mananca fructe, carne, legume, lactate si mai ciuguleste pufu si biscutei care ii dau cu masura, cat pot... Paine la micul dejun dar rar... Off.. nu as vrea sa se lupte cu kilogramele cum fac eu.. Azi merg la o mini intalneala ca am participat la un concurs de masurat tensiunea si voi saliva la inghetata
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca