Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (181)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
dianocica spune:
neata. mei, am avut o dimineata de cosmar. cand sa intram in casa, pe la 10.30-11, la jumatetea drumului d nu a vrut decat in brate. (mama lor de masele...). jumatatea aia cu soare. nu zic ca am transpirat vreo 5 kile, mi-era rau de la caldura, eram cu tricicleta si cu geanta de jucarii, geanta n-o mai puteam tine pe umar si imi tot cadea din tricicleta... cum ma aplecam s-o ridic d incepea sa chitaie, credea ca-l dau jos. cu greu am ajuns in fata casei, in curte cainele dat drumul (al vecinilor). de obicei asculta comenzile, ii zic sa stea si sa astepte si trecem, acum era calare pe jucariile din bicla, pe bicla, dai tipa la caine, vorbeste cu d sa nu se enerveze...usa la casa trebuia sa stea deschisa ca lucrau unii, cainele dupa noi pe scari, cu copilu' intr-o mana, bicla intr-o mana cu toate jucariile plus geanta, sa nu ating peretii sa iau vopseaua...cainele printre picioare...d marait...se basculeaza portbagajul de la bicla, cad jucarii pe jos..cainele calare pe ele. il las pe d pe intermediar, alerg dupa caine, ii iau jucariile, le pun in geanta plina ochi, pana sa iau bicileta se desprinde de tot portbagajul si cade pe scari. d de sperie, ia-l in brate...urc celelalte trepte cu el in brate si cu bicla, ajungem sus, il pun in casa, ma uit de caine..era pa. il iau iar pe d in brate, cobor scarile, ma duc in gradina, recuperez portbagajul cu urme de dinti (cu scandal de la d la aplecat ca era si cainele bezmetic acolo, ne luptam cot la cot...:) urc dinnou scarile...efectiv m-am prabusit cand am ajuns sus. m-am asezat jos si acolo am ramas. d tot suparacios dar macar fericit ca era acasa...eu cu min 5 kile mai putin (macar de nu le-as pune la loc :) ) si lesinata toata...
in rest suntem bine sanatosi , multumim de intrebare :)))
leyla pozele
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
flore26 spune:
DIANOCICA pfu, groaznic...cred ca as fi tras o tura de plans cand ma vedeam in casa, de numa, numa...Am patit si eu ceva asemanator, doar ca fara catel...in rest aveam jucarii, tricicleta, Alessia in brate si burtica din dotare...pur si simplu aveam lacrimi in ochi, credeam ca ma doare burta, poate chiar ma durea, naiba mai stie, uda leoarca...a fost ultima data cand am mai plecat singura in parc...acum stam in curte dimineata, si cand vine tati mergem in parc...
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
22+
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](indragostita.gif)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
Yagmur spune:
hehehe, diano, asta e secretul meu... asa arata ziua de shopping saptamanala la mine... Luca in brate, pe bratele mele plase, un rucsac de vreo 10 kile in spate... si bineinteles ca el se zbate ca naiba dar cum nu prea urca scarile decat dand cu capul in fiecare treapta n-am incotro.. cand ajung la etajul 5 sint fleasca, obosita, intru in casa si cand lata pe mocheta.... si el ma calareste...
Acum caut ajutor cand plec la shopping ca ma doboara si caldurile astea
Nu stiu ce mai vroiam sa zic... 3 ore pe santier m-au terminat... astept sa plec acasa la 29 de grade
Dianav, cand plecati in vacanta?
Flore, trece vara si nu cred ca ajung la Timisoara.. poate dupa Antalya avand in vedere cat de "slabit" mi-e bugetul
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
a_deju spune:
hai saliu si de la noi :)
asiza, nope, niciun bagajel inca, azi mi-a promis mihaiul ca vine cu niste cutii goale sa m-apuc sa bag carti si una alta ce-o mai incapea, de umplutura (cutii pe care se pare ca le vom trimite pe tir, un preten de-al unui preten de pe-acolo...habar n-am, mihaiul e in charge cu logistica :))) ). iar restul..s-or face ele taca paca, ca nu caram decat haine, si n-am decat sa golesc dulapurile si sa le var in genti... ce-ncape in cele 4 cu care ne-om carabani - bine, ce nu...adio si la gara... (in fine, o sa plecam o data cu cumnata-mea, mai varam ce s-o mai putea si-n bagajele lor, o sa vina si soacra-mea prin august, ne-o mai aduce si ea ce-o mai fi, si-n rest..om vedea, in timp, ce s-o mai putea trimite, de-o mai fi nevoie...). aaa, si ne-am hotarat sa trimitem pe atlassib patut+saltea+scaun de masa (scaunul de masina nush ce facem cu el, aseara am vazut ca e pana la 13 kile, si motanschi a sarit binisor de ele, asa ca om lua de-acolo altu' cand o fi nevoie, ca de masina prea curand nu cred ca ne-om lipi..), ca alta solutie pt ele nu avem (baiatu' ala cu tiru' nu poa' sa ia decat sub forma de pachet/cutie, iar astea chiar nu am in ce cutii sa le ascund). daca ai vreo alta idee (sau orice fel de sfat), baga :)
in rest, cum prind un moment liber la pc, cum intru sa ma mai uit la case, am gasit doua f aproape de cumnata-mea, pret rezonabil, si mobilate..acu' om vedea ce-o fi si la fata locului...
...si, mai vroiam sa-ti precizez ca eric este identic si la fel in ceea ce priveste bataile... tot ce prinde, miscator, nemiscator, daca poarta sapcuta/palarioara e tinta sigura, mihaiul e sac de box cu predilectie si nu functioneaza absolut nimic in afara de pur si simplu luat de la locul actiunii. bineinteles ca-i explic ca nu-i frumos, si tot bla bla bla-ul de rigoare.. vorbesc cu peretele si peretele se uita cu ochi goi la mine :)) asta e... sper din tot sufletul ca e o faza (desi s-a cam prea lungit) ca si cea cu datu' capului de cementus, momentan induram, dam din gura dijaba, si asteptam cu nerabdare ziua cea mare cand si-o lua-o si el de la vreunu', ca doar n-o fi fix motanu' zmeu' zmeilor :)))
despre atudor si mihaita va pot spune in mare ca ei sunt bine amandoi, tati a patit-o intr-un accident, insa foarte multe detalii nu stiu, va povesteste danita cand o mai avea ragaz.
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
si o intrebare: act hib si varilrix se pot face impreuna?? in principiu ar trebui sa le facem diseara, erau programate la interval de o luna intre ele, dar cum peste o luna nu mai suntem aici..nush cum sa procedez...
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
dandusa spune:
Leyla,
daca-as putea sa aleg...,m-as muta undeva departeee de mama ,departe de soacra...eu,Claudiu,copii,bunica mea si cativa prieteni...
dar cum nu prea am de ales...,deocamdata voi sta departe de mama si mai aproape de soacra
cand eram mica...,visam ca in curte la bunica mea...sa construiesc o casa mareeeee cu muulte etaje ,cate un etaj pentru fiecare unchi/matusa(8 adulti si 8 copii)...visam sa fac o gradina mareeeee cu muulte floricele si cu muuulte jucariii...visam sa merg la cumparaturi si sa le cumpar eu de toate sa nu duca lipsa de nimic...visam sa-i vad ca nu se mai cearta vreodata...visam sa facem petreceri si gratare pana seara tarziu...visam o famile mareeee si fericita...visam cu ochii mei de copil
am crescut si pe parcurs i-am cunoscut mai bine...din toata casa aia mare la care am visat,nu mi-a ramas decat bunica in preajma...o bunica adevarata,dornica sa raspunda la nevoile mele si sa ma inteleaga in ciuda varstei de 80 de ani...
acum femeie la casa mea...,visez sa construim o casa modesta cu cateva camere...o gradina superba...cu muulte floricele...si binenteles cu bunica mea langa mine...
Dianav,
esti o draguta
daca ti-as spune ca optimismul si starea mea de bine pe care o eman uneori vine de la voi,m-ai crede?crede-ma pe cuvant...
Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
a_deju spune:
fetelor, revin cu precizari, ca m-am trezit vorbind ca un mare muuuuu ce ma aflu... am vb acum putintel cu a_tudor pe mess, mihutzu mic a fost lovit de o masina, am inteles ca a fugit dupa catel... e raschetat tot pe partea dreapta , capusor, fatuca, manuta...offffffff... sunt acasa, puiu' e cu ranile oblojite, mami zice ca doamne fereste putea fi si mai rau....
mamaana spune:
of of of, bine ca nu a fost mai rau cu mihai
fetelor, vorbeam azi dimineata pe mess cu al meu sot ce sa-i dea de mancare lui tudi si la un mom dat ma intreaba daca stiu cu cine vorbesc; ei bine, vorbeam cu un coleg de la munca si chiar m-a intrebat unde sunt cerealele ca nu stie
am treaba pana peste cap, nu stiu ec sa fac mai intai...
a_deju spune:
fost-am la ultimul control medical romanesc , copchilu' are 13 600 kg, 92 cm :)) maine dimineata prestam set complet de analize, ca pe-acolo nu ne face nimeni asa ceva, sa stim ca (sper..) plecam in regula, si sapt viitoare vaccinurile, cica simultan, ca nu-i nicio problema, doar ca nu trebuie facute in acelasi loc...
astea-s stirile de ultima ora :)
Ktrinel spune:
caaaaat????? 92cm? ce motan mare....
quote:
Originally posted by a_deju
fost-am la ultimul control medical romanesc, copchilu' are 13 600 kg, 92 cm :)) maine dimineata prestam set complet de analize, ca pe-acolo nu ne face nimeni asa ceva, sa stim ca (sper..) plecam in regula, si sapt viitoare vaccinurile, cica simultan, ca nu-i nicio problema, doar ca nu trebuie facute in acelasi loc...
astea-s stirile de ultima ora :)
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)