i s-a furat viitorul
Raspunsuri - Pagina 6
Sneeuwklokje spune:
quote:
Originally posted by Elise
Nu cred ca "i-a furat viitorul" nimeni - raul principal i l-a facut bestia aceea de unchi, care ar merita impuscat. Si raul ar fi fost produs si daca n-ar fi aparut sarcina, e vorba de pshicul fragil al unui copil de 11 ani. Sarcina intr-adevar complica lucrurile, dar de la asta pina la a sustine ca medicii i-au furat viitorul fetei pentru ca nu i-au facut avort e cale lunga... Sint atitia copii nedoriti care ajung in familii care ii iubesc. N-o poate obliga nimeni sa il creasca, nici pe ea, nici pe parintii cei "socati".
Elise in scurtarea unei traume conteaza cat se adauga la suferintele copilului. Toate acele senzatii minunate de sarcina ea le va pastra in cap... fiecare zi, fiecare miscare a pruncului. Nu e o complicatie doar... este semnarea actului de tortura suplimentara a unui copil.
Nu e vorba ca nu poate sa o oblige nimeni sa-l creasca. Ea nu poate sa-l creasca. Nu are o alegere. Ea il va da obligatoriu spre adoptie parintilor ei (cine ar vrea sa dea pe mana lor vreun prunc) sau unor straini. Deci o obligam sa faca un copil pentru altii?
Eu stiu ca tu ai adoptat, dar nu poti cere unui copil sa fie mama purtatoare.
In plus copilul risca sa fie bolnav. Amniocenteza au facut? Habar n-am.
Toate aceasta sarcina, o expune publicului. Nimeni nu-i va schimba domiciliul, nimeni nu-i va face o supraveghere psihiatrica si psihologica adecvata. Ii ucide viitorul...pentru ca dincolo de ranile ei interioare o stigmatizeaza social intr-o societate in care drepturile copiilor sunt o gluma. Nici daca ar fi putut trece peste aceasta crima, nu o vor lasa ce-i din jur sa uite... deja o consideram candidata in 2-3 ani la alt avort... Daca noi femei spunem asta, cum o vor privi baietii de cartier care vad cine-i "burtoasa"? Ca terenul ideal de-ncercare a experientelor lor sexuale...benevol au ba?
Ce au facut parintii, violaturul este irelevant in deciderea a ce se intampla cu fetita. Ei trebuiesc decazuti din drepturi si vazut daca au inchis ochii au ba la comportamente deplasate, el inchis (pacat ca n-avem pedeapsa cu moartea pentru asemenea animale)...
Dar hello copilul acela este o victima, nu-i o femeie adulta care n-are chef de o sarcina.
Sneeuwklokje spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Noutati: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-3324803-ministrul-sanatatii-vrea-organizarea-unei-dezbateri-publice-tema-intreruperii-sarcina.htm
pentru veste.
E interesant ca medicii din oras erau pro=avort si cei de la Iasi, nu.
Tot nu pricep cum intreruperea de sarcina ii pune viata in pericol si nasterea nu. Amandoua vor fi prin cezariana, pentru ca bazinul neformat nu suporta nasterea naturala. Dar probabil ca riscul la nastere e considerat un dat al problemei.
desprecopii spune:
Fatul e perfect sanatos (e o fetita) - asa scrie in articolul respectiv.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
desprecopii spune:
Snee - nu inteleg - avortul se face prin cezariana?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Sneeuwklokje spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Fatul e perfect sanatos (e o fetita) - asa scrie in articolul respectiv.
Pana in prezent. Dar nu scriu ce investigatii au facut. Adica amniocenteza si verificarea de cariotip sau doar ecografii.
Profesionalismul lasa de dorit.
voljena spune:
bantuind pe net am dat si io ieri peste stirea asta pe undeva, am zis din nou un 'la noi ca la nimeni' si m-am gandit ce-o fi in sufletul copilei aleia de 11 ani...
Snee - daca e ceva de facut vreau si io sa ajut...
UK abortion law
Abortion is legal in the UK up to the 24th week of pregnancy. However, if there is a substantial risk to the woman's life or if there are foetal abnormalities there is no time limit.
To comply with the 1967 Abortion Act, two doctors must give their consent, stating that to continue with the pregnancy would present a risk to the physical or mental health of the woman or her existing children.
However, the 1967 Act does not extend to Northern Ireland, where abortion is still illegal.
ma gandeam - poate la clinica marie stopes?... costa £1600 intre 19 - 24 saptamani... cu anestezie generala sau sedare constienta... edit: vad ca zic avort chirurgical, deci nu cezariana...
ideea este ca trebuie actionat in viteza... trec saptamanile...
Eftimie C. spune:
Fetelor e un caz grav si greu de deslusit.
Noi nu cunoastem toate datele problemei.
Stiu ca legea nu permite avortul la o sarcina atat de avansata, insa nu stiu daca e specificat ceva in cazul violului.Stiu ca nici un medic nu vrea sa riste acum cand cazul e in atentia presei si cu siguranta nici parintii nu ar vrea ca fata sa fie nenorocita de un avort.Eu am vazut filmuletul unui avort si din acel moment mi-am jurat ca nu-l voi face niciodata si nici nu voi sfatui pe nimeni sa-l faca.
Din cate stiu eu, totul s-a intamplat in casa bunicii.Daca aceasta era plecata, cand s-a intors n-a vazut fetita speriata sau plansa sau plina de sange?Comportamentul ei din zilele urmatoare n-a dat de banuit nimanui?
Sunt un milion de intrebari fara raspuns.Ma doare sufletul si sper sa se demonstreze vinovatia unchiului (care spune ca n-a fost el) si sa fie pedepsit.
In zilele noastre, copii ar trebui supravegheati mult mai bine de catre parinti.Si daca acestia lucreaza si nu sunt acasa, macar sa stea de vorba cu ei si sa le explice mai multe despre viata.
Eu sunt mama de baietel, dar daca as fi avut o fetita, cu siguranta la varsta aparitiei menstruatiei as fi intrebat-o lunar daca i-a venit si as fi sfatuit-o cum sa se comporte si ce sa foloseasca in aceasta perioada.Daca timp de 4 luni mama n-a intrebat-o sau n-a vazut ca ea nu foloseste tampoane, nu si-a pus oarece intrebari?
Si inca ceva, cu aparitia primei menstruatii, e firesc sa-ti informezi copilul si cu riscurile aparitiei unei sarcini sau a unor boli.....mai ales ca,se stie ca in zilele noastre, s-a ajuns ca primele relatii sexuale sa aiba loc in jurul varstei de 12-13 ani.
Cine stie care e relatia dintre ele si cat timp aloca de fapt mama, educatiei fetitei.
Daca mama si fica ei aveau o relatie buna si deschisa, poate fata i-ar fi spus imediat si se putea interveni cu pilula de a doua zi...+ ca mergeau imediat la dr si se luau probele, iar nenorocitul era deja condamnat.
Ne-am obisnuit sa spunem si la 15-16 ani despre copii nostri ca "ce stiu ei, ca doar sunt copii"....Sau "e pra mic sa discutam despre sex"....Povesti!Sa va spun eu ce fac "copilasii" de la scoala din fata blocului meu sau cum se distreaza o "copila" de 13ani de la mine din bloc?????Cum gasesc dimineata in casa scarii cutia de la prezervativele ei si ale amicului?
Oricum sunt multe fete, care la 12ani aduc pe lume copii (uitati-va la romi care-si marita fetele de la 10-11 ani).Si unele nici macar nu sunt luate intr-o evidenta sau duse macar la un dr.
Exista o fetita de 5-6 ani care detine recordul de cea mai tanara mamica Copil care se presupunea ca al fi al tatalui fetitei dar cum nu s-au gasit dovezi impotriva lui, acesta a scapat.
Puteti vedea aici fetita: http://en.wikipedia.org/wiki/Lina_Medina
mariana_1976 spune:
quote:
Snee - nu inteleg - avortul se face prin cezariana?
Snee se referea la faptul ca un avort la acele saptamini avansate de sarcina este totusi ca o nastere in miniatura si se face tot prin cezariana.
Ceea ce nu cunosc, este cum se poate "trata de aceasta problema" intr-o alta tara unde nu are rezidenta...(poate ca totusi tarile din Europa care recunosc emigratia ilegala, au solutii??)
voljena spune:
am mai citit pe ici pe colo si reiese ca hotararea s-a luat numai pe baza faptului ca avortul la stadiul ei nu este legal...... pai cine ar trebui sa ia decizia? juristii sau doctorii?!