i s-a furat viitorul
Raspunsuri - Pagina 11
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by Sneeuwklokje
De ce nu faceti voi o campanie de platit tratamentul psihiatric, psihologic al mamei-copil, de platit supravegherea unei sarcini atat de dificile cum trebuie, de platit alimentatia ei, de adoptat copilul intr-o familie cum trebuie care sa pastreze legatura cu fetita, sa-i dea drept de vizitare. Si sa nu uitam mutarea familiei in alt oras. Sau chiar adoptarea ambilor copii de catre vreun suflet bun. De ce nu va implicati voi care credeti ca e posibil... asa fetita ar avea macar de ales precum o femeie matura dintr-o tara dezvoltata.
Deci s-o luam cu bebele... cine dintre fetele care vor si pot adopta, vor sa adopte acest bebe?
Eu m-as bucura foarte sincer ca aceasta copila sa aiba dreptul de a alege o solutie civilizata pentru ea. Oricare ar fi ea. E dreptul ei din punctul meu de vedere.
--------------
"You know what despair is; then winter should have meaning for you."
Exact la asta ma refer cand vb de astia pro life.Nimeni nu va face nimic din ce ai scris mai sus.Toti vor urla sa tina copilul dar la ajutor nu sare nimeni.
Cand ai spus ca vrei sa o ajuti cu bani pt avort nu a venit o singura persoana sa spuna ca vrea sa stranga bani pt fata ca sa aiba ajutor de specialitate si pt bebe.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
desprecopii spune:
Mihaela - ai si procentaje? Cam cati nu isi doresc sa nu se fi nascut?
Nu imi vine sa cred - cum poate o fiinta care traieste sa isi imagineze ca si a nu fi e cam tot pe acolo - adica ce mai una alta...mare branza e ca traim si ne bucuram de aer.
Ah Doamne - viata e un ceva mult mai de pretuit decat atat. Nu judeca ceee ce nu poti intelege, nu emite teorii despre viata si ne-fiinta atat vreme cat te bucuri de viata si stii sigur ca maine va fi la fel de luminos ca ziua de azi.
Cat, despre adoptii Snee - parca faci licitatie publica. Adoptia inseamna a iubi fara limite si acest lucru nu se exclama. Nu va sari nimeni la interval cu mana intinsa - si stii si tu asta - insa vrei doar sa ne arati ce mici la suflet suntem noi cei care aparam sufletului acelui fat inca nenascut. Pentru adoptii exista intante,legi, conditii dar mai exista si procese indelungate in mintea unui om, exista examene de suflet...
Sunt absolut sigura ca acel copil si-ar gasi si niste parinti iubitori. Insa nu e necesar ca ei sa scrie la acest topic.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Sneeuwklokje spune:
quote:
Originally posted by Bombonicaaaa
Spuneti ca in alte tari avortul este permis pana la 24 sapt., asa este , si aici de altfel vad tot felul de cabinete medicale ce-si afiseaza mare tot felul de reclame in geam ca fac intreruperi de sarcina pana in sapt24 , dar cate din voi stiu ce inseamna asta cu adevarat si cum arata un bebe la 24 de saptamani ?!
Nu are inca 24 SA.
Si da am vazut bebei asa cat eram la NICU. Dar erau doriti cu disperare... mamele se chinuiau sa alapteze... si trebuia toata dragostea familiei si toata tehnica de aici pentru a evita infectiile... si sansele erau..
Bombonica eu n-as face asa ceva. Dar daca aici femeile mature pot alege cu ce drept impun eu asta unui copil? Unui copil de la sat...care a ajuns cu dureri de burta in luna a patra la medic...
Iar planul lui D-zeu nu este fericirea umana pe pamant. Uita-te la tragediile din jurul nostru daca tragedia fetitei iti pare data de D-zeu.
alexa76 spune:
nu stiu din ce mediu provine fata dar nu e greu de ghicit.nu stiu cite ati trecut prin experienta unui viol ca din gura e usor a zice,ca sa stiti efectiv care sunt consecintele emotionale,sociale.nu stiu daca chiar credeti ca aceasta fata va mai avea o viata normala si ca isi va mai dori un copil chiar peste 10-20 de ani.ma indoiesc.daca mama ei nu a stiut ca e insarcinata si sarcina s-a descoperit dintr-o intimplare,credeti ca pina acum nu i-a tinut teoria cu :e rusine ce ai patit?sau care dintre voi ,sincer ,ar adopta un copil rezultat al unui incest?nu v-ati gindi nici o secunda;il cresc la sinul meu si peste citiva ani cine stie ajunge ca tatal biologic?orice individ care se preteaza la asa ceva si aici vorbesc de violul asupra unui copil de 11 ani care e pe deasupra si ruda are o hiba undeva.oricit am intoarce-o ,oricit am suci-o tot nu da bine.
mihaela_80 spune:
Desprecopii, evident ca nu am procentaje. Tine totusi cont ca a trai nu echivaleaza intotdeauna cu o fericire, ba pentru unii chiar niciodata.
Teorii emitem toti de pe aici, din cate vad eu, inclusiv tu. E vorba despre un caz in care nu s-a respectat dorinta familiei, in primul rand.
In al doilea rand, tu stii foarte bine ca nu toti copiii isi gasesc familii adoptive iubitoare, iar in cazul delor rezultati dintr-un incest, plus ipotetica etnie roma de care vorbea cineva sansele scad si mai mult.
Sneeuwklokje spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Snee,pe cat pui pariu cu mine ca nu va fi nevoie de tratament psihiatric pt. mama si nici pt. copil.
Am impresia ca fata apartine de etnia rroma si in aceasta etnie viata sexuala incepe mult mai devreme.
Daca erau probleme ieseau la suprafata,asa cum cineva a spus f. bine,pt. ca este de neconceput ca acest viol sa se fi petrecut sub ochii parintilor si fata sa nu fi manifestat un comportament care sa atraga atentia;nu stiu daca se stie, dar in aceasta comunitate problemele intime sunt cunoscute mult mai devreme decat la noi datorita obiceiului de a-si casatorii copii f. mici.
Un favor... dati-i un avertisment de rasism... va rog eu frumos ca-i dau eu ei un raspuns de ma banati pe mine
Zau... si eu tot de emotie
Adriana exact.
Mihael_80 exact asta cred si eu despre adoptii. Adoptatorii sunt extrem de selectivi in ceea ce priveste aspectul, incearca sa afle date despre origini... etc. Nu-i judec. E absolut uman.
Elise , desprecopii suntem de acord ca fetita este mama purtatoare pentru altcineva, ea neputand fi mama?
Daca da. Atunci sa stiti ca mamele purtatoare adulte vor ca o organizatie sa verifice initial statul celor care vor creste copilul. Nu e licitatie. E responsabilitate. "Fac un copil c-asa vreti voi... dar ca om as vrea sa stiu ca fac un copil si-l dau cuiva sa aiba grija de el".
De ce sa nu-i gasim unui bebe nenascut o mamica. Cand "adopti moral" un copil din Africa asa se face... se publica povestea si un parinte moral se decide sa dea un ban pentru cresterea lui, in mediul lui. E licitatie? Nu, e popularizare, pentru ca singur nu ar ajunge sa ceara ajutor.
Elise spune:
quote:
sau care dintre voi ,sincer ,ar adopta un copil rezultat al unui incest?nu v-ati gindi nici o secunda;il cresc la sinul meu si peste citiva ani cine stie ajunge ca tatal biologic?orice individ care se preteaza la asa ceva si aici vorbesc de violul asupra unui copil de 11 ani care e pe deasupra si ruda are o hiba undeva.oricit am intoarce-o ,oricit am suci-o tot nu da bine
alexa,
iti raspund ca mama adoptatoare: cind adopti copilul o faci pentru ca si-a prins manuta de mana ta. Pentru ca te uiti la el si il simti al tau. O faci PENTRU EL. Nu pentru cine l-a facut si ce gene poarta si cum o evolua peste citiva ani, si cu cine seamana... Nu iti pui problema "cine stie ce hiba are asta" sau "cine stie cce hiba o sa apara".
Evolutia nu o stii nici in cazul copiilor tai naturali. Poti sa nasti un copil perfect care sa aiba un accident. Sau care sa dezvolte o afectiune la o virsta anume. E vorba de suflet. Nu e nimic rational aici. Nu-l alegi dupa specificatii.
Deci argumentele astea nu sint deloc indreptatite. Sincer.
In plus, ne jucam de-a Dumnezeu si deja stim noi intreaga soarta a cuiva care nici nu s-a nascut....
b.nica spune:
Eu nu stiu de ce se da mai multa importanta unui,sa zicem,viol(si fiti siguri ca stiu ce spun),si mai putina, unei vieti care se anunta.
Ar trebui ca pe acest Forum sa primeze VIATA!
Acest copil are dreptul la viata,nu il poate lua nimeni.
Speculatiile ca ar fi afectat de conditiile conceperii sau de situatia familiei sunt derizorii;faptul este consumat, fetita poate fi conseiata,decizia de a lua o viata, dupa mine, nu o poate lua nimeni,decat Dumnezeu care ne-a creeat.
Bombonicaaaa spune:
quote:
Originally posted by alexa76
sau care dintre voi ,sincer ,ar adopta un copil rezultat al unui incest?nu v-ati gindi nici o secunda;il cresc la sinul meu si peste citiva ani cine stie ajunge ca tatal biologic?
Foarte sincer iti spun ca de cand citesc la subiectul asta chiar m-am gandit la acest lucru , daca as adopta un copil provenit dintr-un incest ,si da , as adopta unul, ma gandesc in primul rand ca acel copil nu are vina ca tatal sau mama sa au fost inconstienti sau stiu eu cum ...
Chiar daca acel copil a fost rezultatul unui incest are si el dreptul moral cel putin la a avea o viata pe cat posibil normala , nu cred ca trebuie privat de dragoste in functie de pedigree-ul ce il are , nu ii taiem creanga de sub picioare sau ii luam sansa de a fi iubit de cineva in lumea asta pentru ca tatal sau a fost un criminal sau un psihopat bonlav ...
Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]
Lara spune:
Elise
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------