i s-a furat viitorul

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

asta ma cam surprinde si pe mine, cita lume "de bine" declara cu senintate ca lasa, pruncul ala oricum va fi cam nefericit toata viata lui, ca nu il prea vor bunicii si n-are parte de cele mai bune conditii, mai bine il transam, ce daca e mare si simte... Un nefericit in minus pe lumea asta.

Ce'ca tot cam asa gindesc si criminalii in serie... las'sa ii izbavim noi pe astia si sa le luam gitul... E un lucru bun la urma urmei. Nu se mai chinuie cu viata asta grea.

Inteleg sa discutam impactul asupra fetitei-mama, dar asupra pruncului.... chiar sa spui ca ii va fi mai bine mort....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Dezgustator!
Haideti sa-i omoram pe toti nenorocitii care nu au un viitor in tara asta! Care se ofera? Sau doar discutam asa, sa ne aflam in discutie? Ma intreb oare daca va puneti pentru o clipa in rolul persoanei care trebuie sa decida, ati spune ca sfasiati pruncul in bucati, numai sa scape fetita de chinul de a duce sarcina la capat? Ati face-o??
Soarta ei mi se pare cruda, o invinuiesc pe a sa mama ca nu a vazut ce se intampla, ca nu i-a fost prietena.. Nu sunt de acord cu avortul nici cand e sarcina la inceput, dar poate ca in cazul ei ar fi fost o solutie, dar acum e prea tarziu, faptul e consumat, timpul a trecut si acum bat doua inimioare, nu doar una singura.
Mi se pare atat de trist..

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

Xio, daca acest caz nu era mediatizat si nu le era frica sa nu fie trasi la raspundere nu se mai facea nici o comisie cu avocati si psihologi si ii faceau avort imediat.

Hai sa fim seriosi. Numai pe forumul asta am citit zeci de cazuri cu prematuri pe care medicii n-au vrut sa-i puna la incubator, ca faci altul oricum, de iminente de avort tratate cu indiferenta, ca esti tanara si tot asa.

Ma revolta f tare ca se pretinde ca decizia s-a luat pentru binele fetitei asteia, cand stiu ce se intampla in spitalele din Romania, din pacate si din proprie experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Mihaela ai tu o dovada concreta?Eu nu stiu decat parerea spiritualistilor si a budistilor care nici ei nu se prezinta cu dovezi irefutabile.
In alta ordine de idei,eu cred ca problema pruncului(iata ca a devenit prunc, ca pana sa ma intreb eu de soarta lui va tot ciondaneati daca sa-l sacrifice, sau nu)nu este asa de
grava cat o prezentati voi;daca familia il va respinge,sunt sigura ca isi va gasi o familie care sa-i ofere o viata mult mai buna;cat am putut sa disting din transmisia TV,fata insarcinata arata mult mai dezvoltata pt. varsta de 11 ani si asta presupune ca va naste un prunc zdravan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Foarte foarte trist ce s-a intamplat ...
Oricat incerc sa intorc problema pe toate partile nu pot sa fiu deacord cu aceasta crima , fetelor copilul acela este viu , misca si mimeaza respiratia ,este deja un suflet ,cine suntem noi sa ii decidem soarta , sa i-l condamnam la moarte ?!
Credeti ca acea copila cand v-a ajunge la maturitate si se vor vindeca aceste rani adanci nu se v-a gandi macar o singura data la copilul ce l-a purtat ?! El este totusi un suflet fara vina , la fel ca si biata copila ,dar nu cred ca ea v-a suferi mai putin daca pruncul ii v-a fi omorat, nu se poate sterge totul cu buretele doar smulgand bebelusul din burta mamei ...

Spuneti ca in alte tari avortul este permis pana la 24 sapt., asa este , si aici de altfel vad tot felul de cabinete medicale ce-si afiseaza mare tot felul de reclame in geam ca fac intreruperi de sarcina pana in sapt24 , dar cate din voi stiu ce inseamna asta cu adevarat si cum arata un bebe la 24 de saptamani ?!
Prietena mea a nascut din nefericire 2 fetite la aceasta varsta a sarcinii , 2 fetite vii care au luptat pentru viata lor 2 saptamani dar din nefericire s-au stins datorita unei infectii, am vazut acele copile si am stat zi de zi langa ele si nu va pot spune decat ca probabil nu voi uita toata viata acea imagine , doi omuleti luptand cu disperare pentru viata , doi copii perfect dezvoltati doar ca mai mici si putin cam transparenti ,purtand scutecele ca de papusi si miscand manutele la atingerea mamei ...

Cat despre viitorul bebelusului in cauza , sunt sigura ca Dumnezeu ii v-a purta de grija cumva ,atati copii ce au crescut in plasament sau in orfelinate au ajuns oameni cu cariera , oameni normali ,si poate ca multi dintre ei nu s-au nascut tocmai in conditii normale , credeti ca ei ar fi preferat sa fi fost ucisi ?!
Mi-am adus acum aminte de cazul monstrului din Austria , mosul acela batran ce si-a sechestrat copila in subsol timp de f multi ani si au impreuna 4 copii , a fost relatie incestuoasa , supusi terorii ani de zile , ce ar trebui facut cu acei copii acum ...sa-i omoram si pe ei sa nu mai sufere ?!

Sunt si eu mama de 2 fete si una pe drum, dar nu cred ca mi-as putea asuma o crima sperand ca poate fetita mea deja traumatizata ar depasi mai usor aceast cosmar , nu cred sincer ca vindecarea ei tine de a ucide sau nu un suflet nevinovat , este strict parerea mea ...

Oana Baby
Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Dariucha este un copil, nu o femeie. Cred ca nu pricepi ca s-ar putea sa nu-l vada niciodata dupa nastere... sau sa-l astepte aceeasi soarta.
Mey copii de 10 aici n-au drept sa faca babysitting, daramite sa fie implicati moral in cresterea unui copil.

Desprecopii ce trist e ca doar banul poate face in .ro sa se respecte vointa unui copil de 11 ani, in cazul in care aceasta este vointa lui.
Daca fetita vrea sa pastreze sarcina, eu dau bani de terapie.
O femeie matura in Olanda sau Anglia sau in unele state ale US are acest drept.
Si eu consider ca o femeie matura poate duce o sarcina pana la capat si da copilul spre adoptie. Trebuie sa fie oribil, dar se poate cu sustinerea psihologica a unui stat civilizat.
Tu vrei sa nu existe embrioni cu gene posibil cancerigene. Eu vreau ca aceeia sa traiasca. Eu nu ti-am spus ca esti ucigasa nici tie nici altcuiva. Am spus ca moral mi se pare inacceptabil si in plus si periculos. Avem pozitii etice diferite.

Elise tu si cei care-i minimizati suferintele...nu-i respectati drepturile unui copil. Respectul nu incepe cu ce vrei tu impus altora.

De ce nu faceti voi o campanie de platit tratamentul psihiatric, psihologic al mamei-copil, de platit supravegherea unei sarcini atat de dificile cum trebuie, de platit alimentatia ei, de adoptat copilul intr-o familie cum trebuie care sa pastreze legatura cu fetita, sa-i dea drept de vizitare. Si sa nu uitam mutarea familiei in alt oras. Sau chiar adoptarea ambilor copii de catre vreun suflet bun. De ce nu va implicati voi care credeti ca e posibil... asa fetita ar avea macar de ales precum o femeie matura dintr-o tara dezvoltata.

Deci s-o luam cu bebele... cine dintre fetele care vor si pot adopta, vor sa adopte acest bebe?
Eu m-as bucura foarte sincer ca aceasta copila sa aiba dreptul de a alege o solutie civilizata pentru ea. Oricare ar fi ea. E dreptul ei din punctul meu de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

b.nica o dovada concreta pt ce? ca revine sufletul pe pamant daca trebuie? nu am. nu am nici dovada ca exista suflet, asa cum nu are nimeni, nici cele care spun ca acest suflet ar fi ucis prin avort.

eu am apelat doar la empatie si la logica, nu la ce mi s-a spus la ora de religie, la biserica sau mai stiu eu unde.

cat despre cazul din austria : nu, nu trebuie omorati acei copii, raspund cu seriozitate la o intrebare sarcastica, pentru ca deja exista, sunt autonomi, mama lor a dezvoltat deja o relatie cu ei, au constiinta, sentimente, personalitate si in plus legea ne-o interzice oriunde pe pamantul asta.

elise, tu ai mai zis ca indiferent cat de greu ti-a fost nu ai fi prfeferat niciodata sa nu te fi nascut, de ce nu poti sa accepti si sa intelegi ca nu e pentru toata lumea la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

sneeu, un bebe nu se scoate la licitatie.
Iar eu una sint convinsa ca foarte multe familii l-ar vrea, numai ca nu asa se procedeaza: hai, care vrea, sa il ia....

Fetita de 11 ani e doar un copil speriat. Ideea cu suportul psihologic e foarte buna. Pentru asta as fi de acord sa donez. E un copil speriat caruia i s-a intimplat o nenorocire.
Dar nu rezolvam nenorocirea, nici nu o diminuam, omorind bebeul.

mihaela,

ma intrebi de ce nu pot sa cred ca putea prefera sa fie transat pe viu in loc sa traiasca fara tata si bunici?
Asta era intrebarea?
Sau n-am inteles eu bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

CE nu inteleg eu este de ce decid institutiile statului pentru acest copil, din cate stiu eu pentru minori decid parintii sau tutorii legali iar pentru sarcinile rezultate din viol tari mult mai inflexibile decat romania in aceasta problema au stabilit ca avortul este acceptat si justificat.
XIO, esti patetica, zau asa "i-a fost omorat copilul"...
Un viitor medic ar trebui sa stie ca femei in toata firea, educate si cu o viata normala nu reusesc sa accepte un copil rezultat in urma unui viol...
Nu sunt pentru avort, in situatii normale, dar situatia de fata este departe de normal...e usor sa hotarasti pentru altcineva, si pro si contra. Oripilarea unor persoane 100% antiavort, in oirce situatie si in orice circumstante mi se pare deplasata pe acest topic.
Opinia mea este ca ar trebui lasata familia sa decida, pana la urma ei vor trebui sa traiasca cu hotararea, oricare ar fi ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Snee,pe cat pui pariu cu mine ca nu va fi nevoie de tratament psihiatric pt. mama si nici pt. copil.
Am impresia ca fata apartine de etnia rroma si in aceasta etnie viata sexuala incepe mult mai devreme.
Daca erau probleme ieseau la suprafata,asa cum cineva a spus f. bine,pt. ca este de neconceput ca acest viol sa se fi petrecut sub ochii parintilor si fata sa nu fi manifestat un comportament care sa atraga atentia;nu stiu daca se stie, dar in aceasta comunitate problemele intime sunt cunoscute mult mai devreme decat la noi datorita obiceiului de a-si casatorii copii f. mici.

Mergi la inceput