i s-a furat viitorul

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by b.nica

Snee,pe cat pui pariu cu mine ca nu va fi nevoie de tratament psihiatric pt. mama si nici pt. copil.
Am impresia ca fata apartine de etnia rroma si in aceasta etnie viata sexuala incepe mult mai devreme.
Daca erau probleme ieseau la suprafata,asa cum cineva a spus f. bine,pt. ca este de neconceput ca acest viol sa se fi petrecut sub ochii parintilor si fata sa nu fi manifestat un comportament care sa atraga atentia;nu stiu daca se stie, dar in aceasta comunitate problemele intime sunt cunoscute mult mai devreme decat la noi datorita obiceiului de a-si casatorii copii f. mici.

E foarte urit sa vii cu asemenea concluzii. Eu n-as ezita sa dau avertisment la asemenea raspuns.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

b.nica, spune-ne si noua ce nu stim. Asta e chiar culmea, insinuezi ca actul sexual a fost consimtit si ca ar exista la 10 ani capacitatea de consimtamant?

Pentru ca e sau ar putea fi de etnie roma o judecam cu alta masura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

quote:
Originally posted by Bombonicaaaa
tatal sau mama sa au fost inconstienti sau stiu eu cum ...
.....
Chiar daca acel copil a fost rezultatul unui incest are si el dreptul moral cel putin la a avea o viata pe cat posibil normala ....

Oana in cazul acesta nu e inconstienta...putin respect pentru tragedie .

Cu dreptul unui copil nascut ai perfecta dreptate... Sincer o vezi posibila in .ro stiind ca fetita vine dintr-un sat de langa Piatra-Neamt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ei, ce ati sarit pe mine!Eu nu am facut referire la moralitate ci la cutume.Nu faceti pe inocentii cand toata Media a comentat nuntile facute in etnia rroma la varste f. mici!
Sa nu faceti pe inocentii cand s-a discutat cum sa se impace obiceiurile cu legea in conditiile in care erau casatoriti copii de 12-13 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Mihaela dupa ea e si consimtit si nici n-are nevoie de tratament... e din rasa inferioara.

Cartonas, cartonas... !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:

Snee,pe cat pui pariu cu mine ca nu va fi nevoie de tratament psihiatric pt. mama si nici pt. copil.
Am impresia ca fata apartine de etnia rroma si in aceasta etnie viata sexuala incepe mult mai devreme.
Daca erau probleme ieseau la suprafata,asa cum cineva a spus f. bine,pt. ca este de neconceput ca acest viol sa se fi petrecut sub ochii parintilor si fata sa nu fi manifestat un comportament care sa atraga atentia;nu stiu daca se stie, dar in aceasta comunitate problemele intime sunt cunoscute mult mai devreme decat la noi datorita obiceiului de a-si casatorii copii f. mici.

b.nica, sorry, nu stiu cum e in Romania, insa o interventia ca asta, asa soft, in Vest, e taxata ca rasista. Ai avertisment oranj!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:

Eu nu stiu de ce se da mai multa importanta unui,sa zicem,viol(si fiti siguri ca stiu ce spun),si mai putina, unei vieti care se anunta.
Ar trebui ca pe acest Forum sa primeze VIATA!
Acest copil are dreptul la viata,nu il poate lua nimeni.
Speculatiile ca ar fi afectat de conditiile conceperii sau de situatia familiei sunt derizorii;faptul este consumat, fetita poate fi conseiata,decizia de a lua o viata, dupa mine, nu o poate lua nimeni,decat Dumnezeu care ne-a creeat.

Tinand cont de cat de putin iti pasa de fapt de tragedia fetitei si de suferinta ei, ajungand pana acolo incat spui ca "las' ca la unii conlocuitori nu e nici o nenorocire" si chiar sa insinuezi ca de fapt nu e vorba de nici un viol, da-mi voie sa=ti spun ca banuiesc ca atitudinea ta anti-avort este un teatru scurt, e la moda si da bine.
Daca ti-ar pasa de viata si de copii, te-ar afecta si tragediile reale ale celor nascuti, nu numai ale celor nenascuti.

Urat... tare urat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Eu am tot respectul pentru tragedia fetitei - nu pentru tragedia parintilor, pentru ca tocmai rolul lor de parinti era sa isi apere copilul. Si n-au facut-o. Deci poate nu se numeste inconstienta, dar neglijenta DA.

In rest, faptul ca provine din familie de rromi e irelevant - e la fel de copil ca oricare altul. La 11 ani oricum nu are discernamint, tot copil e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by ramiris
... da-mi voie sa=ti spun ca banuiesc ca atitudinea ta anti-avort este un teatru scurt, e la moda si da bine.
Daca ti-ar pasa de viata si de copii, te-ar afecta si tragediile reale ale celor nascuti, nu numai ale celor nenascuti.

Urat... tare urat....

..iar asta-i atac la persoana; ai si tu un avertisment verde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Pentru ca ati postat atata cu nefericita fetita vreau si eu sa intreb unde era mama fetitei careia ii crestea burta si nu avea ciclu de 4 luni?

Mergi la inceput