America (114)
Raspunsuri - Pagina 5
sinzi_ana spune:
Miau miau, nu atat de mult cand sotu pleaca in Bahamas la 2 sapt (si e colea de noi)...am zis ca next time merg si io cu el..da de cand ne-am propus...n-a mai plecat
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf
miereamara spune:
quote:
Originally posted by miau-miau
domne, lasati wii asta si veniti la world of warcraft. ma milogesc la toata lumea...
miau o sa-l intreb pe barbat-miu, ca el pierdea nopti intregi jucandu-se online un joc, da' nu cred ca era asta de zici tu. era unul cu nave spatiale si unde zbura prin nu stiu ce galaxii, cre' ca Freelancer se numea..
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
Ramona J spune:
Pumba, groaznica misiune! Eu nu merg sa cumpar haine ca mi-e groaza de cabinele de proba. "Proba" cea mai dureroasa e asta cu costumul de baie. Ca sa-mi fac curaj sa ies la piscina intre oameni, imi imaginez ca sint zina de acum douazeci de ani si uite asa capat un pic de "confidence".
Eu ma tem ca am "addictive personality", nu vreau la jocurile astea nici de proba. Dar Wii Fit m-ar tenta pentru workout. Eu sint impotriva jocurilor pentru copii, n-avem de niciunele. Dar incep sa ma gindesc ca daca luam o dracie din asta trag copiii la noi, decit sa mearga Alexandru pe cine stie unde si habar n-am ce fac ei pe acolo. Aleg si eu intre doua rele.
Miere, eu m-am lasat de fumat "cold turkey" cind am ramas gravida si de atunci asa a ramas. Tentata am mai fost o vreme, dar am stiut ca nu vreau sa expun copiii vreodata la asa ceva. Au fost ale tineretii valuri, gata! (ca tot nu mai sintem "fete")
The best thing you can do for your children is to love your wife.
miau-miau spune:
quote:
miau o sa-l intreb pe barbat-miu, ca el pierdea nopti intregi jucandu-se online un joc, da' nu cred ca era asta de zici tu. era unul cu nave spatiale si unde zbura prin nu stiu ce galaxii, cre' ca Freelancer se numea..
saru'mina ca macar aflu ca nu sint singura care pierde vremea pe jocuri. eeeh... si cind ma gindesc ca sint subiecte deschise cu motiv de divortz ca sotul sta pe computer toata ziua. barbate'miu mi-a inchis contul de citeva ori, noroc ca nu pierzi caracterul(adica personajul) si poti sa redeschizi. aaahh.. imi iubesc caracterul de pe wow ca pe pisica alba. shhh.. sa n-auda.
Ramona J spune:
Miau, e grav cu tine!
Corinadana, felicitari Ralucai pentru un an fantastic! Eu am si uitat de cind a luat Alexandru vacanta...
corinadana spune:
Ramona multumesc! dar cand incepe scoala el? Ralu pe 3 septembrie.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Am uitat! Parca 28 sau 29 August, oricum inainte de sfirsitul lunii. E mai bine acum, in clasa intii a inceput pe 9 August. Chiar a fost prea de tot, bine ca au mai aminat putin.
Ramona J spune:
Sa va mai spun de-ale Anutei: mi-am facut un ceai cu miere si am gustat din el cit inca era lingurita cu care pusesem miere (in ideea ca poate mai trebuie). Ea zice: scoate lingurita ca nu poti sa bei asa!
Un minut-doua mai tirziu am pus cotul pe masa si mi-am sprijinit capul pe mina. Probabil fiind exasperata ca ea maninca atit de lent. Alt comentariu: de ce stai asa, ca Grumpy?
Ea e mare fan de Snow White, in ultimul an n-am avut voie sa schimbam DVD-ul asta in masina. Stie toate melodiiile si toate replicile. Acum face acelasi lucru, dar cu "Tinocchio". N-am scris gresit, asa zice ea (tap, tapac etc.)
CamiM spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri!! Noi vorbim in casa in romana dar de multe ori daca vrea sa stie cum ii spune unui anumit lucru ii spun si in romana si in engleza si Sofia in mare parte din cazuri retine numele in engleza, plus ca mai este si tv-ul( recunosc ca se uita ca are cateva desene preferate) si cand mergem la joaca ceilalti copii vorbesc evident in engleza. Acum suntem la faza in care are un cuvant si il foloseste pentru mai multe obiecte: de pilda scam( scaun) e si scaunul dar si orice altceva pe care se poate sta( canapea, pat, pana si podeaua cand ne asezam este "scam")
Ramona aici sunt.. mai inceata la scris, da citesc tot Mai- mai ce fata ai..da-i un (adica "tupic") mare de la noi!!
Miere felicitari pentru vestile bune de la medic!! Super momentul cand auzi pentru prima oara inimioara batand..
Tin pumnii sa nu te mai apuci de fumat. Si eu m-am lasat cand am ramas gavida cu Sofia si de atunci gata.
Snee super fetita ta la cinci ani stie deja trei limbi!!
Jos palaria domnule in fata turcilor astora.. cata dedicatie!! Nu se lasa..
Corina micuta dansatoare!! Si felicitari pentru report card!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
pumba spune:
ramona- Ancuta ta e o figura!
miere-parca ,ieri te pregateai de Romania si ai aflat ca esti insarcinatasi uite ca au trecut 3 luni.ai burtica? se cunoaste?
Gap-pt mine, e singurul magazin ,care are lumina in camera de proba buna,adica te subtiaza,nu se vede celulita,parca te si bronzeaza
noi am terminat scoala pe 30 mai si incepem pe 3 sept.