America (114)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, de abia l-au instalat!!!
Pare super haios...inca nu am apucat sa il ating si eu...doar privesc!!!!
Oricum wii in general e un bun exercitiu...cand joc box cu Radu am febra musculara 2 zile (eu doar box joc la wii...)
Sunt curioasa daca e ceva sa imi placa si la Fit...cica au si Yoga

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ramona, Wii nostru zace intr-un colt. M-am enervat foarte tare, ca nu am putut trece de un nivel al jocului meu preferat Lara Croft! Eram atat de nervoasa incat nu mai puteam dormi noaptea, visam numai balauri! Apoi a venit sarcina si am plecat in Ro. de cand m-am intors, am mai incercat de cateva ori, dar tot nu pot trece si ma enervez f f tare si cum eu m-am si lasat de tigari, nu vreau sa ma provoace nimic in sens negativ, asa ca....am zis stop.
Eu fumam cam 15 tigari pe zi si m-am lasat cand am aflat ca sunt gravida, intai treptat, si de la 2-3 tigari acum am ajuns la zero. Nu simt nevoia de a fuma decat cand ma enervez sau stresez, dar ma abtin cu brio. Lucian s-a lasat si el, ca sa ma ajute cu decizia mea. Sper sa nu ma iau de fumat din nou dupa nastere, ar fi chiar stupid.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ceau fetele!!! tare mi ati lipsit. Am avut computerul stricat...

Vad ca ati schimbat titlul!eu tot cautam "fetele din America" ha ha.

Raluca a terminat si ea scoala ieri, iubita lu' mama. Gata! vacanta acum fara program fara ore de trezire doar vajaiala, dans, un pic de teme, play dates si plaja/piscina.
Am avut un an scolar minunat. Raluca a primit doar 4, top scor. Steven Award e la noi, Ralu gifted, report card ul excelent, recomandata ptr la anul ca si high achievement student. A depasit toti vorbitorii nativi de limba engleza din generatia ei de la scoala.

Acum merg si eu un pic in urma sa citesc noutati.

Carmen 2 luni.
Miere sarcina usoara in continuare.
Honey felicitari ptr carnet.
Adriana bine ca ai scapat cu bine.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

corinadana- felicitari pt Ralu!in Roamania cand plecati?

ramona- eu nu mai vreau.
a,ba da ,mai vreau sa port costum de baie ca acum 10 aniam fost azi, sa-mi caut costumde baie,doamne ce experienta de fapt cautam costum si chestie din aia cu care te acoperi - nimic,da nimic si scumpe .m-am lasat pagubasa si imi venea sa fumez un pachet,apropo de ce zicea mire. si am avut o ora de cautat la dispozitie cu 2 copii dupa mine.

Mergi la inceput

Corinadana, bravo Ralucai!!!!! Sunt si eu mandra de ea Ce planuri de vacanta aveti?? Dar ce tarziu ati terminat scoala?? (sau noi devreme??)

Ramona, daca vrei Wii Fit ca instrument pt exercitiu fizic ti-o recomand...10 pct din 10!!! Si David si Radu sunt fleasca...si nu se joaca de prea mult timp...Ba si eu am transpirat doar privindu-i!!!! Au alergat (maraton) au sarit cu skiurile, au dat cu capu in mingie...

Mireamara, ai mei joaca doar sporturi (tenis, bowling, golf si acum cu Fit-u) mi-am luat si eu Ice Age...dar nu am trecut nici de prima imagine!!! hihi

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
David la golf

Mergi la inceput

Multumesc fetelor!

Pumba eu mi am cumparat unul de la Adidas f dragut si mai tapan asa, nu stiu cum sa ti zic, uf.
Sanziana pe aici prin zona asa au terminat scolile si LAUSD ul si Santa Monica district.Planuri de vacanta: iulie prin zona si august in Romania. Parca vad ce o sa zboare timpul...

Frumoasa mea hawaianca: http://good-times.webshots.com/photo/2862668890098531596AIUsOC

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

felicitari corina, ai o scumpete de fetia, si frumoasa, si desteapta. cred ca a fost o caldura la voi azi... la noi a fost f cald si sintem mai la nord
domne, lasati wii asta si veniti la world of warcraft. ma milogesc la toata lumea...

Mergi la inceput

Miau ule iti multumesc! da! f cald a fost si inca este...

Eu nu vreau sa i iau Wii ca o s o lipesc de el si apoi doar scandal...Acum Ral este la un colegut de clasa care are Wii. Ce credeti ca fac ei de 4 ore? O sa mi faca capul mare cand vine. of.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miau-miau

domne, lasati wii asta si veniti la world of warcraft. ma milogesc la toata lumea...

Io am pierdut siru...ceva amanunte???

Ma uit la o emisiune in care prezinta cele mai scumpe si luxoase yahturi...
Ma doare sufletu in ce lux traiesc unii si cata risipa...

:
David la golf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

lasa, sinzi, sa vezi ce ma doare pe mine sufletul cind colegii lui fii'mea pleaca 3 luni in vacanta in Bahamas si eu stau in cub la servici, unde oricum e mai bine ca acasa ca macar e aer conditionat pe care nu-l platesc eu

Mergi la inceput