America (114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Corina, felicitari micutei hawaiene pentru report card. Asa sa o tina si de acum inainte.
Ramona, e scumpa rau de tot Anuta. Imi amintesc ca Luca a fost mare fan pe la vreo 2 ani jumate, cand de fapt a inceput tentatia cu TV, si vedea Baloo de trei ori pe zi. Acolo manca, acolo adormea. Nebunie curata si zau de nu am facut toate eforturile sa il dezvat. Insa cu timpul a renuntat singur. Noroc ca au venit caldurile si cerea numai afara.
Miau, am niste rude care sunt mari fani de WOW in Ro. Eu le tot criticam ca nu intelegeam cum naiba puteau sa piarda noptile jucand acel joc. Ba una din ele se lasase si de serviciu si toata ziua juca si fuma. Vicios joc.
Miereamara, tine-te cat poti sa nu te mai apuci de fumat. Gestul sotului tau este de toata stima ca a renuntat la fumat pentru a iti face tie mai usoara adaptarea. Felicitari pentru inimioara bataioasa.
Cand au venit ai mei aici prima data, i-am impus mamei regula de a fuma pe terasa, nicidecum in casa. Noi nu suportam tutunul. Atunci mama a hotarat ca este timpul sa se lase de fumat. Au trecut 4 ani de atunci si nu a mai fost tentata sa incerce. Se plangea ca nu mai are asa mare farmec cafeaua fara tigara . Prietenele ii vin in vizita, ii pufaie mamei in nas dar nici macar o incercare nu a facut. Ma rog sa o tina Doamne-Doamne asa.
Luca al meu e tare speriat de fantomele ce le-a vazut in Scooby Doo. Daca se uita o data pe saptamana la TV e mare lucru. Si uite al naiba ghinion ca atunci cand se uita el avu parte de niste procarii de desene.
Si ramasei masca cand o ruga pe Eva sa il duca sus pe scari ca lui ii e frica de fantome. Iar Eva tare sigura pe ea i-a raspuns cu un da scurt. Aseara, dupa ce a adormit Eva (acum dorm amandoi intr-un pat, tot din motivul ca fiind cu Eva sa nu ii mai fie frica), o zgaltaia de zor sa o trezeasca ca sa se intoarca cu fata la el. am incercat sa ii spun de ingerasii care protejeaza copiii, ba am vorbit si la gradinita cu educatoarele sa ma ajute sa il scap de teama asta.
Ce-i drept cat a fost tata aici a dormit cu el. A plecat tata, gata, Luca doarme singur. Si acum sotul ma tot bodogane ca eu sunt vinovata ca am invatat copilul sa doarma cu cineva, ca de-aia e fricos, de-aia e slab, bla-bla-bla. Offf, ca greu e sa fii mamica.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Moama Pumba ce de vacanta pe capul vostru!!!

Cami tu tine o in romana ca engleza te inconjoara de peste tot. E pacat sa nu invete fetitele doua limbi.
Eu vreau ptr la anul ptr Ralu sa ia ore de spaniola. Ma gandesc ca o sa i fie usor sa invete limba asta si foooarte folositor.

Bravo Snee ptr pustoaica!

Ciuf sa stii ca si Ralu a vazut nu stiu ce prostii si ii este tare frica de fantome. Multumim.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Sanzi, prima mea vacanta a fost la 6 luni dupa ce am aterizat in USA. Sotul a prins o delegatie de 5 zile in Hawaii. A fost vacanta mea de vis. Am avut camera de hotel cu vedere la ocean. Ce frumos era sa imi sorb cafeaua pe balcon dimineata!!! Sotul incepea serviciul la 7 si venea la 3. Deci am avut timp si sa vizitam si sa ne balacim.
Si uite ca de atunci nu mai pupai eu asa rasfat. De fiecare data cand pleca intr-un loc mai fain ba nu aveam timp ba nu erau bani destui.
El pleaca acum,in august, in Germania pentru 3 saptamani. Nu pot merge ca incep scoala. In toamna se duce iar in China ... iar nu pot merge. Astea sunt calatoriile puse in agenda.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Eu mi-as dori ca ai mei copii sa invete alta limba decat spaniola. Nu stiu ce sa zic, am asa un colt impotriva mexicanilor ca parca devine la mine o ambitie prosteasca (oi fi un pic rasista ). Stiu ca e o limba folositoare si de viitor in America, dar mi-ar placea ca ai mei sa invete franceza. Am eu asa o slabiciune pentru limba asta. Iar aici prin toate scolile se face spaniola. Ba chiar au inceput de la gradinita. Luca imi numara zilele trecute in spaniola.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc pentru aprecierile la adresa Anutei. Ar trebui sa notez chestiile astea undeva, sint tare haioase. Acum le-am mai scris pe DC, altfel le uit peste zi (deh, batrinetile).
Ciuf, ce figura e Luca! L-am vazut asa viteaz pe bicicleta si mi-l imaginam un mare curajos. Dar vad ca si la voi e ca la noi.
De fapt cred ca e chestie de primul copil. A fost mai rasfatat, poate se simte mai nesigur de cind a aparut "intrusa" si cauta sa obtina mai multa atentie. Ma las si eu santajata in felul asta ca-i inteleg frustrarea. Ba ma gindesc ca daca eram in locul lui faceam si mai rau!
Eu sint atenta cu desenele astea, multe sint oribile. Singurul "must see" pe lista lor e Curious George (asta le place la amindoi). DVD vad doar cind mergem cu masina, cred ca de aia tot cere Anuta sa plecam cu masina. Oricum, invatasem si eu Snow White pe de rost. Acum e rindul lui "Tinocchio".
Si Alexandru l-a iubit pe Baloo, Jungle Book era printre preferatele lui.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Of aici nu se face in scoala. Ciuf o sa ti treaca asta cand copilasii tai vor fi la scoala. Sa vezi ce mexicani dulcici o sa aibe ca si colegi.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Corina, asa o fi. M-oi da si eu dupa cum bate vantul.
Cred ca ma duc la nanica ca toata ziua facui ordine in dulapuri, sortai haine si umplui vreo 5 cutii cu lucruri de la copii de dus la Goodwill. Iar cand fusei la sala, la front desk era o tipa insarcinata si o intrebai daca nu vrea un crib, jucarii, swing si ce mai am eu de la copii si de care vreau sa scap. Paru tare incantata fata si ramase ca vine maine la noi sa vada ce avem de dat. Ea o sa nasca o fetita si am o gramada de lucruri de fata.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Pumba -multumesc!

adriana ,e frumos Chicago mai ales vara in schimb iernile sunt tare lungi si friguroase ,pe mine ma termina ,parca nu se mai sfirsesc.

Ramona J ,cu scoala elementara a fost ok adica nici rea dar nici de-aia de top.Ma refer la fiica -mea ca cel mic la toamna merge la scoala.Problema cea mare este insa la liceu .Liceele in chicago sunt in general proaste nu numai ca nivel academic dar mai ales nu sunt 'safe' din cauza amestecului asta de lume caracteristic marilor orase .Ca sa opreasca migrarea masiva a familiilor de albi catre suburbii au creat un program numit 'enrollment high school".Acest program cuprinde vreo 8-10 licee (nu mai stiu exact )la care se da pur si simplu examen de admitere.Liceele sunt foarte bine cotate ,sunt cu mult inaintea unor licee din suburbii si chiar a unora private insa concurenta este acerba.Fiica mea invata destul de bine ,a fost mereu in aceste clase de avansati ,a sarit un an din cls a 5 a intr-a 7 a ,a fost si in ceva program pt gifted si cu toate astea am avut emotii ca nu intra
Ne si pregatisem un plan de relocare catre o suburbie apropiata ''just in case " Da a intrat si ne-am linistit .Pina cind va trebui sa dea asta mic admitere la liceu mai e mult si bine asa ca pina atunci stam linistiti.
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ciuf, ai putea sa ii dai o lanterna noaptea si daca se sperie sa o aprinda si sa se uite in jur sa vada ca nu e nimic.In felul asta poate nu mai trezeste pe nimeni.
Si Aidan mai prinde cate un episod de Scooby dar el cand vede fantomele vine si imi spune "There are no such things as ghosts" lol si eu il aprob.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Miaule, l-am intrebat...joaca si warcraft, dar in ultimul timp nu prea l-a mai pasionat, a inceput cu pozele iar, oricum nickul lui e eklipsse, parca...Eu eram cu de astea mai usoare gen Age of Empires..Am renuntat sa jucam on line amnadoi ca ne paruiam rau, ma suparam pe el cand nu-mi trimitea soldati si imi distrugeau aia bazele, eeee....motiv de divort.

Pumba, mi-a crescut burta, chiar aseara am avut un photo session, sa vad dc a terminat pozele de prelucrat si le pun la photo album, la semnatura. Pana atunci puteti sa o admirati pe TziTzi

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput