*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Mirtha eu nu am facut nici o legatura cum ca pateul(asa o fi :) ? )ar fi interzis pt ca este interzis ficatul. Ma gandeam ca din cauza conservantilor sau din cauza recipientului...habar nu am. Ficat nu prea mananc oricum. Nu ma omor.

15+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Diana,la mine colul e ok.Asa mi-a zis si dr ieri la control,la fel mi-a zis si la eco acum 3 zile.La mine cica ar fi uterul prea rigid.
Distractie placuta azi!

Mirtha,sar'mana pt parola

Cata:peste am mancat si eu acum vreo sapt si cum am ajuns acasa...am vomat.Acum parca mi-e si frica sa mai mananc...
Apropo,ce ma laudam eu ca mi-au trecut greturile...acum au revenit,de la gynipral.Asta e!Macar de-ar fi totul in regula si sa nu fie cazul sa iau decat astea 2 sapt.

Flori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Flori cu multa placere . Sper sa iti fie utile.

Fetelor deci am mai doborit un mit alimentar. Cind aveti timp poate cititi si articolul din link , mi se pare echilibrat sub aspectul recomandarilor si al concluziilor : http://www.eva.ro/dietafitness/dieta/dieta-in-perioada-de-sarcina-articol-3018.html.
Mai ales pt. mine o inversunata impotriva vitaminelor din comert facute "special pentru gravide" !

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
La mine cica ar fi uterul prea rigid.

Asta ce inseamna? Ca e contractat? Nu am mai auzit de chestia asta, de aia te intreb. Gynipralul e fff bun in caz de contractii, insa ai grija cu el ca da palpitatii mari si scade tensiunea!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Mirtha link-ul dat de tine nu se poate accesa. Cel putin eu nu pot.
Pe mine ma doare iar abdomenul inferior, de fapt sunt mai mult intepeturi.
Flori ce lungime are colul?Brie m-a speriat ieri cu al ei. Pai nu l-am avut atat de lung in viata vietilor mele.
De abia astept sa vad ce imi spue luni Dr. Chitescu despre col. Oare imi spune dansa sau trebuie sa intreb eu?

15+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Si inca ceva....aveti idee la Dr. Chitescu (Polisano - Cuza Voda) se respecta programarile sau e tot ca la piata?

15+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Diana,habar n-am daca asta inseamna ca e contractat.Cand mi-a zis de iminenta de avort,mi-a pierit si glasul,n-am mai fost in stare sa intreb prea multe.
Sper sa nu-mi scada tensiunea prea mult,ca eu si-asa o am mica de regula.

Cata,nu stiu ce lungime are.Daca amandoi medicii mi-au spus ca e in regula,nici nu am mai intrebat.

Flori 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Cata art. il gasesti pe www.eva.ro la capitolul Dieta & Fitness , subcapitolul Dieta , pagina 13. http://www.eva.ro/dietafitness/dieta/?&psize=20&pstart=240 Poate merge asta .

Parerea mea e ca intepeturile sunt cauzate de transformarile uterului. Le-am avut si uneori inca le mai am. Cita vreme sunt suportabile nu ma alarmez ci doar le tin sub observatie.
Oricum tu ai si alte antecendente asa ca pina ajungi la medic cunosti regulile : lungita in pat, nospa si sfintul utro - Edit daca nu cumva ai terminat tr. cu utro.

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Mirtha a mers.Untura de peste nu pot nici sa miros. Prefer ele vitul :).
Cu utrogestanul am terminat de cateva saptamani. Acum am ramas cu vitamine, no-spa si antibioticele.
Cand va plangeati voi de somnolenta la inceputul sarcinii eu misunam prin casa fara sa am nici o chemare catre pat. Acum ma paleste asa cate un somn....

15+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Eu tocmai am primit o invitatie sa plecam la mare peste cateva ore si sa ne intoarcem maine seara.Ce-as fi plecat in alte conditii,dar acum unde sa plec?!?Ca iar ma cam doare burta....
Chiar acum cateva minute am simtit si eu,Mirtha,niste intepaturi prin burta.Asta sa fie?De la modificarile pe care le sufera uterul?

Flori 12+

Mergi la inceput