*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 4
diana21 spune:
Neata, Burtici!
Multumesc frumos pt. urari, va invit la petrecere!

Otilia, nu pot sa cred prin ce stres ai trecut!!! Ce idioti! Pai eu stiu ca inima lui bebe se asculta cu stetoscopul dupa sapt. 18, poate ma insel, dar totusi, sa te bage in halul asta in sperieti...Bine ca au auzit pana la urma! Sunt curioasa ce ti-au zis dupa aceea, cand si-au dat seama...
Catalina, ma bucur ca te simti mai bine!
...................
Eu o sa merg luni la dr., nu mai am rabdare deloc, deloc!!! SI am niste emotii de nedescris! Uf...sper sa fie bine bebemic!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
flori76 spune:
Merci mult,Mirtha,pentru lamuriri
Pt mailul comun,daca te rog,imi trimiti si mie parola pe PM?Merci anticipat.
Flori
12+
Mirtha spune:
Otilia zice ceva de o husa lavabila dar oare e cea pentru ploaie ? Sau este husa in care poate fi tinut carutul dupa ce este strins?
Uneori i se capotina de ploaie alteori husa de ploaie.Asta are din ambele categorii : husa si capotina -i se spune de vara - iarna .
http://www.kiddy.ro/caruciorwampolexplorertour3full-p-992.html
http://www.magazinul-copiilor.ro/carucior-wampol-explorer-tour-full-p-423.html
http://reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/carucior-wampol-explorer-tour-full-p-628.html
http://wampol.ro/wampol_explorer_tour.htm.
Mirtha
22+
diana21 spune:
Flori, ma bucur ca te simti mai bine, nu stiu exact ce probleme ai avut, a scris ceva Otilia, dar bine ca esti mai bine acum!
_
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti
flori76 spune:
Merci mult,Diana
Am avut niste dureri de burta care au inceput de marti seara,am crezut initial ca am racit,dar cand m-am dus la control...mi-a zis ca as avea iminenta de avort.Acum stau in pat,iau pastile si sper(ma rog) sa fie bine.
Cum petreci astazi?E o zi tare frumoasa!Parca mi-e dor sa ies la un gratar,la iarba verde....
Flori
12+
catalina2307 spune:
Multam mult pt sugestii.
Mirtha desi stiu ca este interzis si eu mananc pate de ficat si mezeluri. Ciudat...inainte nu as fi pus gura pe pate ficat. Iar Flori de la icre si peste nu o sa ma opreasca nici politia comunitara.
15+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
diana21 spune:
quote:
Merci mult,Diana Am avut niste dureri de burta care au inceput de marti seara,am crezut initial ca am racit,dar cand m-am dus la control...mi-a zis ca as avea iminenta de avort.Acum stau in pat,iau pastile si sper(ma rog) sa fie bine.
Of...si eu am avut iminenta de avort la 12s, insa am facut cerclaj, la mine era din cauza colului care se scurtase de la 4,5 cm la 2,9 in doar o luna; plus ca era deja intredeschis! Daca e din cauza colului, cel mai bine e sa faci cerclaj! Dar banuiesc ca nu asta a fost pb. la tine! Oricum, "iminenta de avort" suna foarte dur, in realitate, daca se iau masuri, lucurile intra repede pe fagasul normal! O sa fie bine!!!
_
si
cu Bebedoi 18+ Dialoguri strumfesti
diana21 spune:
quote:
Cum petreci astazi?E o zi tare frumoasa!Parca mi-e dor sa ies la un gratar,la iarba verde....
O sa iesim in oras, pe undeva, si, daca mai gasim bilete, as vrea sa o duc pe Ianca la spectacolul cu Winnie the Pooh!
_
si
cu Bebedoi 18+ Dialoguri strumfesti
Mirtha spune:
Catalina ficatul nu este interzis in sarcina. Interdictia , acolo unde o vei gasi , este doar o exagerare nefundamentata. Am aceeasi sugestie - mailul comun mesaj Toriceli scan carti in domeniul sarcina . Se recomanda doar evitarea exceselor link - raspuns mesaj Flori.
Mirtha
22+
diana21 spune:
Ficatul e interzis doar daca nu e gatit bine! Eu am mancat mult ficat in sarcina trecuta, insa il faceam eu, acasa, sa fiu sigura ca nu mai e cu sange in el!
Pateul e ok daca e de casa. De fapt, problema nu e pateul in sine, ci faptul ca e in conserva! In conserve cica se dezvolta bacteriile alea urate, printre care si listeria! Dar asta inseama ca NICI UN FEL de conserva nu e indicata, nici macar pasta de tomate pe care o folosim la mancare!
_
si
cu Bebedoi 18+
Dialoguri strumfesti