*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by monicus

Salutare dragi mamaici

Apropo de simtiti bebe-ul. Eu din din ce am citit pe net, am constta ca il vei simti pe be abia dupa 20 saptamani si nici mai degraba mai devreme, adica dupa 4 luni de sarcina. Nu stiu dar nu il poti simti mai devreme.

14

tine minte ce-ti spun acum...,baga la cap si sa nu scoti niciodata...da' niciodata,auzi?!
tot ce scrie pe net si in carti...sant doar informatii care ne ajuta pe noi sa ne orientam in spatiu...nimic din ce citim noi nu se aplica tuturor...gravidutelor/sarcinilor/nou-nascutilor/copiilor
la prima sarcina l-am simtit pe bb in saptamana 17 iar la cea de-a doua sarcina in saptamana 15
f curand vei simti si tu minunea...,nu intra in panica daca nu va fi ca la mine(sapt 17) si nu dispera daca va fi in sapt 20(cum ai citit pe net)...,cand va fi va fi...,bb sa fie bine

Mamica stralucitoare
21+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Maria K ! La partea doi cu deschisu" unei odisei chiar ca nu ma pricep.Da" sigur stiu fetele noastre pasii.

Leloo stiu perfect cum este cu .....trebuie sa merg la scirbiciu ploaie , vint , tornada sau 45 de grade ! Ce sa facem , stringenm din dinti , mai reducem din program , ne hidratam , mai apelam la un truc doua , rezistam cumva pina la concediu si din cind in cind ne mai inchinam ca am scapat cu bine din tot soiul de patanii !

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

ancaoradea felicitari pt. fetita!

catalina, sper ca esti bine! Ce antibiotic ti-a dat pt. infectia urinara? trebuie sa repet si eu urocultura pt. ca infectia meea urinara cronica (cu E Coli) sigur a recidivat. Oricum, am luat Amugmentin inca din saptamana a 11-a!!!

carpediem, spiridusul, sunt trista ca va simtiti rau! Cel mai nasol lucru este ca nealimentandu-va veti avea carente in organism, pt. ca BB isi ia ce ii trebuie de la voi. Sa dea DD sa treaca si perioada asta si sa puteti manca tot ce doriti!

Otiliav si eu daca mananc cu pofta un fel de mancare, a doua zi nu imi mai starneste nici un interes. Dar slava Domnului ca acum pot sa mananc si am scapat de lipsa totala de pofta de mancare din primul trimestru! In schimb, eu am luat cred ca vreo 3-4 kg! La fel ca si tine, imi place mancarea facuta de altcineva! Iti doresc pofta buna!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

anes si eu sunt cu infectie urinara.....
am luat amoxicilina in saptamana 6 si unasyn in 12.
da sa stii ca m-am apucat sa beau ceaiuri. Mi-am luat de toate de catina de zmeura de capsuni ceai verde. Incearca si tu
cand te plictisesti de unul schimbi.
eu de ex imi faceam azi 1litru de ceai de catina maine 1 litru de zmeura, si asa mai departe si tot am repetat urocultura si a iesit negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata...noi suntem bine, dar prinsa pina peste cap la munca..am intrat sa va zic ca au reduceri la Z si ca merita pentru gravidutele pe care le maninca palma sa ia cite ceva sa incerce...eu am gasit si de toamna cite ceva pentru Bia...pentru Larisa nimik ca nu mi-au mai ajuns banii..deh...
Numai bine!

Bianca Andreea
Larisa Elena20+

Mergi la inceput

unde au reduceri? la Z? adica za...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

lorelley: asa sun si eu, dar sper ca de la zi la zi sa il simtim, e maricel deja la 250gr, nu ?
banu: merci pentru primire
voi sunteti la job ?

Camelia Moisescu-Vida

Mergi la inceput

cu placere ...

din fericire am o meserie mai buna. asa ca eu gata am terminat nu mai merg la serviciu stau acasa .....
ce noroc pe mine cu, canicula asta....

Mergi la inceput

a da ce-am uitat future mother....

stau acasa dar mi se facuse rau de la canicula stand acasa

noroc ca mi-a dat bebecris un sfat ... sa beau multa apa
si acum mi-am revenit complet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

e bine asa banu, eu azi e prima data din vara asta cand simt ca nu am aer ... si cerd ca ca de senzatia asta nici nu mai scapam niciuna pana pe la inceputul lui noiembrie cel mai devreme ..... nu ?

Camelia Moisescu-Vida

Mergi la inceput