*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 21
monicus spune:
Pentru dandusa
Tu vorbesti serios? Intr-adevar tot ce scrie pe net sunt informatii mai mult ajutatoare, ca un ghid, asa spun eu, este punctul meu de vedere.
Intr-adevar toti cei din jur ma refer la soacra
, mama, etc imi spuneau ca il vei simti dupa 4 luni jumate si exact dupa 4 luni jumate se va naste. Asa s-a intamplat in cazul lor, intr-adevar. 
Nu am spus ca ce se scrie in carti sau pe net sunt litere de lege, eu le-am luat ca informatii ajutatoare, nimic mai mult. ![]()
As fi dorit sa il simt si eu, ca sa ma linistesc si eu, intotdeauna am o teama. ![]()
Ar fi super sa il simt mai devreme, il iubim ff mult pe bebe.
, la fel cum sunt si celelalte mamici.
Maine ma duc la testul triplutest si abia astept sa aflu si rezultatele. Sunt nerabdatoare sa se faca mare si sa fie langa noi sa il tinem in brate.
Ne rugam sa fie bine.
14
Originally posted by dandusa
tine minte ce-ti spun acum...,baga la cap si sa nu scoti niciodata...da' niciodata,auzi?!![]()
tot ce scrie pe net si in carti...sant doar informatii care ne ajuta pe noi sa ne orientam in spatiu...nimic din ce citim noi nu se aplica tuturor...gravidutelor/sarcinilor/nou-nascutilor/copiilor
la prima sarcina l-am simtit pe bb in saptamana 17 iar la cea de-a doua sarcina in saptamana 15
f curand vei simti si tu minunea...,nu intra in panica daca nu va fi ca la mine(sapt 17) si nu dispera daca va fi in sapt 20(cum ai citit pe net)...,cand va fi va fi...,bb sa fie bine
Mamica stralucitoare
21+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
[/quote]
Banu2268 spune:
da asa e, eu azi n-am eisit decat pe balcon sa intind rufele si de dimineata m-a luat starea de moleseala si aseara nu mai zic ce rau mi-a fost
sa bei si tu multa apa acu la stiri zicea ca sa bem un pahar cu apa la fiecare 20 sau 30 de min. eu in 3 ore am baut 2 litri si ma simt ca noua .....
futuremother spune:
asa e, apa e sfanta!
ai luat ceva vitamine ? cate sapt ai tu banu ?
Camelia Moisescu-Vida
futuremother spune:
o sustin pe dandusa, nu seamana sarcina cu sarcina si nici copil cu copil. informatiile sunt doar cu caracter orientativ, medicul stie cel mai bine ce se potribeste mamei si copilului
va pup pe toate
sunteti faine
Camelia Moisescu-Vida
Banu2268 spune:
da iau centrum dar nu am luat in fiecare zi am mai facut pauze
terminam o cutie si o pauza de 5 zile poate. Si m-am simtit foarte bine pana acum decat oboseala de la inceput ,,, in rest n-am vomat decat de 3 ori si cam atat ....... pana acum bine
acum sunt in 21.
anes spune:
Mirtha, mav,
pentru ca ati intrebat de mine!
bebecris felicitari pt. baietel!!
cherieactiv fir-ar sa fie de E coli!! Te inteleg si ai dreptate sa fii suparata ca tb. sa iei antibiotice tocmai acum. Dar este mai bine sa iei antib. decat sa nu iei pt. ca E Coli poate avea repercusiuni privind cresterea lui BB. Multa sanatate!
Amalia ce bine ca totul este ok la eco! Imi pare rau ca nu a putut sa iti inregistreze imagini! Oricum, cred ca bucuria ca totul este ok este mai mare dacat supararea ca nu ai o inregistare! Lasa ca la urmatoarea eco ii spui dr. sa iti inregistreze, chiar daca nu este morfo!
Otiliav, bravo, felicitari pentru rezultatul bun al analizelor!
andreyutza sunt sigura ca primul dr. a gresit masuratoarea pliului nucal! Bafta la dr. Iosup!
catalina, nu stiu nimic despre aspectele aferente cerclajului! Te-as fi ajutat cu promptitudine!
21+ 
futuremother spune:
am 19 sapt, DPN 21 nov; am luat o cutie de elevit dar dr a zis ca e destul deocamdata.
ma simt si eu bine, chiar f bine. am energie destul de multa dar nu vreau sa exagerez.
oricum, in comparatie cu prima sarcina, pana acum, mi- e mult mai bine
Camelia Moisescu-Vida
Banu2268 spune:
vai de mine ce mai scrie pe la doctori de care sa te feresti...............
ramai traumatizata psihic numai citind mesajele dar sa traiesti efectiv acele momente.
deja mi-e frica................