*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 19
Banu2268 spune:
Von helen
lasa nu-ti fa griji.
imagineaza-ti ce criza am facut eu cand am vazut scorul......
am alergat de urgenta la medic, daca stiam ca e doar statistica nici nu-l faceam.
Eu am crezut ca depisteaza daca are sau nu sindromul.
Dar nimeni nu-ti spune adica ma refer la medici sa zica e doar statistica nu depisteaza daca are sau nu......
lorellay spune:
De simtit?Eu cred ca sunt o mama cam "nesimtita"...nu il simt..sunt la a doua sarcina....dar nimic inca, e dezvoltat normal...placenta s-a ridicat....dar eu nu simt nimic....

Sorana 
18+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
leeloo5979 spune:
Am tras o sperietura mare de tot azi cu metroul, care dragul de el s-a oprit cu putin inainte de statia Izvor, si acolo a ramas intepenit vreo 30 de minute. Ideea e ca era destul de aglomerat (mare noroc ca era metrou tip vechi, ca daca era si d-ala nou, halal de noi era), si am ramas repede fara aer...si simteam ca ne ia batu pe toti...spoi au orpit si lumina de vreo 2 ori (asa, ca sa se vada mai bine cine sufera de vreo boala sau de vreo spaima), moment in care am incremenit efectiv, si am inceput sa gafai pentru ca nu mai aveam aer deloc...pur si simplu mi-era frica sa nu mi se intample ceva, si nu pentru mine imi era groaza, cat pentru minunea mea cea mult asteptata, caci burtica se intarise toata si incepusem sa tremur necontrolat. Am sunat soata sa vina sa ma ia de la izvor...intre timp lumea a inceput sa zbiere pentru ca cineva facuse un atac de panica si forta usa, voia cu orice pret sa iasa si metrourile din sens opus tot treceau intr-o veselie si cu viteza maxima...s-au gasit vreo 3 doamne dragute, una sa imi faca vant, cealalta sa imi dea niste servetele umede, iar a treia sa ma treaca langa usa unde era parca o pala de aer... chestia e ca a mea bunica s-a imbolnavit pe sistem nervos de la un atac de panica declansat aceeasi chestie la metrou acum vreo 20 de ani, si a ramas cu o fobie maxima de aglomeratie, spatii inchise...etc.
Important e ca am reusit sa ajung intreaga si sa cobor la izvor, m-a recuperat soata si m-a dus la munca.
In alta ordine de idei, am reusit sa imi fac programare pe 4 iulie la Medicover pentru morfofetala de trim 2 la dr.Marius Calomfirescu...si cam incep sa reintru in panica pentru ca nu am mai simtit minunea miscand...
Leeloo
20 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
VonHelen spune:
am inteles ca in afara nici macar nu se face TT datorita rezultatelor fals pozitive pe care le da.
si da, intr-adevar este o metoda de screening ; cu toate acestea viitoarele mamici sunt f ingrijorate daca rezultatele la TT nu sunt f bune.
gata, ma duc la nai ca se scurge timpul..si mi-e un somn...![]()
17+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Banu2268 spune:
leeloo ...
dar mai bine incearca sa nu mai iesi afara pe caldurile astea/.... pe cat posibil normal,....
eu ma molesisem de tot in casa .........
noroc ca mi-a recomandat cineva sa beau cat mai multa apa
eu cred ca lesinam, si eu am probleme din astea nu prea pot sa respir.
Bine c-ai scapat
Maria_K spune:
Mirtha nu plec mama! pai daca am ramas cu voi si cand am ramas fara bebic, acum cand se pare ca-mi da Dumnezeu altul, sa plec?!!!!
o sa deschid eu si odiseea de marie-aprilie (rog ajutor de la experimentate), dar domiciliul stabil va fi aici ![]()
data ultimului cm e 26 mai, desi am avut cate o picatura pe chilot din 23. deci nu prea stiu cum sa calculez... o sa-mi spuna medicul cand merg la el, adica peste vreo 2-3 sapt. pana atunci iau utrogestan cate 2 dimi si seara, acid folic si magne B6. si inainte cu DD!
Maria
vine bb?
Pozele noastre
leeloo5979 spune:
quote:
Originally posted by Banu2268
leeloo ...
dar mai bine incearca sa nu mai iesi afara pe caldurile astea/.... pe cat posibil normal,....
eu ma molesisem de tot in casa .........
noroc ca mi-a recomandat cineva sa beau cat mai multa apa
eu cred ca lesinam, si eu am probleme din astea nu prea pot sa respir.
Bine c-ai scapat
Trbuie sa ma duc la munca, nu am ce face, dar dupa morfofetala o sa ajung si la dr mea si am sa o rog sa imi dea o recomandare de program de 6 ore, si scurtez programul si sper sa fie mai bine, macar la venirea acasa. Vorba ta, bine ca a fost doar atat.
Leeloo
20 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
monicus spune:
Salutare dragi mamaici
Apropo de simtiti bebe-ul. Eu din din ce am citit pe net, am constta ca il vei simti pe be abia dupa 20 saptamani si nici mai degraba mai devreme, adica dupa 4 luni de sarcina. Nu stiu dar nu il poti simti mai devreme.
14
Banu2268 spune:
dar de ce nu mergi la dr de acum>
pentru recomandare?
Azi s-a anuntat canicula!!!!
asa ca tot canicula o sa fie si sa-ti dea mai repede. Ai grija sa bei multa multa multa apa si cat mai putine iesiri afara ....ziua
mie mi-e frica sa ies .... daca pic pe undeva, pana vine ambulanta .... te trezesti si fara geanta si fara haine pe tine :)
ai grija
eu am scapat de servici.
21