*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna burticilor! sunt camelia, mamica unei fetitze de 2.8 ani si sunt insarcinata in 19 sapt (18 si 4 zile).
vad ca discutati lucruri interesante, am citit destul de mult din ce ati scris ...nici eu nu- l simt pe bb cu taote ca sunt la a doua sarcina si se zice ca ar trebui simtit chiar mai repede .... stau in toate pozitiile, incerc sama relaxez .... uneori ffff vag parca simt ceva. abia astept sa merg la eco peste 2 sapt (am fost acum 2 sapt si era un vesel, zicea dr ca e un el )

Camelia Moisescu-Vida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna camelia
felicitari pentru "EL"

21

Mergi la inceput

bebecris

mersi mult deja parca ma simt mai bine un pic
am baut cam 1 litru de apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Maria K din cite imi aduc aminte ai facut cel putin trei teste marci diferite pina acum. Si toate cele trei marci indicind a doua liniuta.

Fara a ma pretinde vreo experta in ale testelor de sarcina - desi experienta trecuta m-a pus in situatia de a folosi un nr. de peste 10 marci si de avea asa o mica baza de date despre teste ovulatie , teste sarcina etc. - pot sa iti spun ca probabilitatea ca trei teste de marci diferite sa arate a doua liniuta si toate sa dea rateu e aprope nula.

Sau daca te simti mai optimista si increzatoare atunci mergi pe mina ....expertului , esti : gravi !!!!

Pentru mine problema este alta : sper sa ramai la noi la odisee sau macar sa nu ne parasesti definitiv plecind la odiseea de februarie - martie. Vorbeste egoismul feroce din mine !

Care este prima zi a ultimei menstre ? Cu aproximatie ?

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikisimona spune:

buna fetelor sunt o mamica de noiembrie(21) si sarcina mea e ivf.sunt f.f.f. fericita.dua un avort spontan si 2 extrauterine AM REUSIT.pe 4 iul am eco de 20 sapt.sunt f. nerabdatoare.va pup si sa stiti ca va citesc de mult timp dar am asteptat primele miscari ale bebelusului pentru a avea curajul sa ma numesc o mamica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Buna burtici!
Bine ai venit Camelia si felicitari pentru baitzel. iti doresc sarcina usoara!

Fetelor eu mi-am luat astazi rezultatele de la TT; mi s-au recoltat hormonii care sunt in limite normale , conform varstei sarcinii; nu mi s-a dat insa un chestionar insa medicul de laboraror cu care am vorbit m-a asigurat ca atat timp cat hormonii corespund cu varsta sarcinii nu sunt probleme. mi-au aratat totusi chestionarul dar inca nu puteau sa foloseasca soft-ul.
cam acestea sunt intrebarile pe care mi le amintesc:
- varsta gravidei =26 ani
-greutatea = acum am 58 kg
-fumat = nefumatoare
-HTA = nu am ; sunt chiar usor hipotensiva
- etnia/ rasa( europeana, galbena/ afro-americana, etc)- europeana
-Diabet zaharat = Nu
-sarcini anterioare =NU
mai erau 2 parametri pe care nu a putut sa mi-i spuna pentru ca medicul ce se ocupa de acest soft era in concediu ; banuiesc ca unul din parametri este translucenta nucala si ultimul parametru ar trebui sa fie ceva tot legat de ecografie.
in fine, diseara ma duc cu rezultatul la dr. ginecolog..sper sa-mi spuna si el de bine!!!!
revin mai tarziu, acum vreau sa fac nani!!!

17+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Von Helen
buna.... bine ca ti-a iesit bine TT eu dupa ce mi-am facut DT am zis ca nu-mi mai trebuie statistica. imi iesise 1:341 risc relativ crescut. la sindromul Down.
Ma intreba medicul daca vreau sa mai fac si TT si am zis ca nu ca vreau sa stau linistita pe parcursul sarcinii

am facut eco si a iesit bine dar testele astea.....
de frica n-am mai facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Sunt sigura ca fetele au raspuns pana acum, dar pt. ca citesc din urma am sa raspund si eu unora dintre voi!

mada_rozz Felicitari pt. rezultatul bun! Ai trecut exact prin ce am trecut eu cu TT. De aceea este bine sa verificam un diagnostic si la alt medic!

catalina , iti tin pumnii pt. eco azi! Bafta!

mav, esti foarte fotogenica si ai o burtica foarte sexi!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Camelia bine ai venit !

VonHelen ma bucur pt. tine. Din ce povestesti pare totul ok si in parametrii. Sper ca si concluziile medicului sa fie tot asa bune ca rez. TT.

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

asta este faza..mie nu mi-au calculat scorul pentru rezultat: adica risc crescut , scazut, etc pentru ca nu mi-au dat chestionarul.
stiu doar ca valorile hormonilor sunt in limite normale si asta conteaza f mult.

17+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput