*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

sotul vorbi cu popa colegul lui de a facut bubatul si ii zise ca ultima data s-au intalnit marti pe 10 iunie cred deci socotind azi ar fi a 12 zi de la intalnirea cu popa
si noi am stat impreuna pana vineri cand am decis izolarea ..deci puteam sa iau microbul si eu
si am mai vazut si neste imagini cu bb-i din burtica ce la face varicela www.zambon.es/.../03mujer/atlas/fichas/7186.htm
19+Dimitrie

Mergi la inceput

am stat impreuna pana pe 13 iunie nu am precizat care vinere
ATENTIE linku-rile nu sunt destinate persoanelor slabe de inima
http://www.medwave.cl/medios/congresos/obstetricia_ginecologia_2006/AbarcaFig2.jpg
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Andy eu am mincat brinza feta , din comert , lapte pasteurizat.
Consider ca numai in reteta originala si ca produs de lux o vei gasi din lapte nepasteurizat. Decizia iti apartine.
Singurul motiv pentru care m-am oprit din consum este generat de faptul ca are ceva mai multa sare si acum nu mai am voie sa manic sarat. Sunt umflata si la maini si la picioare aproape tot timpul desi sare nu mai consum separat. Adica numai sarea pe care o are alimentul in sine. Si cu toate astea am in continuare picioarele si mainile umflate si dureroase.
Aleg brinza cit mai putin sarata pt. ca urda nu pot sa maninc.

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Mirtha: Multumesc. Da, stiu, decizia imi apartine :(. Oi mai vedea.

Eli: Eu nu ma uit. Ramane sa asteptam.

Andy 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Lasa site-urile acum !
Daca deja te vei submina psihic pina trece perioada de incubatie nu vei avea resurse sa lupti cind va fi cazul. Esti destul de agitata , cam cit crezi ca e de bine acum , in acest moment sa te mai uiti si la poze cu bebei trecuti prin cine stie ce probleme ?

Ia uite frate , nu intelegeam eu de ce ai facut atac de panica. Pai daca tu acum cit e stresul cit casa ti-ai gasit sa te informezi despre consecintele varicelei pe fat ?!!!!

Nu acum , nu e momnentul ! Gasesti alte preocupari. Stiu ca e greu , trecerea timpului e infioratoare cind astepti rezolvarea unei probleme grave dar in nici un caz ce faci tu nu poate decit sa iti creeze si mai mari probleme !

Tin pumnii sa ai cit mai multa forta !

quote:
Originally posted by elilov3

am stat impreuna pana pe 13 iunie nu am precizat care vinere
ATENTIE linku-rile nu sunt destinate persoanelor slabe de inima
http://www.medwave.cl/medios/congresos/obstetricia_ginecologia_2006/AbarcaFig2.jpg
19+Dimitrie

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elilov te rog nu te mai uita la asa ceva. Iti inteleg stresul din tot sufletul pentru ca am trecut prin el CINCI saptamani! Dar nu merita sa te uiti la asa ceva si te macini in halul asta. E suficienta proba timpului. Eu am trecut cu bine peste ea pentru ca m-am gandit mereu ca-i fac rau lui bebe daca stau asa incordata. Incearca si tu si ai sa vezi ca-ti va fi mai usor
Intre timp, iti mai tinem noi de urat pe aici

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 21+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Mirtha
Amalia
fete
acum cum mi-o fi norocul
19+Dimitrie

Mergi la inceput

fetele numai ce a fost sotul la doctor si surpriza DIAGNOSTIC: DEBUT VARICELA
deja ...e de gen no comment...acum chiar ca ma suparai
va vb maine
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sunt inca la servici, am depasit 8 ore de cand am venit, mai am putin si termin pana la un punct dar nu mai pot iau o pauza.
Vad ca vorbiti de biberoane, inca o data se confirma ca e de preferat alaptarea si nu ne mai stresam cu ce fel de plastic au in compozitie . Iar daca o firma asa renumita precum Avent are produsele cercetate si testate este bine, dar sa nu credeti ca de exemplu biberoanele Primii pasi sunt sigure 100% ci nu se spune nimic rau despre ele pentru ca nu au fost testate. Asa ca este greu ce sa alegi sa cumperi.

Elilov, imi pare tare rau dar acum macar atat sa speram ca nu degeaba v-ati izolat. Fii tare pentru tine si puiul tau, ca in viata mereu avem incercari. Daca i-ai auzi ce degajat imi vorbeau aici, cu oricine am vorbit mi-a spus ca nu au ce face, boala trebuie sa-si urmeze cursul, de medicamente ajutatoare se feresc mai rau ca de boala. Si Anei i-au aparut aseara niste bubite mici pe picior dar dupa aceea am realizat ca se jucase la nisip si a si cazut si era cu picioarele goale.
Marguta, felicitari pentru Anastasia Inouka sanatoasa, sigur vei deveni si tu mai vorbareata cand scapi de studiat.
Andy, hm, tot la stetoscop, cel putin ma bucur ca-ti va fi de folos patania mea, si sper sa ai un doctor cu experienta care gaseste reede inimioara lui bb.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Andy08 multumesc pentru grija, nu a mai fost cazul de durere de dinti, o colega de birou a facut schimb de locuri cu mine, si sunt intr-o zona ferita a biroului.Pana la urma nenea dintaru a avut dreptate:dintii buni, cel putin unde se localiza durerea si curentul si aerul conditionat, rele.

Leeloo
20 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput