*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marguta spune:

Mirtha,multumesc pentru felicitari! multa sanatate si tie si sa auzim numai vesti bune despre puiutii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Marguta felicitari pentru micutza Anastasia!
Sa fiti sanatoase amandoua si sa ai o sarcina usoara in continuare!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 21+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele iau aparut sotului bubele de varicela ce ma fac desi stam separati imi este teama sa nu fi loat si eu cand a venit de la scoala
margutza felicitari pentru vestile bune sa traiasca fetita si sa cresteti mari apropo sti ca Anastasia inseamna viata
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Inca un link : http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/801805/Reduceti-drastic-expunerea-la-plastic/

Spuneau ca prin vara 2008 Avent va introduce produse din plastic free BPA.

Pt. orice eventualitate incerc sa culeg. info si despre biberoanele din sticla. Macar in perioada alaptatului sa nu existe un prea mare contact cu acest agent. Ca apoi cind creste si baga in gura diverse obiecte din plastic si merge la gradi , cum mai voi mai face controlul : cine cum spala la cite grade , daca exita socuri cald/rece in procesul de spalare , de cit timp se folosesc respectivele produse din plastic ?

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Mirtha: Am revenit! Le-am citit pe diagonala si cam asta e ideea: chiar daca nu e demonstrat 100% efectul negativ al BPA, e recomandat sa se cumpere biberoane pe care scrie ca nu contin BPA. E ca si chestia cu chimicalele din produsele cosmetice. Putem trai cu ele, dar....nu stim cat timp. Eu cred ca nu un produs anume face rau, cat cumulul de chimicale pe care le adunam in organism prin diversele surse (aer, mancare, plastice, produse cosmetice). Cum ziceam si in primul mail legat de subiectul acesta, cand am pus linkul cu cosmeticele: nu trebuie sa cadem in paranoia, dar daca putem sa limitam cantitatea de chimicale pe care o introducem in corp folosind anumite produse mai "safe", f. bine.

Daca mai faci tu cercetari pe tema biberoanelor (cum ziceam, pt. mine e prea repede) sa-mi spui si mie ce ai gaist ca e mai bun. Sigur in vreo 2-3 luni ajung si eu la subiectul acesta :). Deocamdata sunt la greturi (e bine ca sunt mai rare), dureri de sani si somn inca. Si la verificat hartia igienica de muuulte ori pe zi. :)

Marguta: Felicitari pt. bebelusa, sa fie sanatoasa si voi pe langa ea. :)

Andy 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elilov iubita, fi tare! ai sa vezi ca de tine nu s-a lipit boala, sunt convinsa! Multa sanatate pentru sotul tau! O sa fie bine, cu atentie din partea lui sa nu se scarpine deloc, mixtura mentolata, antitermice la temperatura (daca este cazul), hidratare, meniu usor si odihna, o sa se faca repede bine si el.
Pup dulce si ma gandesc la tine sa se termine cat mai repede stresul asta prin care treci

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 21+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Elilov nu putem decit spera ca tu nu ai fost infectata. Ati fost expusi cam in aceeasi perioada inteleg ? Poate fi un indiciu desi fiecare organism are tipul si timpul lui reactie. Sotul tau e sigur ca sunt bubite de la varicela ? Sigur nu e altceva ? Vreo reactie la transpiratie sau vreo alergie .

pentru tine.

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

Amalia multumesc
Mirtha tot asa se amageste si el ca poate e ceva de la transpiratie dar am vazut mms cu bubele si sunt pe un fundal rosu niste bubite pline cu lichid albicios ..ma uitai pe net la imagini varicela si exact asa arata
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Eli: sa fie totul bine.

Mirtha:Si stii dupa ce sap eu adanc acum? Caut sa vad daca pot manca branza feta sau nu. Jumatate din ce-am gasit declara ca da, daca e pasteurizata, jumatate ca nu, pt. ca se poate reinfecta cu listeria. Nu mai pot! Pot sau nu sa mananc? Eu deja am mancat pasteurizata, deci rau a fost facut, si dupa ce am mancat fericita vreo saptamana am inceput sa gasesc o gramada de articole cum ca nu e bine sa mancam nici pasteurizata. Asa ca m-am oprit.

Intreb si eu toate fetele: Putem manca branza feta pasteurizata sau nu ? Doctorii v-au zis ceva? O sa-mi intreb si eu dr. saptamana viitoare, desi stiu ca va rade cum a ras cand a fost vorba de vopsitul parului.

Olivia: Tu esti acolo, acasa la feta :), ce ai auzit? Ai intrebat dr.? Mananci?

Andy 14+

Mergi la inceput

Eli in cazul tau nu ramine decit sa asteptam. Si sa speram ca va fi ok. Poate ca sotul ar trebuie sa mearga la doc. sa ii confirme .

Mirtha 22+

Mergi la inceput