*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (47)*
Raspunsuri - Pagina 11
Andy08 spune:
Maria_K:Felicitari! Eu mi-am facut un test f. sensibil prima data (se numeste First Response) si se vedea destul de bine a doua linie. Dupa vreo 2-3 zile am mai luat un First Response si un Clear Blue si unul ieftin (cel mai ieftin). First Response era clar pozitiv - ambele linii la fel de intense, iar la celelalte doua se vedea o a doua linie mai vaga, neconvingatoare. Deci depinde de cat de sensibile sunt la concentratia de b-HCG. Cel mai bun raspuns l-am avut de la testul de sange, a carui valoare a aratat clar o sarcina intre 4 si 5 saptamani.
Ok, am incurcat borcanele. De fapt Mirtha i-a dat lui Mav linkul cu cosmeticele. Acum e bine, cred.
Leeloo: Mai ai dureri de dinti?
BanuBine ai venit! Cate saptamani ai? Cum il va chema pe baietelul tau?
Andy
14+
Banu2268 spune:
buna bine v-am gasit.
20+ Inca nus tiu cum o sa-l cheme. Eu am avut mai multe probleme si la asta nu m-am gandit. Am luat antibiotic si n-am stiut ca sunt gravida. Apoi infectii urinare si am luat antibiotic iar. Asa ca tot am facut analize si DD asa ca eram tot timpul stresata daca e bine? Daca e sanatos? Si am fost la eco la Dr Iosup si mi-a zis ca e bine. Acum incerc sa fiu mai linistita.
Tu? 14+ parca? Cum merge/? Ce-ti doresti?
alinushca spune:
Am bagat si eu nasul zilele trecute. Am vazut-o pe Alexa
. Sper ca nu am avut vedenii de la caldura! Am vrut sa intru sa o salut, am pierdut shirul (de la caldura 

) si acum nu am mai vazut-o. Mai esti pe aici?
CE mai faci?
Cum merge si mai ales ce carucior ai? Si unde nasti? 

banu pai daca bebe e luptator si ii da DD un pic de noroc, poti sa iei tu si chestii mai urate si bebe sa fie sanatos! Acum ca ai scapat de griji, bucura-te cat mai mult de restul sarcinii. Daca mai reusesti
ca eu deja ma dau greu jos din pat si ma omoara ca niciodata caldura asta 
Ok, m-am smiorcait destul, va pup! 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
22+

Banu2268 spune:
alinusca, da ai dreptate dar mi-a fost asa de frica. E si prima sarcina. Eu la 20 ma simt bine n-am avut greturi am vomat doar de 3 ori si am facut miscare. Am mers la serviciu am urcat etaje. Am inteles ca trebuie sa mergi prin parc sa te plimbi dar sa nu stai in pat toata ziua.
Andy08 spune:
Banu: Ma bucur ca ai trecut peste momentele mai grele. Esti la jumatatea sarcinii. :) Trece repede, nu? Noi mai avem o luna pana aflam ce este bebe. Oricum, nu conteaza daca e baietel sau fetita, important e sa fie sanatos/sanatoasa. Am visat acum vreo doua nopti ca alaptam si eram asa de linistita, implinita...
Andy
14+
Banu2268 spune:
Andyo8, da la jumatatea sarcinii nici nu stiu cand a trecut. parca ieri faceam 4 sau 5 teste de sarcina
si astazi.......... 20 saptamani. Abia astept sa nasc desi mi-e o frica .........
Vreau sa-l vad odata sa stiu ca e sanatos.
Mie la 2d prima data mi-a zis ca s-ar putea sa fie fetita dar nu baga mana in foc, abia luni am fost la 3d sau 4d la dr iosup si mi-a zis ca-i baiat. Eu baiat imi doream dar de fapt in primul rand sa fie sanatos. Sper sa fim cu totii sanatosi
Amalia spune:
Banu bine ai venit!
Sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos, si tu pe langa el, sa ai o nastere cat mai usoara!
Hai ca deja am trecut de jumatate..ce e mai greu a trecut
. Cred ca fiecare a avut parte de stres pana acum, ori ca a riscat sa-l piarda pe bebe, ori cu diagnostice gresite, ori ca tine cu tratamente peste sarcina...
Important este ca suntem sanatoase acum, sa ne rugam la Dumnezeu sa ne fie bine de acum incolo si sa te tinem bebeii in brate la toamna.
Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
21+
Luca Gabriel
Banu2268 spune:
Multumesc mult de tot Amalia. Tu esti cu al doilea baietel? Ce dragut. Cum ai nascut prima data? Eu prima data am vrut cezariana apoi mi-am schimbat parerea si am zis normal cu epidurala dar mor de frica
. Pe mine ma durea inima cand ma urcam pe scaun la dentist. Nu stiu ce o sa fac
Inca ceva si voua vi se umfla piciorusele de pe acum? Altceva in afara de masaj faceti?>
Banu2268 spune:
a si inca ceva .... eu sunt noua noua....
asa ca nu prea stiu sa folosesc toate lucrurile de pe aici. asa ca nu va suparati pe mine daca uit ceva.... daca vad prea tarziu ....
pana ma familiarizez si eu