*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Andreiutza felicitari pentru vestile bune pe care le-ai primit. Sa fiti sanatosi si norocosi , sa va traiasca sanatos Matei si va bucurati de el!
Iar cu masurarea pliului nucal ce sa mai zic. Diferenta dintre masuratori vorbeste de la sine. Sunt si eu curioasa de rezultatul DT dar si de modul in care va reactiona actuala gineca dupa ce ii vei aduce DT. Am asa o presimtire. Vom vedea.
Inainte de a o schimba documenteaza-te cit mai amanuntit. Sti cum zice romanul : sa nu dai din lac in put!
Sunt doar prevazatoare , acum dupa experienta pe care ai avut-o si nicidecum nu incerc sa vad lucrurile intr-o lumina excesiv de gri.

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mav, ce haios este, mai ales la faza cu persoane straine. Eu zic sa-i povestesti toata viata ta ca am impresia ca-i plac povestile si sper sa-l convingi sa doarma in patul lui.
Din pacate si eu dorm cu Ana in pat. Pana la 8 luni a stat in patut dar sotul s-a cam retras in sufragerie ca il deranjau trezirile ei noaptea. Iar cand au inceput dintii nici atat nu a mai dormit cu noi in camera. Aici ca suntem doar noi doua in casa nu vrea sa doarma singura, o las in celalt pat si vine noaptea langa mine. De abia reusesc sa o fac sa doarma in jumatatea ei de pat, avem plapumi separate dar dimineata tot vine uneori si se cuibareste sub plapuma mea. Si eu tot ii explic sa nu mai dea noaptea din picioare. Acum va fi si mai greu sa o educ pentru ca poate interpreta ca e vina lui bb ca o pun sa doarma in alt pat, sa vedem ce zice sotul cand vine aici cum impartitm camerele.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

16+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mav cu multa placere !
Daca veti gasi articole despre produsele Avent si potentialul lor negativ , rog dati de veste.
In iulie - august depinde cind terminam apartamentul incepem cumparaturile bebe si sunt chitita pe produsele acestei frime. Au un scor mare printre mamici.

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

hei fetele,
maine fac si eu 13 saptamani, insa mai am greturi ieri am vomitat asa un pic de control nu cumva sa uit cum e.
eu cu intrebarile ca de obicei
vad ca multe fete dintre voi ati aflat devreme ce sex are bebe, eu la Ilinca tarziu pe la 19 saptamani, spuneti-mi eco pe care o faceti e 2D sau 3D?
deci la 13 saptamani se vede la 2D sau 3D????
Am facut analizele la Cantacuzino, cele pt toxo, cmv si inca cateva, sunt bine nu am probleme.
Si cam atat, au inceput neplacerile cu mersul des la toaleta, mananc multicel stiu ca nu e bine, dar...
pupici si astept raspunsul vostru

Mada 12+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Mada, eu o sa fac la un 3D la 19 saptamani la Medlife si atunci sper sa-mi spuna sexul. Aici in Norvegia am facut o ecografie la 13 saptamani la un aparat foarte bun (identic cu cel de la Medlife) dar nu s-a uitat intre picioare, doar a masurat pliul nucal. Iar la 13 saptamani si 4 zile am facut o ecografie 3D la privat pentru o a doua parere la pliul nucal si mi-a spus ca este prea devreme pentru a-mi spune cu certitudine sexul, am cateva poze la semnatura si datele cand au fost facute.
Eli, am primit, mersi frumos.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Mav, Mirtha, va multumesc mult!!
Mirtha si eu abia astept sa vad cum mi-a iesit DT. masuratorile pe care le-a facut doc mea si analizele la sange recoltate tot la cabinetul unde lucreaza ea, ar fi interesant sa vad cum au iesit. n-am mai facut un alt DT, am fost doar la eco la dr. Iosup si am vazut ca a facut alte masuratori. o sa vad la ce medic merg, stii cum e, cand te frigi cu ciorba, suflii si-n iaurt.
spuneti-mi si mie, voi in ce sapt ati facut TT?????????

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
13+

Mergi la inceput

Andreyutza, eu nu am facut DT sau TT. Cel mai devreme as putea face in saptamana 19 dar nu am nici o programare, plus ca nu stiu cat de relevant mai este fiind facut asa tarziu, stiu ca ei zic pana la 21 de saptamani dar..
Azi nu va fi prea mare agitatie pe aici, daca vrei sa iti faci o parere mai ampla poti deschide din capitolele precedente, cam ultimele douazeci cred, cand intri in capitol alegi versiune pentru imprimanta si iti apare ca un document Word tot capitolul si dai o cautare TT, alta cale mai simpla nu vad.

Poze BB2 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Mirtha eu suplimente pentru stimularea lactatiei nu am luat. Am consumat insa la recomandarea doctorei pediatre foarte mult ceai de chimen cu fenicul si anason. Acelasi ceai se poate da si bebelusului pentru diminuarea colicilor, iar dansa spunea ca stimuleaza si lactatia si ducandu-se in lapte, reduce si colicile bebelusului. N-as stii sa spun daca m-a ajutat cu colicile pentru ca David a fost caz atipic si a avut colici pana la 6 luni, dar lapte sigur am avut o gramada. In plus e un ceai bun la gust si m-am si hidratat bine.
Maria_k sunt convinsa ca testul a fost bun si esti graviduta!
Daca ai stii cat m-am bucurat cand am citit de a doua liniuta
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si sa aflii cat mai curand cu certitudine ca bebe este bine ca sa te linistesti si tu.
Elilov doamne, ai dat peste niste oameni care se pot numi oricum numai cadre medicale, nu. Ai idee de la ce ti s-a facut asa rau?
Andreyutza felicitari pentru baietelul Matei! Ma bucur ca te-ai linistit cu pliul ala nucal!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 21+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

fetele am zis azi noapte ca eram la camera ascunsa..stateau oameni mai vb ..mai coborau mai luau ceva de mancare se mai intalneau cu cunoscuti..frate horror Romania
amalia nu stiu de la ce am avut acele batai dar vad ca si azi de pe la 15.30 au inceput iarasi sa apara deseara mergem la ATI cunoastem o doctorita acolo a facut sotul pregatire cu fiusu..si am vb cu ea si a zis ca facem deseara un EKG sa vedem ca imi iese pe acolo
andreyutza scuze de intarziere felicitari ma bucur ca totul este ok felicitari pt bb Matei sa fiti sanatosi si sa cresteti mari
19+Dimitrie

Ploaia de lacrimi este necesar#259; recoltei cuno#351;tin#355;elor. (indian) Experien#355;a #355;ine de o #351;coal#259; unde lec#355;iile cost#259; scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Buna dimineata!

Mai, fetelor, dar m-ati innebunit in ultimele zile cu mancarurile. Nu mai pot! Opriti tortura! Ati inceput in cap. trecut cu aripioare crocante si carne in untura ca sa continuati apoi cu toate alea bune (ficat, clatite). Aoleu! Pofte peste pofte! . Vorba Mirthei: mai luam un mar.

Hai sa o iau intr-o ordine aleatorie:

Diana: La multi ani, copilasi si sot sanatosi si numai impliniri!

Eli: Of, nici tu n-ai liniste de cateva zile bune. BIne ca esti mai bine.

Otilia:No comment. SI eu merg joi la dr. si nu-mi face eco, ca, deh!, asa-i sistemul. Ascultam inima cu un aparat Doppler. Sper sa nu trec prin aceleasi emotii ca tine. Of!

Andreyutza: Felicitari pt. baietel!

Olivia:

Mirtha: Am vazut ca ti-a dat Mav linkul pt. cosmetice. Cat despre produsele Avent (si ale altor companii, ca Playtex - parca), e vorba doar de biberoane (pana acum). O sa va dau 2 linkuri cu articolele legate de chimicale si biberoane. Primul este cel de pe site-ul televiziunii care a dat reportajul (un canal TV national):

http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20080207/baby_bottles_080207?s_name=&no_ads=

Al doilea este din New York Times:

http://www.nytimes.com/2008/04/19/business/worldbusiness/19plastic.html?ref=Americas

Ambele sunt in engleza. Daca vreti, pot face o sinteza. Cert este ca la cateva zile dupa reportajul de la TV cateva magazine mari de aici (gen Metro si Carrefour din Ro) le-au scos de pe rafturi. Era tare ciudat ca te uitai la rafturile alea cu biberoane pt. copii si erau goale. Iar firma Avent este/ era f. populara si aici. In provincia alaturata, de exemplu, nu le scosesera inca la momentul respectiv.

Asta a fost acum cateva saptamani. Si apoi s-a discutat despre chimicalele din toate produsele de plastic (sticle de apa, caserolele in care ne luam mancarea pt. pranz, jucarii ).

Pt. cele interesate, puteti merge pe google.ca si da cautare pt. Avent/bottles etc. Daca va descurcati mai bine in franceza, selectati aceasta limba. Articolele sunt in ambele limbi in general.

Andy 14+

Mergi la inceput