*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (47)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Otilia multumesc pentru opinii. S-a notat.

Elilov ce povestesti tu e infiorator. Nu am cuvinte. E inutil sa am vreun comentariu ref. la spital si atitudinea cadrelor medicale.
Acum te simti mai bine? Vei merge maine la medicul de familie sau la ginec ? Ce ai descris tu seamana si cu un atac de panica. S-a intimplat si altceva in cursul zilei sau criza s-a declansat asa fara avertisment ? Sanatate !

Mav uite link-ul dat de Andy pe cosmetice. http://safecosmetics.org/
Pe mine m-ar fi interesta si info. legate de produsele Avent. La noi sunt cotate ca fiind unele din cele mai bune. Bine nu as privi foarte convinsa aceste informatii dar macar as putea incerca sa inteleg ce se spune ca este in neregula si de ce . Pina una alta si comertul cu diverse produse are politica lui asa ca pina la o masura drastica si vizibila impotriva producatorului sau luat chiar de acesta ramin circumspecta atunci cind apare X studiu ref. la neconformitatea unui produs.

Maria K asteptam vesti. Eu una sunt atit de nerabdatoare ca s-ar putea sa devin usor stresanta ...pt. tine si pt. fete ! Si ca restul fetelor am convingerea ca esti graviduta.

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

revin si eu
Mirtha mai eu merg maine la cardiolog si la medicul de familie pt trimitere..azi incerc sa dau de ginec la telefon..cred ca acuma chiar sunt panicata
referitor la intrebarea ta na am mai avut bataile astea ciudate dar ieri au fost prea detot si inca le mai am dar nu asa de intense incerc sa nu ma gandesc la asta..si nici eu nu am fost chiar cumintica am facut nitel curat, apoi am iesit prin parc mi sa parut cald rau si seara..asa dintro data bang bang bang bang...
multmesc nov-dec de rugaciuni
cum aflu ceva cum va anunt
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Elilov multa sanatate ! Tin pumnii sa te linistesti cit mai repede si sa descoperi cit mai curind cauza.

Mirtha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

incercai sa vb cu ginecul dar se pare ca este plecat din tara intrucat intra roomingul in lb germana
mai incerc mai tarziu
19+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

salutare!!!!
n-am mai apucat sa intru sa va spun ce-am facut la dr. Iosup. ei bine, totul e bine, bebe e ok, iar pliul nucal este de 1.51mm si nicidecum 3.59mm cum il masurasem dr. mea. asa ca, urmatorul pas este sa schimb doctora. am stat intr-o tensiune...........si vineri ma suna de la cabinetul doctorei ca e gata DT sa merg sa iau rezultatele. m-a surpins pt ca-mi spusesera ca rezultatele ies in 14 zile lucratoare si n-am asteptat decat vreo 5 zile dar spunea asistenta ca le-a lucrat laboratorul mai repede. ma rog, asa o fi, am sa ma duc sa le iau macar din curiozitate si pt ca am platit.
si inca o veste buna, dr. Iosup ne-a spus si ce sex are bebe, asa ca o sa avem un BAIETEL pe care o sa-l cheme MATEI. sincer, eu as fi vrut fetita dar sotul e foarte incantat. acum important e sa fie sanatos si intreg, sa se nasca cu bine, nu?

nu prea ma reusit sa citesc din urma decat asa printre randuri.
Hera, eu am fost cu o zi inaintea ta la dr. Iosup si mie mi-a spus acelasi lucru cu apa. i-am spus ca eu beau 2l pe zi dar a zis ca trebuie sa beau 3l ca unu e pt bebe.
Otiliav imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa tensiune. cum sa nu auda mai bataile inimii? pai ce aparatura au?
Eli imi pare rau ca te-ai simtit rau. cat despre salvarile si medicii de la noi (unele/unii) se confirma inca o data ca, de, suntem in Romania. auzi, sa opreasca masina sa-si cumpere de mancare...

fetelor sanatate multa tuturor!!!

aaa, si am si eu o intrebare. voi cand ati facut TT, intre ce saptamani?

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Elilov, imi pare rau ca ai experimentat asa ceva. Ti-am zis ca si eu aproape am avut un atac de panica vineri, provocat de sperietura, el tot imi spunea sa nu ne panicam dar mie mi-a crescut pulsul si am simtit si eu si el asta. Cand a plecat din camera am inceput sa spun Tatal nostru si mi-am impus sa respir mai bine si am simtit ca imi revin. Eu oricum nu cred ca mai face sotul tau sau tu varicela, sper ca dupa ce primiti rezultatele miercuri sa nu mai ai alte stresuri.
Eu ma bucur ca ati adaugat acele rugaciuni, chiar te rog Eli sa-mi trimiti si mie pe PM poezioara aceea, mi-a placut mult.
Mav, bine ca locuiesti in oras si s-a rezolvat repede. Ce mai face filozoful tau?
Ce iei pentru durerile de burta?

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

16+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

elilov...sper ca esti bine!
diana la multi ani si sa ne traiesti! am trimis de doua ori mesajul pentru ca tot imi dadea eroare, macar unul sa fi ajuns! pupa ghiocelu'din partea mea!
mariuco...eu zic ca e de bine...si ca saptamana viitoare sa te duci la medic (apropo, ti-ai gasit alt medic, ca stiu ca erai nemultumita de celalalt) si pana atunci baga utrogestan ca rau nu iti face!

am ajuns la jumatate de sarcina...nu-mi vine a crede! inca putin si imi voi cunoaste minunea!

Leeloo
20 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreyutza, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si cuminte!
O sa ne numim in curand Odiseea albastra .

Cred ca am scris, eu merg mai mult la doctorul de familie si incerca sa masoare cu un stetoscop si cu un mini-ecograf, un aparat cu ultrasunete care amplifica zgomotele din burta si numara bataile inimii, nu are ecran sa se vada ce face bebe.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

16+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

Otiliav . asa e, foarte multi baietei anul asta.

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Diana, scuze, m-am prins mai greu....
La multi ani cu multa sanatate si dragoste si bucurii alaturi de cei dragi! Sa duci cu bine sarcina la termen si sa nasti un bebe sanatos, sa ai laptic buuun si surioara mai mare sa se comporte asa cum iti doresti tu cu bebemic!
Otilia, m-am cutremurat citind patania ta.... Pai cred ca eu ii luam la bataie pe drii aia... Ce tampiti, sa te supuna la asemenea stres...
Pt dureri... iau No-spa, dar nu prea ma ajuta... Stau si... ma rog... sa fie totul ok si abia astept sa vina ziua cu programarea....
Filozoful meu... a tabarat pe mine cu intrebarile: "Da' cum v-ati cunoscut voi? Da' erati persoane straine? Si cum de v-ati imprietenit?" etc... si s-a instalat in patul nostru.... toata saptamana am dormit impreuna si acu' i-am zis ca va trebuie sa se mute inapoi la el in camera, cand o veni ta-su si el, zambind... cica o sa doarma intre noi, ca "e tare bine la mijloc".
Mirtha, saru-mana pt link!
Andreyutza, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si cuminte! Ce ma bucur ca sunteti ok! Dr aceea (prima) probabil avea nevoie sa exerseze amniocenteza pe cineva si nici niste banuti in plus nu-i stricau....

22+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput