Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

alina, sanatate maxima, si fuji la spital daca mai e febra!!
SI la euroclinic sunt pediatri buni, dar nu stiu cum au serviciu de urgentsa si analize la urgentsa; altfel - la gr. alexandrescu, deja 40 e mare. Brrr, nu doresc la nicio mamica asha ceva! si mai ales la puii ei.

MissP, la fel te acuz si io. Tu vrei si nu stii cum sa zici... sau subconstientul stie el ce stie . Dar sa stii ca nu acceptam inca o potoroshenie pe forum!! 1 ajunge! atat.

inais, m-am mai gandit la o chestie. Ia un bibe afara, si o poti hrani si afara. Eu o mai incerc asha, ca tot mulg si decat sa arunc, pun in bibe, si o incerc si afara cand vad peste 1-2 ore ca da sa planga. Si uneori papa si 50ml (dar cu rugaminti!), si imi mai prelungesc plimbarea cu 1 ora.

multsam ache, ai dezlegat un mister. Deci dezghetsatul sa fie treptat, nu brusc.

fetelor, cred ca am scapat de amenintsarea cu sanii, s-a mai retras zona tare si roshie si dureroasa. Si pot sa alaptez cu sanul ala fara sa plang de durere, doar sa ma instramb la bebe.

danaH, si io fac la fel: ma duc sa imi caut de imbracat si vin cu ceva pt tati si bebe. Ca pt mine ori ce imi place nu ma incape (de...casca de miner, da?) ori ce ma incape e mare cat cortul de armata si ma deprima.

andreap, bafta la ex!!

simonix, robertel are 2 luni implinitee?....cum trece timpul....

fetelor, io cat o tin pe fata cu colicile pe pieptul meu/legan pe picioare/cat o alaptez...citesc. Ei, stiti ce semn de carte am gasit? un pampers . Bine, bine, e nou, nefolosit....o sa iasa laptele la fata taaare cult: Mezzo noaptea, ziua carti....noi radem ca are degetele lungi, de pianista....visul meu din copilarie a fo: pianul. Dar la mine la tsara, peste deal de Liveni...numai viori erau.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

pun o la facut si ma duc sa mai incerc sa dorm.
Am dormim 4 ore legat. De mult nu mai stiu ce e aia. Acum sunt fresh!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata fetelor!!

Magnetism felicitari!! Refacere rapida si mult lapte (nu prea mult!! ca vezi ca nici asa nu e bine) si bebelului pofta de mancare si somn.

Miss P o contractie ceva?

Cleo draguta de tine prin ce treci su tu.. brr. Sper sa se regleze curand productia si sa nu mai ai dureri. Si fetele mele se trag de par/ urechi cand papa.. e asa amuzant ca sunt tare concentrati cand papa.

Simonacip merci. E ok Sofia - destul de ascultatoare dar nu exagerat.. de asta m-am si mirat ca a stat cuminte in carucior ca de obicei vrea sa alerge si sa sara ca o caprita, trebuie dusa munca de lamurire daca vreau de pilda sa dea manuta cand traversam.. etc.
Sper sa scapati repede de eritremul alergic.

Ylari aici expres ni s-a spus sa nu fierbem apa. prin fierbere creste concentratia de minerale din apa si e destul de periculos pentru bebei.

Simonix felicitari pentru primele doua lunite, la cat mai multe!!am vazut si pozele.. cel putin cele de la baita m-au topit..

Laurita merci Nu te necaji.. suna ca si cum treceti printr-un puseu de crestere. E greu stiu si obositor, Sofia mea asa a papat multa vreme: des si putinel si nu aveam ce ii face.

Alina_ anto multa sanatate puiutei si tie multa putere!!

DanaH multa bafta anul asta atunci!! Nu stiu cum e in Europa dar aici e ceva de munca sa gasesti job permanent dupa ce tremini doctorat( cel putin pe mate ce a facut al meu sot). Ai toata admiratia mea: cu doi copii si lucrarea de terminat!!
In alta ordine de idei am cautat si eu acum cateva zile ceva de imbracat pentru botez si am venit acasa cu mana goala..totul arata rau.. cred si eu la cate kg am in plus..
Sa va traiasca finutele!!

Ancaurn foarte faina povestea!! sa va traiasca puiutii!!

Piggy daca ai surplus pune-o pe bebelina sa pape la un san si dupa se satura il pompezi pe celalalt, la masa urmatoare schimbi si tot asa.

Socrate asa stiam si eu ca trebuie sa il lasi pe bebe sa suga pana da el drumul a tzitzi.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

am facut pauza ca s-a trezit Sabina: am schimbat-o a papat si acum a trecut iar la nani.. ce bine e sa fii bebel fara griji..
revin la conspectul meu:
pana nu uit insa - galeria e deschisa pentru fetele ce mai au inca bebe la purtator:

Multam Cleo pentru cafea - eu ma tratez cu o inghetata de cafea.. Ma bucur tare mult ca s-a imbunatatit situatia. Super semnul tau de carte!! Si mie mi-ar fi placut sa stiu sa cant la pian..poate vreuna din fetele mele o sa aiba pasiunea asta.

Nicole super dulce David al tau. sa va traiasca!!

A propos de prestat azi am fost si eu la control la doctor si totul e ok, mi-a dat reteta pentru pilule si liber la prestat.. mda ... dar cand? ca si daca am timp liber si nu stau agatate vreuna din gargarite de mine sunt prea obosita sa mai imi arda de plostioare..

Inais inainte de plimbare da-i sa pape ceva si mai ia si ceva in bibe in caz ca va apuca fomita pe drum. Eu ii dau Sabinei sa suga putinel ( nu cat sa se sature) inainte de baita, apoi o spal(dureaza ceva pana ii pregatesc baita si ii dau sa pape de seara Sofiei), facem masaj si iar la tzitzi si apoi somn. Si Sabina mai face un pic scandal daca nu se satura dar dupa cateva minute se linisteste.Daca mananca prea mult si Sabina vomita in jet asa ca evit cat pot asta.

ok . am scris ditamai epistola.. numai bine si weekend placut!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ooof, Alina..totusi nu pot intelege...Mergi la medic, oricum ar fi, macar sa stii care a fost motivul, eu cred ca trebuie investigat.....Pupici multi Scortisoarei si sanatate multa..

Andreeap, asa stiam si eu cum zice DOloress, se incalzeste in apa calda...Refacere rapida, ai fost o curajoasa sa te uiti la dansa...acum cu operatia, eu nu ma incumetam..Cind veniti in Moghioros dati un semn...Succes la examen.

Inais, si Matei mai varsa, dar eu il culc imediat ce iesim si dc doarme nu regurgiteaza...De fapt el varsa atunci cind rigiie, dupa aia nu cine stie ce...Oricum nu iesi cu fata nemincata, sigur iti va plinge tot drumul...asa mincata si leganata de carut are toate sansele sa adoarma...Cu baita la fel...fa-i la jumatea intervalului dintre 2 mese..Hai ca trece timpul si se face Jasmi mare

Dana, lasa ca iti vei gasi aici ceva misto, dc stati in drumul taberei, o vizita scurta in Mall si gata..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Fetele,naeata!

Am citit aici despre 2 nopti grele si a mea a fost la fel!Acum chiar nu mai cred ca e ok...babytalk, cum spunea Doloress.
A nechezat si s-a inecat din 5 in 5 minute, toata seara l-am urmarit.
Se chinuieste pana pe culmea plansului, da un scancet si doarme la loc. asa odata la cateva minute.

Ba am avut si spectatori, ca nici tati nu a mai reusit sa doarma.
Sunt speriata, iar caut azi sa vad la ce pediatru om merge.
Azi iar umblu prin doctori.

Mihaser, eu-i mai punrai lui Eli apa de mare in nas. Cat? Doar o picatura? Eu i-am pus jet...nu cred ca are ce-i face rau...

Alina_anto, nu mai pot de mila ta, stiu cum e sa te stresezi atat de mult...du-te la dr sa-i faca investigatiile pe care nu ti le poate face acasa...Cumplit!Noroc ca era sotul tau cu tine...Vezi tu...Dumnezeu ne intareste in sit critice. sa fie bine!

Inais, eu ii dau putin san inainte de baie, nu a varsat niciodata in baie.
CAt despre iesitul afara,stai /2 h cu ea pe umar si apoi o pui in carut. Fetele...eu ma mai incapatanez sa-l imbrac si cu hainele de afara de fiecare data...dar vad de la voi ca nu e musai...

DanaH, nu te ingrijora, ca gasesti si la noi hainute dragute, doar ca nu stiu daca nu e mai avantajos ca pret sa iei din Olanda...

CamiM ma duc si eu sapt viitoare la control...ca tati nu mai poate. :)

Doamne, sa vedem ce facem azi ca nu mai pot...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Miss unde esti? Vine bebe?

Laura eu ii pun fie apa de mare, fie ser fiziologic...nu ii face rau deloc...eu ii pun destul de rar ca nu prea fornaie...are nasuc mare si respira destul de bine...se mai infunda cu laptele...pe care il mai scoate si pe nas.

Alina multa sanatate scortisoarei!

Cleo ai grija cu sanii...trebuie sa umbli foarte delicat ca se infecteaza...eu am patit-o! Am ajuns la dr din cauza asta!Mie dr mi-a spus sa pun foaie de varza batuta bine in sutien intre alaptari...am luat si ceva antibiotic ptr ca m-a pus naiba sa strang de san si se inrosise.

Noi ieri am fost la doctor oftalmolog...a zis ca nu are nimic printesa la ochi. Mi-a mai spus ca ptr copii Tobrex sunt picaturile adecavate, nu tobradex ca alea au hidrocortizon...Eu faceam confuzie intre astea!
Varicela nu prea creaza probleme la ochisori, cica numai rubeola!

Fac un pic de curatenie si sper sa mai intru! Mai am de citit ceva povesti si de vazut poze cu mugurasii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

multam mult ptr.raspunsuri..asa mi-au zis si mie la spital:il deconcelez punand pungutza in apa calda..da' problema e dupa cum il incalzesc??????..credeam ca-l fierb.probabil tot in apa il vor incalzi pana ajunge la o temp optima.multumesc si ptr.urarile de bafta la examen..nu cred ca-l iau..saptamana asta nu am facut nimic..asta e..la anu'.oricum merg,sa incerc marea cu degetu'
alina,offff....pai si eu cred ca la temp.asa mari trebuie mers la spital.si explicatia cu 'cred ca-i un inceput..'nu prea e convingatoare.mai bine investighezi.va doresc sa nu mai aveti parte de febra
simona,pai ce curaj???trebuia sa ma uit,prea ma ustura....acum parca e mai bine,ma tot tratez cu baneocin,ma spal cu betadina..si consum 1 cutie de tampoane pe zi!off..asta-i partea cea mai nasoala dupa ce nasti.venim la Moghioros,sa mai creasca galusca.
noi am avut o noapte linistita.i-am facut pana la urma o mini baita pe la 23 cand s-a trezit..apoi papa si nani.s-a mai trezit pe la 2.30,pe la 6 si apoi la 8.30
acum doarme iar,o astept pe Mariuca..o sa mai intru sa va spun reactia ei..Sara i-a cumparat un cadou tare frumos..un castel cantator(spre disperarea lui tati)
un WE linistit

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Neata!

Laura eu ii pun fie apa de mare, fie ser fiziologic...nu ii face rau deloc...eu ii pun destul de rar ca nu prea fornaie...are nasuc mare si respira destul de bine...se mai infunda cu laptele...pe care il mai scoate si pe nas.

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Mihaser parca m-ai simtit de ai intrat...sa-mi spui si mie CAT ii pui in nasuc...ca ei spun o doza doua pe zi, dar sticluta nu e cu pulverizator, ci cu picurator.
Nu stiu cat sa-i pun. I-am pus jet, ca ce sa faci cu o picatura??
Pe cutie scrie sa nu depasesti doza zilnica recomandata, deci nu as vrea sa gresesc...
Am sunat la nr de pe cutie dar nu raspund.
poate luni am mai mult noroc. si spor la treaba!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata la cu laptic si pe ziua de azi. Aseara m-am culcat bucuroasa ca au castigat turcii, chiar daca sa zicem ca nu au meritat 100%, dar nici croatii nu ar fi meritat… Turcii au compensat cu inima si cu pasiunea ce le lipseste dpdv tehnic. Culmea e ca m-am “jucat” iar ca pe vremea cand dadeam la facultate si asteptam tramvaiul pe Colentina: “Daca vine acum 21, iau examenele” si tot asa… acum imi spusesem “Daca vor castiga turcii o sa fie totul perfect la nasterea lui Daviducul”… Va dati seama ca eram kkta toata cand au marcat croatii in minutul 88. Dar cineva acolo sus a vrut altfel, iar turcaletii astia inimosi au egalat in minutul 89 sau 90 si uite cum in final i-au batut pe croati la 11m. Bravo lor!

Am dormit binisor. Totul neschimbat. Eu cred ca doctoru’ e un mic obsedat sexual si de-aia ne pune sa prestam, ca vad ca efecte … ioc!

Cleo, nu ma invidia, ca oricum intrasem in pauza de vreo 2-3 luni si nici eu nu mai stiam cum e, iar in plus iti dai seama ca o fo mai mult mecanic si medical decat cu pasiune si cu pierderea ratiunii Dar io zic ca tu acum nu mai ai de asteptat mult, inca vreo saptamana acolo si dupa aia sa te tii orgii Ma bucur tare ca ti-au mai trecut durerile, acum ai grija sa alternezi bine sanii!

Fetelor, nu-i menajati prea mult pe tatici, adica ei sa nu simta copilul noaptea, implicati-i putin si pe ei, in fond trebuie sa simta ca au copil, ca s-a schimbat ceva esential in viata lor, nu sa vina dupa aia cu pretentii sa fie totul cum era… Imi aduc aminte (adica imi povestea mama) ce crize de nervi facea tata cand eu plangeam noaptea “Ia-o de aici, fa-i ceva sa taca si sa n-o mai aud, ca eu maine ma duc la munca” – io-te dom’le, marele erou, nu putea sa-si doarma orele legate si facea spume… de parca a doua zi pleca pe Marte cu racheta.

inais, si saru’mana pentru incurajare, suna tare bine ce-mi doresti tu! Stii, eu de felul meu sunt genul de om foarte adaptabil si care nu se enerveaza niciodata pentru lucruri pe care nu le poate schimba, eu nu intru aproape niciodata in panica, chiar si la servici am observat dintotdeauna ca in cele mai acute crize eu deveneam si mai calma, ca de piatra, nu ma mai scotea nimeni din ale mele… Daca as reusi sa reactionez si sa interactionez asa si cu bebele, am sa-i transmit din linistea mea si sper ca va fi si el la fel… Sa dea Dumnezeu… Imi dau seama insa in ce dileme esti tu… oare nu-i faci baie prea des? Eu am citit ca o data pe saptamana e arhisuficient, ca doar nu se joaca la groapa de nisip… Nu stiu, intreb si eu… Cu masajul eu o sa invat de la moasa mea, ea a facut un curs si mi-a zis ca o sa-mi arate ce si cum; la noi platesc asigurarile sa vina moasa zilnic in primele 10 zile si apoi in functie de nevoie in primele 6 saptamani, deci voi avea la cine sa apelez ca sa ma ajute si cu alaptatul etc… Cand ma gandesc la alte fete care au fost din spital lasate sa se descurce singure, ma ia groaza…

alina_anto, suntem alaturi de tine si ne rugam sa fie totul bine cu Sara si sa scape odata de febra aia! Nu ezita sa fugi la spital, nu astepta sa-i creasca din nou!! Bafta si sanatate!

DanaH, o sa fie show down mare de tot in semifinala nemtilor cu turcii, dar noi in cartier nu prea avem multi turci (aseara nu s-a auzit nimic), ei locuiesc mai mult in centrul orasului… Vorba ta, la asemenea ocazii afla omul cati Ausländeri traiesc in zona lui Sper sa nu iasa cu bataie prin orasele mari… In principiu tin cu echipa cea mai buna, sa castige cine merita… ca odata m-am implicat si eu pt. romani, in meciul cu Olanda, iar rezultatul s-a vazut, m-am enervat degeaba ca fraiera…

CamiM, si mersi mult de , sa fie primita!

mihaser, tot aici suntem, tot 2 in 1, asteptam provincia

DAVIDONE, daca nu vii azi, in ultima zi de Gemeni, poti din partea mea sa mai vii de Sf. Niculae, auzi ce-ti spun???

Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton

Mergi la inceput