Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Raportam o seara mai ciudata. Dupa ce azi a avut o zi in care a supt bine, seara nu era chip sa ii bag tzatza in gura, ziceai ca ii dau otrava. A mancat supliment cu chiu si vai, si acolo urlete si frichineli. Probabil colicei din nou. Nici foehnul nu l-a adormit,dar l-am bagat in pat si am dat drumul la gasca. GAsca fiind o scula de facut muzica si invartit jucarii. In fine a adormit. A miorlait un pic dar a adormit pana la urma.
Cleo ne vedem noi. Sper sa iti revii cu sanii ca stiu cum doare.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

andreap, nu stiu cum sa il dezghetzi. Io deocamdata l-am congelat. nu mi-am pus problema ce fac dupa aia cu el Cand afli, zi ne si noua.
Iar de ieshit, in spital a zis sa ies a 2a zi, si sa ii fac baie din prima zi.

Socrate, da, ne vedem noi!! Am ambitie...is moldovianca si cica fiica mea imi seamana. Adica is si modesta!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Cleo;eu trebuie sa aflu pana maine..ca duminica dimineata plec cateva ore bune la examen.offf....sper sa aflu.
Nicole,pai suntem de o varsta,nu?am nascut in acelasi timp la Municipal..nu?eu am nascut duminica spre luni(adica 15 spre 16) pe la 4.20 dimineata..asa ca duminica ies si eu dupa examen.
Ref.la colici si Sara are deja..vad clar cum se stramba in smn,cum are gaze si cum freaca piciorusele....deja...deocamdata nu sunt asa dureroase cred,ca nu face scandal mare
pupici..acum chiar ca plec la culcare

BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

andreeap, nu e bine sa decongelezi prin fierbere sau pus in apa fierbinte in general vorbind, dar mai ales pt. lapticul tau. Se pune punguta fie in apa rece sau in frigider peste noapte si apoi il incalzesti cat sa-l pape bb. Bafta multa la examen!

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna seara...sa speram ca e buna si ca urmeaza o noapte fara plansete si colici!

Eu una am avut o noapte de cosmar azi-noapte...de dimineata la 6 ii trimiteam mesaj mamei sa vina sa stea cu mine azi (sotul fiind la job) ca sunt rupta! Toata noaptea ne-a urlat, un ochi nu am inchis! Mama lor de colici!!!!!

Acum iar urla!

...

A fost o pauza de 15 minute! S-a linistit...nu papase suficient si urla de foame!
Am o degetica mancacioasa rau! Sta la mine la san si 30 de minute la unul si vad ca are gura plina de lapte...sa zic ca ia vreo 30 ml...sper eu! Si apoi mai vrea supliment intre 60 si 80 ml. Si daca nu papa pana cade lata, urla! Asa ca e foarte simplu sa ma elucidez daca e satula!

Cleo lasa ca ne vedem noi...de azi am marit intervalul de plimbare...cred ca am stat vreo 20 de minute afara cu ea. Era tare placut afara!

Partea proasta e ca nu stiu cum sa fac cu plimbarea?!! Sa explic: daca ies cand e nemancata - urla, daca ies dupa ce am mancat - varsa! Voi cum faceti?

Mai am o dilema...baia si masajul! Pe mancate e rau...varsa si se agita! Pe nemancate iar e rau: urla de foame! Pediatra a zis ca sa ii dau ceva sa pape si apoi sa ii fac baia...Pai daca ii dau "ceva" nu se lasa pana nu primeste si restul "ceva"...offfffffff! Complicate teste trebuie sa trecem in viata asta.

Fetele cu burtici, sfatul meu este sa va relaxati, rasfatati, etc...acum cat mai puteti! Dupa incepe greul!

Miss iti tin pumnii sa iasa Daviducu' si sa fie cuminte si mancacios si fara colici...sa doarma si sa nu planga! Hihi...iti doresc un copil cuminte! Da' stii zicala aia...n-ai vazut copil cuminte si baba frumoasa!

Va pup...doarme si merg si eu la somn!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

brr, ina, e greu la inceput.
Deci io hranesc, o ragai, si ne linistim 30min. Apoi ieshim. Nu o mai dezbrac imbrac, o scot cu aceelasi haine.
Si mai pun in bibe din ce am muls in plus, sa ii dau in carut, poa mai mananca ceva ceva. (azi a fo super, am stat 3 ore, si a mancat un 50ml in vreo 2 runde. Asha ceva nu am mai pomenit...)

Cu baitsa, la fel fac: ii dau inainte, o las 30min, 1 ora, cam cat pregatesc toate alea, cand imi mulg si io excesul, si apoi o spal. Dupa- o tsatsa premiu, si adoarme cuminte.

Bine, a mea nu e lacoma, mananca tacticos. Dar am agitat-o si io o data si a vomat in jet, pe ea, pe spatele meu, pe parchet...brrr si din cauza mea...

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, si azi am avut o zi foarte grea...La pranz am inceput sa-i dau Sarei antibiotic, Augmentin. Apoi a dormit, a mancat..dar tot apatica era..
Pe la 17.30 i-am pus termometrul pt ca iar frigea si avea 40,2
Nu-mi venea sa cred..m-am blocat...noroc cu sotul meu..cred ca daca eram singura cu Sara ma pierdeam complet... I-am pus repede un supozitor, apoi sosete inmuiate in apa si otet si comprse reci pe frunte, maini si pixcioare.. si imediat se incalzeau, le schimbam de 2 ori pe minut, asa de tare ardea Sara.. Doamne, ce grae situatie..te uiti la copilul tau cum tremura de la frisoane si abia respira si nu poti decat sa astepti sa treaca... I-a scazut cam greu febra, adica a ajuns la 39,5 intr-o jumatate de ora, apoi la 37,7 peste inca o ora, apoi 36,9.

A venit un alt dr s-o vada si a spus ca s-ar putea sa fie un inceput de bronsiolita...Altfel nu-si poate explica febra asta foarte mare.. Daca era infectie urinara nu se ajungea la o febra asa mare, iar despre stafilococ mi-a spus ca exista peste tot, asa ca nu trebuie tratat pt ca l-as lua imediat inapoi... Oricum, acum n-o alaptez pt ca si asa e destul de slabita si obosita si prefer sa-i dau cu bib formula si sa ved exact cat mananca..Ne-a zis sa continuam cu antibioticul si la nevoie sa mai punem supozitor (pt ca s-ar putea sa mai faca febra) Sper totusi sa nu mai fie nevoie de supozitor..si sa nu mai faca febra. Dr a zis ca daca mai face 40 sa ne ducem cu ea direct la spital...va dati seama ca nici nu vreau sa-mi imaginez...
Acum doarme, de la 22, dupa ce a mancat 120 ml formula. A facut si kk, dar era verde-verde, din cauza febrei si a antibioticului ,cred..
Sunt terminata psihic,..fizic nici nu mai conteaza..sunt nedormita de vreo 30 de ore dar nici nu simt oboseala, parca sunt un titirez.. Eu asa reactionez in situatii de stres major...

Va doresc tuturor sanatate multa si bebeii sa fie cuminti si sanatosi!!

Va pup pe toate si pe bebei

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Alina - am citit cu ingrijorare despre problema ta - neaparat sa stai cu ochii pe fata ca pe butelie! si fugi la spital imediat daca mai face febra. Mie doctorul mi-a zis asa: daca in prima luna de viata face peste 38 de grade - URGENTE, fara discutii. Daca in lunile a doua si a treia face peste 38 de grade - URGENTE, sau eventual dat telefon la spital. Eu nu am stat pe ganduri: prima oara cand mi-a facut 38,5 grade (avea 8 zile) l-am luat pe sus si am dat buzna la spital, unde am trecut in fata tuturor persoanelor de la Urgente (un nou nascut cu febra este caz prioritar) si nu iti spun cate teste i-au facut pana s-au hotarat sa il interneze la neonatologie. Fara drept de apel - nu stiau inca ce are bebe dar acasa nu mai mi l-au lasat. S-a dovedit ca a luat un stafilococ auriu - probabil din spital (e vorba de cel mai mare spital din Belgia, deci se poate si acolo), nu m-au lasat sa il tratez acasa, ci l-au monitorizat 8 zile in spital. Toti m-au felicitat pentru instincul meu, pentru decizia de a nu astepta prea mult, caci febra nu este buna la bebei asa mici.

Sper ca bebelusha ta frumoasa sa nu mai faca febra asa mare - in orice caz, nu te lasa pana nu faci toate investigatiile necesare Multa sanatate !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alina imi pare tare rau sa aud de micuta Sara-scortisoara! . ne rugam sa fie bine!

Andreeap eu puneam laptele la decongelat in apa calda, asa m-au invatat de la spital. Tot in apa calda incalzesc si laptele meu acum si formula. Eu l-am congelat pe tot in prima luna de viata, asa mi-au zis la spital pentru ca era prematur si au zis ca e mai sigur, congelarea distruge eventualele bacterii. Eram de pomina, aveam acolo 30 de ml amarati si stateam si ii congelam ca sa ii scot imediat sa ii decongelez, dar daca asa mi-au spus la spital, ce sa fac.

Inais multa bafta, e greu tare la inceput! Eu cand ies dupa masa il pun in carut mai ridicat. Noi avem o adevarata problema cu regurgitatul, vomita chiar si la o ora dupa masa, asa ca sunt patita. Pentru acasa, cand am treaba si nu il pot tine o ora, il pun intr-un bouncer, mai ridicat asa. Apoi cand plecam il pun ori in carut mai ridicat, ori in scaunul de masina. Stiu ca nu e indicat pentru coloana, dar dupa un timp ii cobor carutul la orizontala. Apoi si doctorul mi=a zis sa il tin mai ridicat.
La baie, intotdeauna ii fac inainte de masa pentru ca ar voma tot dupa masa. Cheia: ne miscam repede, si daca urla prea tare ii dam suzeta, pe care unul din noi i-o tine in gura, ca de obicei o scuipa.

Doloress si minunea mea Patrick

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

alina, uff prin ce treci. si eu zic ca ar trebui sa te duci totusi la spital pt nsite analize. trebuie sa afli de la ce face febra asta. oricum, stai cu ochii pe ea. si incearca sa tii temperatura sub control. ma gandesc la tine si sper sa treaca repede starea asta.

inais, eu ii dau sa manance, o las sa scoata aerul, si apoi plecam afara. daca plec cu ea nemancata.... urla ca din gura de sarpe. si eu nu o mai imbrac, o iau cu hainele care sunt pe ea, eventual ii mai pun un hanorac. iar la baitza, eu ii fac baia pe la 21:00-21L30. numai ca pe ea o apuca foamea cam pe la 20:00-20:30 cam in fiecare seara. asa ca ii dau putin sa manance, o las sa doarma cam 15 minute, si apoi mergem la baie. in baie ii place asa de tare.... ca parca mai uita de foame. din cand in cand cauta cu guritza, dar nu zice nimic. masajul i-l fac dupa baie. la fel face si la masaj, pt ca ii place. urletul incepe la imbracat, dar acolo ma misc repede si gata, suntem pregatite pt tzitzi.

buna informatia cu laptele de la congelator. multzam fain, ache, bag si eu la cap, desi nu am cine stie ce de conservat.

Miss, eu am impresia ca tu, defapt, nu prea vrei sa vina Davidutzul, ca sa te mai bucuri de prestat. te-am prins, nu e asa? apropo de meci, tare hotarati turcii astia. dar si norocosi, ce sa zic. acum cu cine tii in semifinala? oricum, sper sa nu se ajunga la lupte de strada pe la voi pe acolo, la cati turci sunt. nici pe aici nu imi e prea rusine, deja se aud ceva claxoane de masini. cand au castigat olandezii nu s-a auzit nimic.

eu mai pierd vremea pe aici. trebuie sa soseasca sotiorul meu din moment in moment. manca-l-ar mama pe el, ca tare dor imi mai este. azi alexandru mi-a spus: "mami, eu sunt putzin suparat ca tati vine asa mult..." (vroia sa spuna ca tati sta asa mult).

nu v-am zis de ce am facut in oras azi. evident ca am plecat sa imi caut eu ceva de imbracat pt botez si am cumparat defapt pt tati o camasa, pt alexandru niste pantaloni, pt printzesa niste strampi. iar pt mine nu am gasit nimic. nici nu stiu ce o sa ma fac, ca nu am timp sa ma duc in alt oras sa caut. cred ca ramane pt bucuresti, exact ce nu vroiam sa fac. dar asta este, trebuie sa ma imbrac si eu cu ceva, ca in blugi ar fi prea de tot, nu?

Mergi la inceput