Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Hai Miss
Hai David

Miss sa stii ca nu esti singura in cazul careia sfaturile medicului nu au dat rezultate. In ceea ce priveste baia la copil, am citit si eu ca e suficient o data pe saptamana, dar ii fac zilnic ca asa bine doarme dupa aia...

alina_anto nu sta! Du-te cu ea si fa-i orice analize trebuie. Nu se poate ca medicul sa dea doar cu presupusul (o fi un inceput de...) si sa te lase asa. Iti tin pumnii sa treaca repede.

Noi am avut o noapte tare linistita. A dormit puiul meu de la 10:30 pana la 3 cand a papat si s-a culcat la loc pana la 6. Dar vad ca azi mananca tot din 2 in 2 ore. O fi puseul de crestere de la 10 zile? Oricum, vad ca de doua zile de cand ii dau sab-simplex am copil cuminte care mananca, doarme si se cere in brate cand sughite. Bonisanul ii facea niste crampe de urla saracul doua ore dupa fiecare administrare. Acum e bine. Ieri i-a picat si buricutul. Yupii! Am scapat si de grija asta.

Inca o data Hai Misspoate se hotaraste Daviducul sa vina totusi azi. Dar stii care e ironia? Chiar daca se naste azi, fiind ultima zi din Gemeni, va avea serioase influente de Rac. Sorry.

Poze
http://s198.photobucket.com/albums/aa159/ancaurn_bm/DRAGOS/]DRAGOS-poze[/url]

Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Mai fetelor, nu vrea careva sa intre in profilul meu personal (va dau user-ul si parola pe PM),sa modifice link-ul ala la pozele lui Dragos ca ma scoate din toti pepenii si sa puna link-ul la povestea nasterii? Please!!!

Poze
http://s198.photobucket.com/albums/aa159/ancaurn_bm/DRAGOS/]DRAGOS-poze[/url]

Mami de Cezara (19.07.2003) si capos Dragos (11.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Fetelor, va pup pe toate pt grija pe care ne-o purtati
Sara nu a mai facut febra!! I-am dat si azi-noapte si acum antibioticul. Dar ma chinui ca nu vrea sa-l inghita...ii dau si cu seringa si cu lingurita, apoi cate o gura de ceai...abia abia...
Daca mai face cumva febra, oricat de mica, mergem cu ea direct la spital. Sper totusi sa nu mai fie cazul..

In rest ce sa va mai spun, ca nu mai sunt buna de nimic... Am reusit si eu sa dorm cateva ore, dar parca ma simt mai obosita.

Acum a adormit la mine in brate, draga de ea.
N-am apucat sa mai citesc ce-ati scris, asa ca ma apuc acum de citit si revin

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

ancaurn, eu ma ofer sa-ti rezolv problema cu linkurile, dar dupa aceea intri tu din nou candva si iti schimbi parola, da? Nu de alta, dar ca sa fim on the safe side...

Fetele cu probleme la alaptat, am mai dat peste cateva sfaturi prin cartile mele. Inainte de alaptare ajuta caldura: dus cald, pus foehnul, comprese calde, pernute cu samburi de cirese incalzite, lampa cu infrarosii etc. Sanii trebuie masati usor dinspre subbrat spre mamelon. Dupa alaptat se intinde putin laptic si pe mamelon, lasandu-se sa se usuce asa la aer, face f. bine, iar apoi se pot pune foi de varza (dupa ce s-a rulat o sticla pe ele, ca sa iasa ceva zeama) sau se da cu iaurt sau branza de vaci (mamelonul se lasa liber) si apoi se acopera cu un tifon subtire. Sper sa va ajute si asta putin!

Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza si de la noi. am intrat in priza de azi dimineata. sunt la a 4-a masina de spalat, noroc ca e cald si se usuca un rand pana mai spal o masina. mai am una am mutat bebelina in sufragerie ca-i mai racoare si am facut curat in dormitor. dar e o caldura de mori. termometrul arata 29 de grade si am geamul si usile deschise

miss, cum azi e ultima zi din gemeni iti urez sa vina Daviducul tau pana la ora 12 la noapte

fetelor, am observat ca-s plina de vergeturi pe fund si n-am voie la nici o crema afurisita ca cica trec in lapte...voi cu ce va dati? ca vreau si eu sa ma fac "bine" pana la botez

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by iulia83
fetelor, am observat ca-s plina de vergeturi pe fund si n-am voie la nici o crema afurisita ca cica trec in lapte...voi cu ce va dati? ca vreau si eu sa ma fac "bine" pana la botez

Da' nu te duci la botez in bikini, nu? Stai blanda si lasa-le naibii de vergeturi, in curand o sa ai parte de atata sport si alergatura, ca toate vergeturile se vor duce de la sine!

Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ne-a cazut si noua buricutzul azi in sfarsit, la doua saptamani si o zi!

Mai e cineva ca mine cu lohii inca asa abundente si dupa doua saptamani? Schimb doua-trei tampoane mari pe zi.

Ni s-a spart vasul de la WC asa ca azi dimineata a fost o feerie de ciocane si bormasni la noi in baie, de nu mi-a dormit asta mic toata dimineata. La un moment dat erau amandoi baietii pe mine, ca lui Andrei ii e frica de zgomotul de la bormasina, era in stare sa mi-l ia pe Radu din brate sa se suie el. M-au cocosat pina a terminat instalatorul treaba.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Alina, multa sanatate. Ce bine ca n-a mai facut febra mititica! Tinem pumnii in continuare!
Miss, bagam proaspete, ca alelalte au obosit agitindu-se!
Referitor la baia copilului - si noua ne-a zis dr sa facem zilnic. E adevarat ca nu au unde se murdari, dar ai sa vezi ca acum, pe asemenea calduri, transpira, are pielea lipicioasa, se aduna scame peste tot! Eu n-am chiulit decit intr-o seara, dar juca Romania si avem si musafiri la meci, asa ca l-am lasat doar cu un dus la chiuveta!Vizionare placuta la meci, daca altceva nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Hai bebe David! Hai ca te astepta mami si tati!

Laura pai si io tot jet ii pun sau pulverizez o data...si daca are mucuti multi bagam batista bebelusului si tragem tot...Eli nu zice nimic cand ii trag cu batista bebelusului. E foarte relaxata!
Nu stiu care e doza minima, insa cu o picatura nu faci nimic...e ca si cum nu ai fi pus. Nou la un curs ne-a spus o dr ORL ca in fiecare zi trebuie facuta toaleta nasucului si a urechilor. La spital mi-au spus in fiecare zi dupa baita. Astia de la Humex aveau la prezentare apa de mare spray ptr nasuc, dar si un spray auricular...de asta din urma chiar nu stiam...Eu nu sunt asa consecventa sa fac in fiecare zi toaleta nasucului...numai daca fornaie si are probleme cu respiratia....in rest inmoi un bat de urechi in ser fiziologic (apa termala Uriage) si ii mai trag mucutii pe care ii vad in nasuc.
Tie de ce ti-e teama? Serul fiziologic sau apa de mare nu cred ca face rau! Cred ca astia au scris si ei asa pe prospect ca sa nu aiba probleme...ca poate se gasesc unii care consuma un tub o data si apoi sa-i dea in judecata.

Andreap eu am fost la un ex ceccar fix cand am ramas gravi cu Eli si l-am picat ptr ca nu am avut timp sa citesc codul fiscal si am luat 5 la fiscalitate...trebuia 6...Crede-ma nu pierzi nimic! Eu nu cred ca-l mai dau. Bafta maine! Poate ai norocul sa pici pe nr cu cineva care stie! Sa iti iei materialele dupa care ai invatat cu tine!
Despre lapticul congelat...eu stiu ca la bain marine sa decongeleaza pana ajunge la o temperatura normala si apoi il dai lui bebe...incerci pe incheietura mainii...Ti-a venit printesa acasa?
Fetele sa vedeti ce i-a facut sotul printesei azi...imi venea sa-l omor...I-a taiat unghiutele si a ranit-o la un degetel...Si nici macar nu a sters unghiera cu spirt inainte, ca si pe Cristi il rezolvam tot cu instrumentul asta...

Sa stiti ca si io mananc cam orice...as muri de foame daca as tine regimurile alea draconice...plus ca as fi constipata tot timpul. Colici oricum are bebe..eu ii mai bag termometrul sa o stimulez sa faca kk sau part cand o doare rau burtica si ii dau doar debridat.

Medicul de familie mi-a prescris tobradex pentru asta mic...de acum inainte nu ma mai iau dupa el...si asa tonele de antibiotice pe care ni le prescria nu i le mai dau de mult...am trecut pe homeopate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Ne-a cazut si noua buricutzul azi in sfarsit, la doua saptamani si o zi!

Mai e cineva ca mine cu lohii inca asa abundente si dupa doua saptamani? Schimb doua-trei tampoane mari pe zi.

Ni s-a spart vasul de la WC asa ca azi dimineata a fost o feerie de ciocane si bormasni la noi in baie, de nu mi-a dormit asta mic toata dimineata. La un moment dat erau amandoi baietii pe mine, ca lui Andrei ii e frica de zgomotul de la bormasina, era in stare sa mi-l ia pe Radu din brate sa se suie el. M-au cocosat pina a terminat instalatorul treaba.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Bravo ptr buric!
Eu si acum mai am lohii si a trecut o luna...pana sapt trecuta purtam Always...deci erau destul de abundente

Mergi la inceput