Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by fecian

Buna dimineatza fetelor..sau ce o fi ca nu prea mai stim ce e..

De 2 zile puiul meu e tare greu de adormit, plange, il doare si burtica..offf.
Azi noapte chiar am facut noapte alba ca nu a dormit deloc, s-a frichinit, si a plans aproape continuu..Deja pe la vreo 10 nu mai stiam ce sa ii facem, i-am dat sab simplex(care e o porcarie din punctul meu de vedere), l-am leganat, i-am cantat, i-am scos aerul...nimic..plangea continuu, nimic nu il consola...Pana la urma si-a adus aminte puiul meu ca i-am zis ceva de feon. Am zis sa il incercam ca ce mai aveam de pierdut? Nimic, avand in vedere cum era de agitat si framantat...
Cum i-am pus feonul in nici 5 minute a adormit!!! Chiar nu imi venea sa cred cand am vazut asa ceva.
Acum la 12 a papat ca de obicei, apoi i-am pus feonul si uite de atunci doarme neintors. Chiar functioneaza!!Puiul meu a ramas masca cand a vazut!
Saru'mana fetelor care mi-ati dat ideea!!!Va raman vesnic indatorata si poate in noaptea asta dormim si noi mai mult de o ora.
Acum o sa inregistram sunetul de la feon si asa o sa il punem pe fundal si la noapte si poate asa dormim si noi...visam frumos, nu-i asa?

Azi e incredibil de cald ca l-am lasat doar in body(noi de obicei il imbracam si cu pijamalutza si era invelit si cu o paturica mai groasa)...Dar azi in sfarsit nu e nevoie de nimic extra...

MissParker rabdare iubita, inca putin. Uite niste zgaltzaite d-astea ...poate poate.
Stiu cat de aiurea e, mai ales sa fii la termen si sa vezi ca nu se intampla nimic. Eu aveam si contractii foarte regulate la 3-4 minute de 2 zile (asta inainte sa ma internez)timp de cateva ore bune si tot nu s-a intamplat nimic...Daca nu se incerca inducerea, statea bebe meu foarte bine cred ca pana la 42 de saptamani..nu a vrut sa iasa, ii era prea bine acolo, puiul mamii.
Acum fac apel la bunavointza Daviducului tau: Mai Daviduc, hai vin'la mami tau in bratzica...ca in burtica ai stat destul[:P].

Gata fug, ca mi s-a trezit flacaul...vai ca mult a mai dormit...uoooff.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina

Simplicity is the key to excellency

La mine merge si acum foehnul. Eu ma tem ca va deveni dependenta de el ca de multe ori cand il opresc se trezeste. Dar noaptea cand sunt varza de oboseala imi bag picioarele si-i dau drumu'. A inceput sa ne ia somnul si pe noi cand il auzim .

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Este ora 16.30...habar n-am cand a trecut si ziua de azi.
La ora 2.30 a adormit, la ora 6 s-a trezit...a mancat cu chiu cu vai si la ora 8.30 a adormit iar.
Vroiam sa mergem pe afara cu ea, am zis ca mai stam si noi 30 de minute sa dormim...pana la 9...ne-am trezit la 12 cand s-a trezit ea!

Taaare agitat doarme...si ai vostrii-s la fel?
Adica icneste, se foieste, o mai apuca un plans (un inceput) si tot asa...e un calvar sa dormi in camera cu ea. Tot la cateva minute te trezeste cu un zgomot.
Chiar va rog sa ma lamuriti daca si ai vosrii fac asa ca eu una nu mai inteleg nimic. Si respira foarte neregulat...face ca locomotiva cateodata!

Am scos-o in balccn in landou, l-am sprijinit pe 2 scaune si a stat la plaja mademoissela! Sper sa scapam o data de icter...stiu ca daca e peste 3 saptamani nu e ok.

Vreau sa va mai intreb ceva...pediatrul vostru se ocupa mai indeaproape de bb?
Adica daca sunati sa intrebati ceva se multumeste sa va dea sfaturi prin telefon sau vine sa-l si vada? Bineinteles ma refer daca-l sunati pe motive intemeiate...nu ca i-a aparut o bubita pe degetelul mic de la mana stanga!

Pediatra noastra e tare relaxata...orice o intreb, imi spune prin tel si atat! A venit si a vazut-o a doua zi dupa ce am adus-o acasa si gata...ne-a zis deja de vaccinul de la 2 luni ca si cum pana atunci nu o mai vede...!!
Am sunat-o eu ce-i drept, dar totusi...Iasmina mea e si micutza si as vrea sa o urmareasca cineva indeaproape!

Acum merg sa mananc si eu!
Va pup!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, mai scriu si eu, ca sa nu va ingrijorati... Ma primiti?
Noi iesim in fiecare zi afara, de pe la 9 dimineata pana pe la 11 Ne simtim foarte bine, in plus eu ma si bronzez
In rest ma simt mult mai bine, dau cu ignore la soacra si cu asta basta. Oricum dupa ce imi spusese cate in luna si in stele, a doua zi parca nu s-ar fi intamplat nimic, ziceai ca e cea mai buna prietena a mea... Nu mai inteleg nimic. De atunci nici n-a mai vorbit aiurea... Ce o fi cu ea??? Adica mai da ea sfaturi dintr-alea "competente" dar nu mai comentez nimic, si fac ca mine... O fi bine?

Miss, si eu tot cu Spania tin diseara!!!!! Bamos, bamos!!! Of saracuta de tine, tin pumnii sa se indure Davuducu de tine.

Fetelor si bebeluna mea are un somn suspect, cu tresariri si schimonosiri, dar si cu zambete de zici ca e in al 9 lea cer. E extraordinar cum niste copii atat de mici fara experiente au astfel de trairi in timpul somnului.

Eu nu am incercat inca treaba cu foehnul, o tin ca pe asul din maneca, pentru ca in ultima vreme a fost cumintzica, sper sa fie pe trecute colicii totusi (ma mint singura, nu?)

Va iubesc pe toate si va pup. Nu stiu ce m-as face fara voi!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

buna fetele...Noi azi am fkt drumuri pana pe la prinz: socrul, cumnatii, apoi vizita unor matusi de-ale sotului...ne-au adus o umbrela pt carut, e super, sa vdm cit de buna e..nu dar chiar aveam nevoie, imi amintesc ca, ieri chiar am vb cu cuscra (elenuca) despre umbrele...
Apoi ei au dormit, eu am fkt ciorba si spaghete, ca miine poate reusesc o curatenie asaa..depinde de bb cit de cuminte va fi

Doloress, taare ma bucur ca Patrik a inceput sa suga..Ce chestie, nu intimplator tocmai acum, la data DPN-ului...

Inais, asa fac bbii, o aventura sa dormi cu ei in camera...la david cred ca am slabit numai din turele de noapte pat-patut

Ylari, e mai bine cum procedezi acum..Nu ai nev sa te stresezi acum, las-o pe ea sa vb si tu vezi-ti de treaba, scumpa

Sper sa am timp fetele sa va mai pun pozici cu elenuca si bbii din parc..

Miss, hai iubita
pupici tuturor

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la mine

Puiul meu m-a lasat azi sa dorm dupa pranz, sunt un pic mai odihnita.
Colicile n-au disparut (normal), dar pare se reactioneze un pic mai bine de cand cu debridatul.

Iulia si Robertelul sare si tresare in somn, se sperie, ridica mainile de parca ar pica in gol saracutul; eu ii vorbesc, il mangai, sper sa fie o perioada care va trece.

Inais imi pare tare rau ca Iasminutza mai da batai de cap si plange, este sfasietor, stiu... sper sa treaca mai repede perioada asta de 1-2-3 luni sau cat o dura asta cu colicile si adaptarea. Sa incepem si noi sa na bucuram de comorile noastre.

Nu stiu cine scria de respiratie, si puiul meu are momente cand respira foarte sacadat, nici nu vreau sa ma gandesc ca nu e in regula, sunt deja obsedata si tot timpul vad numai probleme: secretia de la ochisor nu vrea sa treaca, in plus, de la buricut (care a cazut la o saptamana) mai apare asa cate un mic strop de sange care ma termina ... nu stiu... s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Va pup, Miss hai cu Daviducul, nu-ti fa griji ca e rac, nu ca iau apararea propriei zodii, dar barbatii raci sunt super; adica barbati cu sensibilitate

Sa nu uit de Lavinia felicitari si sa-ti traiasca Bogdanelul drag, sa fie sanatos si fara colici!!!!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Inais, Stai linistita, asa dorm ei. Al meu face zgomote din 5 in 5 minute. Cand devine mai serioasa treaba - izbucneste in plans sau eu stiu...ma scol imediat din pat, in 5 secunde sunt deasupra patutului ca sa vad ce angelic doarme, parca niciodata n-a scos un sunet. Smecheria lui mama!

Ylari si eu ma bronzez intre 9 si 11 ca tractoristii: cu manecuta, cu bretelutele de la sandale, cu ceasul, verigheta. etc.
cred ca ar tr sa merg la mare sa ma uniformizez...

Lorich, dragutza mea si eu gaseam mereu picaturi de sange sau sange inchegat pe body dupa ce a cazut buricutzul. e in regula.

Nicole kk-uta asa e bine sa fie, moale, galben -pai si cu seminte de susan. Sa-i tina lui tati de foame!
Noua asa ne place sa glumim, rade soacramea de noi cand ne aude...
Iar daca ragaie odata e suficient, bine daca are mult aer si ai noroc sa ragaie de 2 ori, e si mai bine.

Miss mai tu ti-ai gasit motiv sa prestezi!! :)
Hai Daviduche!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI ALEXUTA SI LEELOO

Am scris mai devreme un ditamai mesajul, dar s-a sters.. Asa ca acum o sa fiu mai concisa.
Sara este bine, nu a mai facut febra, continuam cu antibioticul. Doarme, mananca bine, doar ca a inceput iar sa planga, sa se frichineasca...gata si-a revenit fetitza mea!! Chiar imi era dor de starea ei de agitatie pe care o are!! Asa ca inais te inteleg perfect! Sara se foieste si in somn, viseaza si respira mai ciudat cateodata..dar e si foarte scumpa atunci cand rade in somn!!
Aaaa, fetelor, v-am spus ca a inceput de cateva zile sa ne urmareasca cu privirea , se uita prin camere, pe pereti (la desenele lipite), iar aseara, cand o tineam in brate sa-i dau sa manance, s-a uitat la mine, asa cu ochii mari, mirati, si a ras la mine!!! Ne uitam ochi in ochi!!!!
Cami, asa cum ai spus si tu ii dau Sarei medicamentul. Si nu s-a inneccat niciodata pana acum.
Ylari Ma bucur din suflet ca iti este mai bine! Ai vazut ca incet incet se rezolva lucrurile?/ Si o sa fie din ce in ce mai bine!! Bravo!
MissP Presimt ca zi sau maine va ven pe lume Daviducul tau!! Asa ca
Cleo Si eu m-am trezit azi cu noduli la sanul drept..pt ca eu acum n-o mai alaptez pe Sara, asa ca ma mulg..si cred ca s-a strans mai mult in sanul drept.. Am scos azi dimineata 220 ml...Si asa rau imi pare ca trebuie sa-l arunc... Bine ca te simti mai bine Pup si scumpetea Mara
Nicole Este foarte normal kk lui bebe. Asa si trebuie sa fie: culoarea mustarului cu bobite prin el. Sara a facut zilele astea mai verzuliu din cauza febrei si a antibioticului, insa de obicei asa face, cum ai descris si tu.
De ragait Sara ragaie foarte mult, si asta pt ca e foarte foarte lacoma si inghite mult aer. Asa ca nu poate decat sa ma bucure ca elimina aerul. Oricum trebuie tinut bebe in sus, pe umar cca 15 min dupa massa, pt ca atunci elimina tot aerul.
Laura

Foenul il mai folosesc si eu din cand in cand pt linistirea Sarei, dar efect mai bun am cu aspiratorul! Daca nici asta nu da rezultate, atunci o duc la chiuveta si ii spal poponeata. Ii place la nebunie!! Si ii cant despre ratusca mac-mac, ne uitam in oglinda, ea se vede si face ochii mari..si astfel uita de ce plangea mai devreme..hihi

Pt cine urmeaza!! hai fetele!!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nicole1980

Ancaurn – asa am facut am inceput cu Bonisanul. Am observant ca puiutul meu este oricum un partait si kkcios – poate de aceea nu il doare burtica, ca stam cam prost cu ragaitul.

Stefany - si la mine in ultima saptamana inainte de nastere am avut diaree, asa k eu zic k este.

Eu nu mai mulg sanii, nu mai sunt asa tari k la inceput, parca s- a reglat productia de lapte.
Fetelor cum este kk la voi. La noi este foarte galben si cu granule prin el. Asistenta spune ca verde inseamna k nu mananaca sufficient, iar galben k mananaca foarte bine.
Alta intrebare – de cate ori ragaie bebelusii vostri. Al meu o singura data, este oare sufficient, oricum si ala greu sau deloc.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Si la noi kk e galben cu granule (ala e lapte inchegat).
Eu am mare problema cu ragaitul, la fel ca tine. Mi-a zis o pediatra sa o tin si 20 de min la ragait si daca nu merge sa o tin pe o pernuta cu capul si partea de sus a trunchiului mai sus sau sa o culc pe o parte sau alta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia83

quote:
Originally posted by monik16

quote:
Originally posted by iulia83

si eu am probleme cu mucisorii. au inceput sa se vada prin nasuce. am luat ieri o pompita dar urla cand i-o bag in nas si nici nu trage...vad ca mihaser zice de betisor de urechi inmuiat in ser fiz m-am gandit si eu la asta, dar mi-a fost frica. ai cred ca ii bag si eu sa ii iau ce vad la suprafata. ii mai pun cu pipeta ser in nas dar nu ma lasa. imi da peste maini de parca cine stie ce ii fac

miss, nu ma duc in bikini, dar vreau sa ma fac frumoasa pt sotior mai repede sa prestam si noi..ce? numa tu??? vreau sa ma simt sexy again acu ma simt ca o babutza cu piei lasate

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Si eu ma ingrozeam de scosul mucilor, dar medicul mi-a recomandat sa iau pompita de la Sanity (sunt poloneze cica). E super! Scot tot cu ea. E ca o para, cu varful subtire si trage f. bine. Restul sunt prea groase pt. nasucul bebeilor nostri. Asta e dintr-un cauciuc moale. Eu scot tot cu ea. Scrie pe ea (pe eticheta in romana) Aspirator nazal no 2. A costat 11 ron de la Donna.
Mi-am luat si batista bebelusului dar dupa ce am folosit asta nu ma mai uit la ea (ma cam sperie ideea conectarii la aspirator )

Uitasem sa zic cum o folosesc: Pun cateva picaturi de ser si apoi trag cu pompita. Nici nu mi-a venit sa cred ce super muc am scos . Biata fata!!! Am fost asa mandra de mine....

multumesc de sfat monik...o sa caut si eu la dona cand o sa ies. momentan e prea cald sa ies afara cu fata si seara nu pot ca e nebotezata si cica nu e bine sa ies dupa apus

azi am bagat ventilatorul in dormitor pt ca termometrul a trecut de 30 grade, iar fata mi-a facut niste bubite pe obrajori si sub barbita de toata frumusetea. mi-e asa mila de ea ca azi dimineata a trebuit sa-i bag termometrul in fundulet ca nu facuse kk de 3 zile biata de ea si asa se chinuia...azi papai o piersica mare cu gandul ca poate ii provoc un kk moale ... mi se rupe sufletul cand o vad cum se screme si se invineteste

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Daca nu au zi-le sa dea comanda. Aici asa fac si in 2-3 zile iti aduc ce vrei. De-aia imi place mie farmacia asta.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorich

Buna si de la mine

Puiul meu m-a lasat azi sa dorm dupa pranz, sunt un pic mai odihnita.
Colicile n-au disparut (normal), dar pare se reactioneze un pic mai bine de cand cu debridatul.

Iulia si Robertelul sare si tresare in somn, se sperie, ridica mainile de parca ar pica in gol saracutul; eu ii vorbesc, il mangai, sper sa fie o perioada care va trece.

Inais imi pare tare rau ca Iasminutza mai da batai de cap si plange, este sfasietor, stiu... sper sa treaca mai repede perioada asta de 1-2-3 luni sau cat o dura asta cu colicile si adaptarea. Sa incepem si noi sa na bucuram de comorile noastre.

Nu stiu cine scria de respiratie, si puiul meu are momente cand respira foarte sacadat, nici nu vreau sa ma gandesc ca nu e in regula, sunt deja obsedata si tot timpul vad numai probleme: secretia de la ochisor nu vrea sa treaca, in plus, de la buricut (care a cazut la o saptamana) mai apare asa cate un mic strop de sange care ma termina ... nu stiu... s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Va pup, Miss hai cu Daviducul, nu-ti fa griji ca e rac, nu ca iau apararea propriei zodii, dar barbatii raci sunt super; adica barbati cu sensibilitate

Sa nu uit de Lavinia felicitari si sa-ti traiasca Bogdanelul drag, sa fie sanatos si fara colici!!!!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Legat de buric: si la noi au fost probleme ca se forma mereu o crusta acolo, adica inca mai secreta ceva. Medicul (un neonatolog) mi-a dat de la spital nitrat de argint. In 3 zile i-am dat cu un betigas de urechi inmuiat in nitratul de argint. Mi-a zis ca nu se gaseste, doar de la spital il pot lua si sa am grija sa nu ating pe langa ca arde pielea si innegreste. Acum nu mai are, e ok. Medicul zicea ca de la asta poate face nu-stiu ce chestie, deci cel mai bine e sa vorbesti cu un medic.

Mergi la inceput