Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Buna si de la mine

Puiul meu m-a lasat azi sa dorm dupa pranz, sunt un pic mai odihnita.
Colicile n-au disparut (normal), dar pare se reactioneze un pic mai bine de cand cu debridatul.

Iulia si Robertelul sare si tresare in somn, se sperie, ridica mainile de parca ar pica in gol saracutul; eu ii vorbesc, il mangai, sper sa fie o perioada care va trece.

Inais imi pare tare rau ca Iasminutza mai da batai de cap si plange, este sfasietor, stiu... sper sa treaca mai repede perioada asta de 1-2-3 luni sau cat o dura asta cu colicile si adaptarea. Sa incepem si noi sa na bucuram de comorile noastre.

Nu stiu cine scria de respiratie, si puiul meu are momente cand respira foarte sacadat, nici nu vreau sa ma gandesc ca nu e in regula, sunt deja obsedata si tot timpul vad numai probleme: secretia de la ochisor nu vrea sa treaca, in plus, de la buricut (care a cazut la o saptamana) mai apare asa cate un mic strop de sange care ma termina ... nu stiu... s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

Va pup, Miss hai cu Daviducul, nu-ti fa griji ca e rac, nu ca iau apararea propriei zodii, dar barbatii raci sunt super; adica barbati cu sensibilitate

Sa nu uit de Lavinia felicitari si sa-ti traiasca Bogdanelul drag, sa fie sanatos si fara colici!!!!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Draga de tine, stiu ce greu e cu colicii...Dar si la noi debridatul si sab simplexul au dat rezultate foarte bune. Acum insa, de cand ii dau antibioticul, am renuntat la debridat. Ii dau doar sab simplex.
Si eu abia astept sa mai creasca putin Sara si sa scapam de problemele cu colicii, cu plansul, etc... Aseara eram incordati la maxim din cauza plansului ei, asa ca am inceput sa glumesc cu sotul si sa-i spunem ca daca mai plange o dam la cresa!! Draga de ea, parca incepuse sa planga mai tare.

La buric, si Sarei i-a mai curs putin sange dupa ce i-a cazut. Dar ei i-a cazut si repede..la nici 3 zile!!! Asa ca nu te speria, sterge-l tot timpul cand il schimbi de pampers si daca ti se pare totusi ceva suspect, suna dr.

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi

Alina SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by inais

Este ora 16.30...habar n-am cand a trecut si ziua de azi.
La ora 2.30 a adormit, la ora 6 s-a trezit...a mancat cu chiu cu vai si la ora 8.30 a adormit iar.
Vroiam sa mergem pe afara cu ea, am zis ca mai stam si noi 30 de minute sa dormim...pana la 9...ne-am trezit la 12 cand s-a trezit ea!

Taaare agitat doarme...si ai vostrii-s la fel?
Adica icneste, se foieste, o mai apuca un plans (un inceput) si tot asa...e un calvar sa dormi in camera cu ea. Tot la cateva minute te trezeste cu un zgomot.
Chiar va rog sa ma lamuriti daca si ai vosrii fac asa ca eu una nu mai inteleg nimic. Si respira foarte neregulat...face ca locomotiva cateodata!

Am scos-o in balccn in landou, l-am sprijinit pe 2 scaune si a stat la plaja mademoissela! Sper sa scapam o data de icter...stiu ca daca e peste 3 saptamani nu e ok.

Vreau sa va mai intreb ceva...pediatrul vostru se ocupa mai indeaproape de bb?
Adica daca sunati sa intrebati ceva se multumeste sa va dea sfaturi prin telefon sau vine sa-l si vada? Bineinteles ma refer daca-l sunati pe motive intemeiate...nu ca i-a aparut o bubita pe degetelul mic de la mana stanga!

Pediatra noastra e tare relaxata...orice o intreb, imi spune prin tel si atat! A venit si a vazut-o a doua zi dupa ce am adus-o acasa si gata...ne-a zis deja de vaccinul de la 2 luni ca si cum pana atunci nu o mai vede...!!
Am sunat-o eu ce-i drept, dar totusi...Iasmina mea e si micutza si as vrea sa o urmareasca cineva indeaproape!

Acum merg sa mananc si eu!
Va pup!

mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati

Legat de medic si de vizite, eu nu am inscris inca copilul la un medic pediatru. Am un medic neonatolog care face vizite la domiciliu (150 ron) si care in prima luna vine saptamanal (ar fi trebuit dar 10 zile e acum in concediu) in a doua la 2 dapt si apoi lunar cred, daca nu e nevoie mai mult. De sunat zice ca pot sa il sun oricand (noaptea pt. motive intemeiate). Sper sa nu am nevoie.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Fetele, mie dr mi-a zis sa-i fac Sarei o ecogardiograma, pt ca s-ar parea ca are un suflu sistolic... Stiu ca nu e ceva grav si ca 5 copii din 10 au acest suflu. Chiar si eu il am, asa ca daca ma mosteneste pe mine... Voi ce ziceti, unde sa merg? La Municipal? La Elias? La budimex? Parca n-as mai merge la euroclinic...

Ce-o fi facut Andreap la examen?? Asteptam vesti!

Mergi la inceput

alexuta75
Multa sanatate si tot ce iti doresti!

La multi ani cu intarziere si pt. leeloo!!!

Mergi la inceput

Monik, de unde e dr neonatolog? Mi se pare cam scump... Eu am 3 dr pt Sara!! Doctorul ei, care o consulta saptamanal si care o trateaza, apoi mai este o doctora care ne-a rezolvat problema cu constipatia si pe care o mai sun din cand in cand pt o a doua parere. Si mai este o a treia doctora, cu referinte foarte bune, care a venit o data sa o vada si pe care o sun doar daca nu sunt convinsa de ceea ce imi spun ceilalti dr.. Sunt nebuna, nu??? Dar uite ca atunci cand ai copilul bolnav, iti doresti sa asculti cat mai multe pareri competente, pt ca la copiii asa mici e greu sa pui un diagnostic precis, asa din prima...
Mie imi iau 50 lei/ vizita la domiciliu. Eu zic ca e ok.

Ce face Sarita ta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele, multumim mult de si incurajari, sa speram ca-si fac efectul cat mai repede… Bogdan e in culmea fericirii, roieste in jurul meu, ma pupa, imi face toate poftele, e topit tot de cand s-a dat drumul la “inducere”… chiar mi-a fost mila de el azi, ca nu i-am mai gatit nimic de o saptamana, tot asteptand sa nasc, iar el isi facea de pranz niste Mozzarella cu rosii si paine… I-am zis ca ma mustra constiinta fiindca-l tin fara mancare gatita… iar el, foarte incantat, zice “Nu ma intereseaza mancarea atata vreme cat primesc zilnic altceva” Stiti voi vorba aia, barbatii nu cunosc decat doua stari: horny si hungry Aoleu, cand va citi David peste ani si ani jurnalul meu de sarcina cred ca o sa-mi dea cu ceva in cap…

Mai, eu chiar am ramas singura graviduta care posteaza constant??? buburuzii, puputi, lcazangiu, voi pe unde sunteti? Ca sa nu mai zic de toate celelalte carora le-a trecut demult termenul si care nu se mai arata la fata de luni de zile!

Ashaaaaa… deci Simona si Elenuca se incuscrira… Bravos natiune!! Bine va mai sta

Eu sper sa nu fie nevoie sa fac ture noaptea la bebe, de-aia mi-am si luat acel patut pe care sa-l pun direct langa patul meu, sa pot intinde mana si sa-l scot pe bebe sau sa-l ating daca scanceste, ceva… Sa speram ca o sa functioneze toate bine … DUPA CE NASC SI EU ODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lorich, stii care e de fapt chestia cu Racii, pe langa prejudecatile mele care pleaca de la fostul sot si de la cumnata? Ca vreo 90% din Racii pe care-i cunosc au o viata cam de kko, adica nu sunt oameni rai, dar toti isi traiesc viata pe principiul “un pas inainte, patru inapoi”: sunt prosti de buni, se lasa exploatati, sunt slabi de inger, nehotarati, mult prea sensibili etc. Mai mult de-aia imi doream un Geaman (desi am avut personal experiente catastrofale si cu niste Gemeni care erau lepre de oameni), dar ma gandeam ca in principiu un Geaman e mai egoist, mai puternic, mai suveran in ale vietii, ma gandeam ca ar fi mai bine pentru el sa fi fost Gemeni. Asa, eu personal, ca Scorpion, ma inteleg bine cu Racii, ca suntem semne de apa, deci sunt convinsa ca va fi o relatie armonioasa, DUPA CE NASC SI EU ODATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ylari, hei, ce veste buna ca te descurci s-o ignori pe socrella… E tipic pentru asemenea indivizi usor dezaxati sa urle, sa tipe, sa te ameninte cu dezmostenirea pentru ca doua zile mai tarziu sa se faca nonsalant ca nu s-a intamplat nimic. Asa e si in familia mea, lucru de care eu am oroare… Tu oricum vezi-ti de treaba ta, ca e mai bine…

alina_anto, bravo pt. revenirea Sarei! Sa va tina tot intr-un zambet si sa-ti fie gura aurita cu premonitia ca azi sau maine vine si Daviducul meu, ca nu mai pot… Azi la pranz am avut doua contractii destul de babane, cam la o ora interval… Sa vedem…

Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton

Mergi la inceput

Stati ca vine una si mai catastrofala: intr-o doara m-am uitat sa vad in ce zodie a horoscopului chinezesc ne aflam, in ideea ca poate ma consolez asa (Bogdan e tigru, eu sunt capra): ei bine, pot sa va spun ca din februarie 2008 pana in februarie 2009 ne aflam in anul ... sobolanului

Bogdan a inceput sa faca misto de mine, cica la nastere doctorul nu mai striga ca pe vremuri "It's a boy" sau "It's a girl" ... ci "It's a RAT!"

O sa ma gandesc tot timpul la filmul "Ratatouille" ca sa-mi treaca

Gnothi seauton

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MissParker

Stati ca vine una si mai catastrofala: intr-o doara m-am uitat sa vad in ce zodie a horoscopului chinezesc ne aflam, in ideea ca poate ma consolez asa (Bogdan e tigru, eu sunt capra): ei bine, pot sa va spun ca din februarie 2008 pana in februarie 2009 ne aflam in anul ... sobolanului

Bogdan a inceput sa faca misto de mine, cica la nastere doctorul nu mai striga ca pe vremuri "It's a boy" sau "It's a girl" ... ci "It's a RAT!"

O sa ma gandesc tot timpul la filmul "Ratatouille" ca sa-mi treaca

Gnothi seauton

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina_anto

Monik, de unde e dr neonatolog? Mi se pare cam scump... Eu am 3 dr pt Sara!! Doctorul ei, care o consulta saptamanal si care o trateaza, apoi mai este o doctora care ne-a rezolvat problema cu constipatia si pe care o mai sun din cand in cand pt o a doua parere. Si mai este o a treia doctora, cu referinte foarte bune, care a venit o data sa o vada si pe care o sun doar daca nu sunt convinsa de ceea ce imi spun ceilalti dr.. Sunt nebuna, nu??? Dar uite ca atunci cand ai copilul bolnav, iti doresti sa asculti cat mai multe pareri competente, pt ca la copiii asa mici e greu sa pui un diagnostic precis, asa din prima...
Mie imi iau 50 lei/ vizita la domiciliu. Eu zic ca e ok.

Ce face Sarita ta??

medicul e de la Cantacuzino. Si mie mi s-a parut cam scump, dar asta e, cand e vorba de copil nu mai conteaza.
Sara mea, e inca o puturoasa, adoarme la san, nu prea ragaie, mai vomita, dar vad ca ea in greutate. Mi-e draga de nu mai pot. O vreme nici nu-mi venea sa cred ca e a mea. Glumeam cu sotul si ziceam ca mai facem macar 1 ca facem copii frumosi . Fiecarei mamici cred ca i se pare ca copilul ei e cel mai frumos. Am pus si eu pe picasa cateva poze din prima zi (sunt pe privat deci trebuie sa va logati ca sa le vedeti) si o sa mai pun cand mai am timp.

Pupici si multa sanatate ca e cea mai importanta!

Mergi la inceput

Hai, Daviducule-puiucule, ca mami ti-a facut si patutul:

Patuc de Daviduc

Gnothi seauton

Mergi la inceput