Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

ache pai in emirate cred si eu ca e vital aerul conditionat… Si medicul a zis ca pot sa-i dau drumul dar sa nu bata pe ea. Totusi pt. ca sunt o mama stresata o scot din camera cad dau drumu sau dau drumu in camera cealalta si las usa deschisa.

inais cred ca si de la faptul ca am mai zgaltait-o a vomit atunci asa rau… Acum nu s-a mai intamplat. Am tinut-o si mai mult la ragait si cam din 4 incercari la 1-2 reusim.
Pompita mea e din cauciuc in totalitate (un fel de cauciuc), nu stiu daca e la fel. O sa-i fac o poza si o sa o pun pe picasa cand am putin timp-te anunt.

mihaser cred ca batista bebelusului o s-o folosesc mai tarziu, ca acum mi-e cam frica… Habar nu aveam ca bb trebuie tinut la verticala… Multumesc de raspuns si de incurajari.

Sunt cam stresata si obsedata de cantar… Aveati dreptate ca creeaza dependenta si stress. Noroc ca pana acum a luat in greutate. Cand vad seara ca a mai crescut putin parca imi mai vine inima la loc.

simonacip eu nu astup nara cealalta, nu-i inchid gurita cand aspir mucii cu pompita si ies f. bine. Nu stiu ce sa zic, poate sunt eu mai norocoasa.

Doloress, Simonix, ma bucur ca bebeii vostri sunt bine si au recuperat!!!
Multa sanatate si sa creasca mari!

CamiM, am anuntat deja medicul, mi-a zis sa ii dau debridat de 3 ori pe zi. Maine vine sa o si vada. Vad ca nu a mai vomitat pana acum (sunt cam 24 de ore de atunci. Cred ca mancase si prea mult si cu pofta ca dormise 7 ore (dupa o masa cu lapte praf), ceea ce e record ca nu doarme mai mult de 4 si asta rar. De obicei doarme 2ore jumate -3. Probabil am si manevrat-o mai putin delicat, mai dadea si din piciore, plus ca nu a ragait...rezultat: arteziana.

Acu s-a trezit, trebuie sa o pun la san.
O duminica placuta!
pt. Miss si cine mai doreste

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna dimineatza fetelor..sau ce o fi ca nu prea mai stim ce e..

De 2 zile puiul meu e tare greu de adormit, plange, il doare si burtica..offf.
Azi noapte chiar am facut noapte alba ca nu a dormit deloc, s-a frichinit, si a plans aproape continuu..Deja pe la vreo 10 nu mai stiam ce sa ii facem, i-am dat sab simplex(care e o porcarie din punctul meu de vedere), l-am leganat, i-am cantat, i-am scos aerul...nimic..plangea continuu, nimic nu il consola...Pana la urma si-a adus aminte puiul meu ca i-am zis ceva de feon. Am zis sa il incercam ca ce mai aveam de pierdut? Nimic, avand in vedere cum era de agitat si framantat...
Cum i-am pus feonul in nici 5 minute a adormit!!! Chiar nu imi venea sa cred cand am vazut asa ceva.
Acum la 12 a papat ca de obicei, apoi i-am pus feonul si uite de atunci doarme neintors. Chiar functioneaza!!Puiul meu a ramas masca cand a vazut!
Saru'mana fetelor care mi-ati dat ideea!!!Va raman vesnic indatorata si poate in noaptea asta dormim si noi mai mult de o ora.
Acum o sa inregistram sunetul de la feon si asa o sa il punem pe fundal si la noapte si poate asa dormim si noi...visam frumos, nu-i asa?

Azi e incredibil de cald ca l-am lasat doar in body(noi de obicei il imbracam si cu pijamalutza si era invelit si cu o paturica mai groasa)...Dar azi in sfarsit nu e nevoie de nimic extra...

MissParker rabdare iubita, inca putin. Uite niste zgaltzaite d-astea ...poate poate.
Stiu cat de aiurea e, mai ales sa fii la termen si sa vezi ca nu se intampla nimic. Eu aveam si contractii foarte regulate la 3-4 minute de 2 zile (asta inainte sa ma internez)timp de cateva ore bune si tot nu s-a intamplat nimic...Daca nu se incerca inducerea, statea bebe meu foarte bine cred ca pana la 42 de saptamani..nu a vrut sa iasa, ii era prea bine acolo, puiul mamii.
Acum fac apel la bunavointza Daviducului tau: Mai Daviduc, hai vin'la mami tau in bratzica...ca in burtica ai stat destul[:P].

Gata fug, ca mi s-a trezit flacaul...vai ca mult a mai dormit...uoooff.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

revin si eu sa ma vait...am picioarele super umflate, vad ca nici dimineata nu arata bine, cred ca nu ma mai pot incalta cu nimic...ati trecut si voi prin asta?
eu nu mai pot...am o perioada cumplita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

mai am ceva de intrebat....diareea, fara motiv zic eu, a fost la icneva semn premergator nasterii???sau e doar folclor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by fecian
Pana la urma si-a adus aminte puiul meu ca i-am zis ceva de feon. Am zis sa il incercam ca ce mai aveam de pierdut? Nimic, avand in vedere cum era de agitat si framantat...
Cum i-am pus feonul in nici 5 minute a adormit!!! Chiar nu imi venea sa cred cand am vazut asa ceva.
Acum la 12 a papat ca de obicei, apoi i-am pus feonul si uite de atunci doarme neintors. Chiar functioneaza!!Puiul meu a ramas masca cand a vazut!
Saru'mana fetelor care mi-ati dat ideea!!!Va raman vesnic indatorata si poate in noaptea asta dormim si noi mai mult de o ora.
Acum o sa inregistram sunetul de la feon si asa o sa il punem pe fundal si la noapte si poate asa dormim si noi...visam frumos, nu-i asa?

Nu mai stiu cine a fost prima cu sugestia cu foehnul, dar si eu o postasem, ca am citit-o undeva... si mereu ma bucur cand mai scrie cineva ca a dat rezultate, parca si la socrate retinusem...

Si chiar ieri mai citeam alta sugestie: bebele a stat 9 luni in lichid amniotic, deci in mediu fluid. O idee buna pentru a-l adormi este o inregistrare cu clipocit de apa, ceva sunete de natura, curgerea unui paraias...

Multumesc tare mult de incurajare si de chemarea pentru Daviduc. Am apelat si azi la metoda de inducere naturala si speram sa aduca ceva... dac-o vrea maiestatea sa...

Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by monik16

quote:
Originally posted by iulia83

si eu am probleme cu mucisorii. au inceput sa se vada prin nasuce. am luat ieri o pompita dar urla cand i-o bag in nas si nici nu trage...vad ca mihaser zice de betisor de urechi inmuiat in ser fiz m-am gandit si eu la asta, dar mi-a fost frica. ai cred ca ii bag si eu sa ii iau ce vad la suprafata. ii mai pun cu pipeta ser in nas dar nu ma lasa. imi da peste maini de parca cine stie ce ii fac

miss, nu ma duc in bikini, dar vreau sa ma fac frumoasa pt sotior mai repede sa prestam si noi..ce? numa tu??? vreau sa ma simt sexy again acu ma simt ca o babutza cu piei lasate

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Si eu ma ingrozeam de scosul mucilor, dar medicul mi-a recomandat sa iau pompita de la Sanity (sunt poloneze cica). E super! Scot tot cu ea. E ca o para, cu varful subtire si trage f. bine. Restul sunt prea groase pt. nasucul bebeilor nostri. Asta e dintr-un cauciuc moale. Eu scot tot cu ea. Scrie pe ea (pe eticheta in romana) Aspirator nazal no 2. A costat 11 ron de la Donna.
Mi-am luat si batista bebelusului dar dupa ce am folosit asta nu ma mai uit la ea (ma cam sperie ideea conectarii la aspirator )

Uitasem sa zic cum o folosesc: Pun cateva picaturi de ser si apoi trag cu pompita. Nici nu mi-a venit sa cred ce super muc am scos . Biata fata!!! Am fost asa mandra de mine....

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

multumesc de sfat monik...o sa caut si eu la dona cand o sa ies. momentan e prea cald sa ies afara cu fata si seara nu pot ca e nebotezata si cica nu e bine sa ies dupa apus

azi am bagat ventilatorul in dormitor pt ca termometrul a trecut de 30 grade, iar fata mi-a facut niste bubite pe obrajori si sub barbita de toata frumusetea. mi-e asa mila de ea ca azi dimineata a trebuit sa-i bag termometrul in fundulet ca nu facuse kk de 3 zile biata de ea si asa se chinuia...azi papai o piersica mare cu gandul ca poate ii provoc un kk moale ... mi se rupe sufletul cand o vad cum se screme si se invineteste

Pozici Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by stefany_p

mai am ceva de intrebat....diareea, fara motiv zic eu, a fost la icneva semn premergator nasterii???sau e doar folclor?

e posibil, de la contractii sa se declanseze si o diaree. Io luai ulei de ricin, si am avut si diaree. De la nashtere sau ulei. Cine stie.

Dar nu orice diaree prevesteste nashterea. De ex. tati al nostru are burta, si a avut si diaree, dar nu a nascut!!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

avem si noi o problemuta. fata mea viseaza urat..o vad ca se zbate si plange scurt in somn, se sperie, ca si cum ar visa ca pica de undeva, asa imi inchipui eu ca ridica manutele brusc ca si cum s-ar tine de ceva...aseara asa m-am speriat ca stateam cu ea langa mine in pat si dintr-o data a inceput sa respire rapid si pana sa pun mana pe ea sa vorbesc cu ea, a tipat..cred ca n-o sa uit vreodata sunetul ala...a scos un tipat ca un copil mare am plans langa ea...avea lacrimi in ochi cand a deschis ochisorii sa se uite la mine.nu stiu de ce viseaza asa urat...

Pozici Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

avem si noi o problemuta. fata mea viseaza urat..o vad ca se zbate si plange scurt in somn, se sperie, ca si cum ar visa ca pica de undeva, asa imi inchipui eu ca ridica manutele brusc ca si cum s-ar tine de ceva...aseara asa m-am speriat ca stateam cu ea langa mine in pat si dintr-o data a inceput sa respire rapid si pana sa pun mana pe ea sa vorbesc cu ea, a tipat..cred ca n-o sa uit vreodata sunetul ala...a scos un tipat ca un copil mare am plans langa ea...avea lacrimi in ochi cand a deschis ochisorii sa se uite la mine.nu stiu de ce viseaza asa urat...

Pozici Iulia

da, se mai sperie. Si noi intindem miinile lateral cand visam si ne speriem.
Dar o sa inceapa sa viseze si ingherashi, si o sa zambeasca...non stop!

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Ancaurn – asa am facut am inceput cu Bonisanul. Am observant ca puiutul meu este oricum un partait si kkcios – poate de aceea nu il doare burtica, ca stam cam prost cu ragaitul.

Stefany - si la mine in ultima saptamana inainte de nastere am avut diaree, asa k eu zic k este.

Eu nu mai mulg sanii, nu mai sunt asa tari k la inceput, parca s- a reglat productia de lapte.
Fetelor cum este kk la voi. La noi este foarte galben si cu granule prin el. Asistenta spune ca verde inseamna k nu mananaca sufficient, iar galben k mananaca foarte bine.
Alta intrebare – de cate ori ragaie bebelusii vostri. Al meu o singura data, este oare sufficient, oricum si ala greu sau deloc.

Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput