Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
elpower spune:
quote:
Originally posted by rein
Elpower, te-am intrebat de simptome pentru ca si Petru cred ca nu prea asimileaza calciul. Are fontanela inchisa dar are abdomenul bombat, cearcane (desi doarme bine) si mi se pare ca si gambele sunt cam curbe. Nu i-am mai dat de la un an vigantol pentru ca i-am dat in schimb vitamine (nu a mai luat o perioda in greutate). Si in lunile cu 'r' i-am dat calciu 10 zile pe luna... cred ca trebuie sa merg la un alt medic pt ca dr de familie mi-a spus ca nu are nimic, sa-l las in pace. Da' eu ma tot gandesc la asta.
pupici
rein
Asta cu lunile ce "R" cica ar fi, de fapt, doar o chestie incetatenita, dar nescrisa nicaieri. Are o oarecare explicatie, cum ca, sub influenta soarelui, calciu din alimentatie se fixeaza mai bine si, asa, n-ar fi nevoie de supliment. Asta cu conditia sa nu fie deficit in organism, ca daca e... Tu ce calciu ai dat, ca despre calciu gluconic mie mi s-a spus ca e frectie la picior de lemn. Si noi d-ala am folosit. Poate d-asta nu s-a fixat. Eu zic sa mai consulti si un pediatru, ca mai tarziu cica e mai greu cu calciul asta.
Am vazut pozici cu Matei dragut cu caciulita si vestuta si m-am indragostit de o curte inflorita .
Urmarit si Raducu cel Frumos cu sepcuta smechera si tare fericit in piscina.
Thea e k. Mai fornaie noaptea pe nas si mai muceste cand plange, dar a trecut blegeala. Acu' urmeaza nush' ce dinte ca sta numa cu deshtiu'n gura. Am incercat sa-i var calciul si vigantolul pe gat, dar nu e chip, asa ca i le var in lapte. Sper sa aiba efect si asa. A capatat fobie de medicatie, ea, mititica, care le lua asa de bine inainte!
Poze noi cu fluturasul nostru . Pupi multi si balosi !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Da, da despre aerul conditionat voiam si eu sa mai aud pareri, dar ma gandisem ca si vara trecuta au fost discutii, dar atunci erau bebei sensibili, acu sunt copilasi . Numa ca, acu' mie mi-e nu stiu cum sa caut. Adicatelea mi-e o leneeee. Si , fetelor, termometrele arddd! Asa imi arata mie p-aci pe la mozzila 37 de grade! Cred ca ma sufoc, ca la soare sunt 50 :((!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Pup cheliuta de Vladut scump si drag!
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
paxela spune:
aerul conditionat, la noi e pe ON si se va mai opri la toamna, ca altfel faci sauna la mine in casa, in masina e si acolo pe On de mult , cu oprire cu 2-3 minute inainte de destinatie sa nu fie trecerea mare de temperatura
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
doina.todor spune:
Neatza fetele! Fac eu cafelutza ? Desi m-am trezit mai tarziu ....
Sa ma laud cu Raducu meu , cand am ajuns la soacra-mea vineri seara, catelul lor a inceput sa latre de bucurie, iar sotzul meu i-a strigat: "Taci Bobi!", dupa cateva minute cand am terminat cu caratul bagajelor de la masina ( frate! cand plecam mai nou avem masina asa de plina de parca am fi cu shatra) ne asezam si noi in curte la umbra si Raducu ( care nu vorbeste nimik coerent nici la varsta asta) se uita la Bobi si ii striga TACI, TACI si asa bietul catel a ramas Taci in loc de Bobi. Asa de drag mi-a fost ca a pronuntat corect cuvantul.... macar ca nu stie ce inseamna.
Vigantol / vit D nu stiu ce sa zic.... eu la ora actuala nu ii mai dau, mi-a recomandat doctora ca pana in septembrie sa il las in pace cu Vit D, si din septembrie sa incep iar cu doua pic / zi. Dar sa va zic ce am observat, in mai ii dadeam vigantol si copilu nu avea fontanela inchisa, era chiar mare (asa zic io), l-am dus 2 saptamani la soacra-mea la curte, soare , veselie si a mancat si ou ( 2 pe saptamana) si mi-a venit baiatu cu fontanela inchisa aproape total, cu toate ca soacra-mea a cam uitat sa ii dea vigantolu' deci? nu prea am inteles nimik... am intrebat-o pe Doctora si mi-a explicat ca la soare, aer curat si mai ales daca papa ou se fixeaza mai bine calciul decat daca ii dau eu supliment. Acum nu stiu daca e adevarat si sunt chiar sigura ca nu este o regula asta da probabil ca daca sta la soare e ok.
Singurul lucru pe care l-am invatat de cand am copil este ca NU EXISTA NICI O REGULA ! fiecare copilas e unik si special in felul lui!
Martutza!!!!! la modul serios : Te admir pentru cata putere ai si sa fi sigura ca esti O MAMA PUTERNICA SI ESTI CEA MAI BUNA MAMA PENTRU VLADUTZU TAU !!!!!! si sunt de acord cu tine ca ii dai a doua sansa sotului si ma bucur ca sotzul tau se poarta frumos si ca isi merita a doua sansa... sa de DD sa ramaneti impreuna pana la adanci batraneti si sa fiti fericiti!!!
Ti-am vazut si baiatul cu si fara plete... o minune!
Oricum iti doresc toata fericirea din lume si sa fie cum vrei TU !!!! nu cum vor altii.
am sa revin mai tarziu... acu trebuie sa ma apuc de treaba....
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Raducu
doina.todor spune:
Na ca m-am intors
Aer conditionat eu anul trecut am urlat de nervi ca nu l-am lasat pe sotz sa puna ca mi-era frica pt Radu si ne-am chinuit ca in cuptor si nu am dormit niciunul si a fost vai capul nostru, afara erau 38-40 grade si in casa 42-44 grade de ne venea sa ne aruncam pe geam.
Acu am pus AC si sunt fericita!!!! e ON si la noi si e tare bine. Asa ca parerea mea e ca e necesar la ce calduri sunt si probabil o sa mai fie.
Pup si acu chiar ca nu mai intru pana dupamasa!
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Raducu
ralualexandrei spune:
Iaca si eu la raport si la cafea bineinteles,ufff cu caldurile astea copiii parca au turbat,abia astept sa plecam la tara si sa le dau drumul in curte la piscina,acolo parca e mai racoare,Edy duminica nu mai voia sa iasa din apa si daca il scoteam eu incerca sa intre singur in piscina,i-a prins soarele insa nu tare,arata ca niste piersicutze.
Marta
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
pisikuta spune:
bonjurica!
in sfarsit copilul meu nu mai tuseste! in schimb, de 3 zile, are eritem fesier. mai precis, are rana ! noroc ca am avut revelatia sau intuitia sa ma uit pe prospectul unuia din medicamentele prescrise ptr tuse, acc100. e atat de acid ca i a ars pielicica. fete, . am dat cu mustela cu zinc ptr rani, cu bepanten, e o usoara ameliorare dar greu se vindeca. dati mi sfaturile voastre, va rog. am citi si ce ai postat tu, ANNE, dar vad ca ai renuntat la orice, sau n am pricipit eu...?
ELA si CRINA : e o terasa neacoperita, cu scandura baitata, cea mai elastica suprafata pe care sa poata cadea lolika nestingherita. ca deja are picioarele cu model cu buline vinete de afara, macar acasa sa i fie mai bine . da' tu, crino, esti in meserie, ca vad ca ai ochiu' bun la constructii ?
MARTUTZULE , credeam ca te ai suparat pe noi. sau ca faci traseu' pe dn1 si te ai blocat in trafic. acu' eu m am linistit. hai, ma, ca noi tot cu tine tineam si am vrut sa ti fie cat mai bine. uite a aparut si LORADIN cu o specialitate de a ei ptr tine(ehei, de cand n am ami citit eu rime de la tine...). stai asa cu capu' sus, mamico, ca tu stii cel mai bine ce ai de facut, dupa cum singura zici! a! si de ce ne ai tuns frumosu'? noroc ca e chiar prea frumos si te iertam si cu asta!!
nashica ce faci, nu ne zici nimic, poze, impresii?
TZUNA : program afara, ziua, de la 9:30 la 12(ca la bunici e racoare, vegetatie inalta si bogata), iar seara, acasa, pe terasa de la 17 si pe faleza de la 19:30 vreo ora. cred ca e oarecum in standardele voastre.
IOANA : pozele de afar sint superbe. alea cu bucatareala promitatoare. da' la semnatura de ce ati ramas in urma cu varsta ?
MADY : si nora merge ciudat. repede, cu fundu n spate, da din coate sa si faca vant si intoarce din cand in cand capul, sa vada daca sintem la fel de incantati ca ea. labutele picioarelor le pune cateodata un pic spre interior si se mai camca una pe alta daca se repede. in concluzie, merge ca pe catwalk, la fel ca si razvi , delia, luca etc, poti s o linistesti pe socrela ca avem copii perfecti !!si da ne si adresa ei de mail, sa i trimitem lista cu ce poti sa i dai la restaurant. sa priveasca, nu sa pape, doamne fereste! ptr papa, iei de acsa butelia, cratita si un frigider si gatesti tu, frumos si zilnic ceva proaspat.
AMMA : esti in bairam? adica, bairam-bairam? d ala cu baclavale si sarailii? sa sarbatoriti fericiti!
REIN: PEDIATRUL MI A ZIS CA DUPA UN AN SA NU I MAI DAU IN LUNILE FARA R. stiam si eu ca vit d se sintetizeaza in organism la soare si fixeaza calciul. nora are fontanela inchisa demult, de pe 10 luni, nu observ la ea niciun semn de rahitism si de 3 saptamini, de cand cu tusea, am consultat medicii si ptr asta.
oricum subscriu la spusele DOINEI: fiecare copil are regulile lui.
ELA : iete alta cheliuta mica! ce papusa...
a! pai si eu am pisici! cum altfel?
referitor AC: ati montat unitatea in camera copilului? e on si noaptea? ca se apropie caldurile si la noi...
va pupilim si dorim o zi racoroasa!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
bai, nu stiu cu pozele alea ale noastre cum sa fac...o sa inacrc in alt album, public, da' cine mai stie cand...
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
rein spune:
Doamne ce cald mai e!
L-am dus pe Petru la tara saptamana asta, mi-au spus ca mananca f. bine, chiar si ou. Aici nu vrea ou, numai cand simte mirosul se stramba.
Ela eu i-am dat calciu de la Pharco, iar justificarea pt ca am dat in lunile cu 'r' este exact ce ai spus si tu. Acum ii dau vitamine Pediavit 10 zile pe luna. O sa-i mai dau si calciu+ vit D din septembrie.
Marta tu esti intruchiparea zicalei Ce nu te doboara te intareste. Bravo!
pupici