Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 7
ioanaradu spune:
ca veni vorba de batutul vantului: unde sunteti nene? acu' cand aveam si eu timp de forumit ...
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ane2200 spune:
Buna seara!
Ioana, ne-a doborat caldura, de aia am disparut.
Am revenit si noi acasa, de data asta pentru o perioada un pic mai lunga - 2 saptamani. Raul s-a simtit excelent la Tusnad - toata ziua era in curte. De fapt programul lui arata cam asa: trezirea la 6 jumate - 7, cand bea un biberon cu lapte. Misunat in curte pana pe la 10 cand papa fructele, dupa care somn de voie pana pe la ora 1. Mancam de pranz si iarasi misunat in curte si imprejurimi pana pe la 3 jumate - 4, dupa care iar somn pana la 5, uneori 6. La ora 6 papam iaurtul (de fapt kefir, ca iaurt nu-i place) si iarasi misunam prin curte pana pe la 8 jumate cand ne pica ochii in gura. Baita, inca un bibe cu lapte si... noapte buna. De aproape o saptamana insa, nu mai doarme la pranz, dar dimineata dupa fructe doarme cam 3 ore, asa ca-i ajunge. Avem opt dinti, 2 masele iesite bine si inca doua cu colti. Astea ultimele doua i-au facut scaunul moale si mai des, drept urmare s-a inrosit rau la fund. Cel mai bine a reactionat la crema cu galbenele. L-am dat si cu Mustela - aia cu zinc - dar mai rau l-a iritat, asa ca am renuntat. Febra nu a avut, doar niste muci nesuferiti, de care nu mai scapa. Dar acum, sunt toate bune si frumoase. Cam atat depre noi.
Va pup si va urez o noapte frumoasa - sper sa ma ia si pe mine somnul, ca azi noapte am stat la televizor pana la ora 2 jumate
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
rein spune:
Elpower, te-am intrebat de simptome pentru ca si Petru cred ca nu prea asimileaza calciul. Are fontanela inchisa dar are abdomenul bombat, cearcane (desi doarme bine) si mi se pare ca si gambele sunt cam curbe. Nu i-am mai dat de la un an vigantol pentru ca i-am dat in schimb vitamine (nu a mai luat o perioda in greutate). Si in lunile cu 'r' i-am dat calciu 10 zile pe luna... cred ca trebuie sa merg la un alt medic pt ca dr de familie mi-a spus ca nu are nimic, sa-l las in pace. Da' eu ma tot gandesc la asta.
pupici
loradin spune:
Seara buna,
am culcat copchilul si-mi fac de cap. In primul rand as vrea sa va spun ca-mi este tare dor de voi.Am atat de putin timp liber....asta e...scriu si eu printre picatele.
Am incercat sa recuperez din urma insa este foarte greu.M-am intristat citind mesajul Martei insa la cum o stiu eu va razbi si de data asta.Draga mea Martuza,treci printr-o perioada grea si plina de belele insa ai sa vezi ca atunci cand va rasari soarele pe a ta stradutza te va orbi.A vrut Doamne ,Doamne sa vada cat poti duce.Noi stiam raspunsul. Recunosc ca trebuie sa ai mult tupeu sa faci ce a facut "mandrulitza aia de doi bani" insa iata ca se poate.Nu stiu cum as reactiona intr-o situatie ca asta.Cred ca ar depinde foarte mult si de el.Oricum e nashpa.Sunt sigura ca vei lua decizia corecta pentru tine,pentru voi.Nu zice nimeni ca e usor insa am mare incredere in maturitatea ta care pe noi nu o data ne-a scos din incurcaturi.Mai nasol e ca au venit toate insa asa cum au venit asa vor pleca.Noi suntem aici (unii mai mult ,altii mai putin)alaturi de tine.Eu te pup dulce si-ti transmit tot binele din lume.Hai ca uite ..ca sa te mai inveselesc ti-am facut si-o poezie.
Telefonul....
Marta noastra ce-a isteata,
Se-ntalni pe fir cu-o proasta,
Ca o doamna ea discuta,
Dandu-si seama ca o tuta,
Se gasi s-o deranjeze,
Ba mai mult s-o enerveze.
De tupeu nu duce lipsa ,
Tuta noastra in eclipsa
Dar cum Marta este Marta
O si puse in cui ca harta
Caci o doamna arta are,
Sa sfideze o putoare.
Daca tuta te streseaza,
"Stupul" e deja pe faza,
Si pe loc ne strangem toti
Cu copii si cu nepoti,
Ca sa rezolvam problema,
Sa-i scoatem din cap dilema.
Asa ca..iubita noastra
Iti imprumutam o glastra,
S-o oferi ca guleras
Tutei noastre "fluturas"
Iar de te mai deranjeza
Stupu'-ntreg ti-o coafeaza.
Gata....M-am racorit! Pupicei la stup!
roxanici spune:
sara buna
is si io pe-aici da nu prea imi gasesc cuvintele
Pisikuta, am admirat Loli mic si scumpic. Nici nu zici ca ii lipsesc dintisorii din fata, io una nu am obs.
Rein, io is dintre cele care inca mai dau vid D, desi raresu are de mult fontanela inchisa. si o sa dau si in continuare
Ioano, ce bine ii sade lu Matei la curte. Si arata f bine, mie imi pare un baietel in toata regula, n-as zice ca are doar un anisor si cateva lunite; asa imi pare in poze.
bGabi, sunteti bine? v-ati intors din bungalouri?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:
la toata lumea pentru orice vorba buna si gandurile voastre si pentru surpriza Laurei cu poezia
rpd lamurim misterul.suna tuta vineri(13.06) la ora 20 pe sot ...cand eu teroretic eram in spital dar practic eram in masina cu sotu si copilu...el nu raspunde..eu intreb ce vrea...el cica nu stie.
a 2a zi zic las ca daca tu nu esti curios sunt eu...si o sun si vb cu ea 1 ora...hahaha...si uite asa aflu ca tragea de sotul meu sa se mute la ea,ca ea ia adus lucruri din strainataturi,ca ia dat bani de telefon (cand la cumparat ca nu-i ajungeau omului banii..hihihi) si ca el ii zicea pe mess in discutii,ca e cam incarcata atmosfera acasa,ca avem discutii..bla bla bla...si atunci ea ia propus sa se mute cu ea...si ca vezi domne ar fi zis ca numai e nimic intre mine si el dar ea...nu l-a crezut ca la auzit ce frumos vorbea cu mine la telefon si cum imi zicea mereu "te pup"...si uite asa ma lamuresc eu cum barbatu meu a avut o aventura ieftinaaaa ba mai mult cu cadouri din partea ei..si cum am ajuns eu la concluzia ca fraieru se bucura de fructu oprit si a mai fost si platit...adica el fu "tarfa" si cand n-a mai mers...gacaaa...paguba in ciuperci adica... ca daca ii auziti separat cum se balacaresc te umfla rasu...e..fie la ei acolo...eu sa vad cum se prezinta la mine ca de nuuu....stiti voba aia "lac sa fie....."
eu am un copil de crescut,un job nou de pastrat si nu ma mai incurc cu maruntisuri...daca va continua cum a inceput sa se poarte de 1 luna ma vad imbatranind langa el...daca nu...si o ia din nou pe aratura eu nu-l mai iert.am invat cat pot duce si cum sa ma descurc cand ma simt la ananghie...multe din spusele voastre le stiam..dar socul ma tulburat si am uitat cine sunt:SUNT O MAMA PUTERNICA.
Victor a ramas la Ploiesti.am vorbit cu soacra de 4 ori si era totul bine.la munca nu am avut timp sa ma gandesc pentru ca e totul nou si mult de munca dar acum simt ca e prea mult loc in casa...IMI LIPSESTEEE ..PANA MIERCURI SEARA CAND MERG LA EL E O VESNICIE.
l-am tuns si o sa pun poze.
am vazut pe Matei si pe Radu si sunt asa nostalgicaaa....micutii nostrii cu ochi ca aluna sunt adevarati flacaiasi.
dupa ce pun pozele va dau si eu link.
Pisikuta nu vad pozele....
Elyanoo poze de la nuntaaa...
pup si revin in curand pe ecrane
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
paxela spune:
am tuns si eu motzata azi
am zis ca plecam la mare si sa ii ia coafeza bretonul, dar cum sunt ele obisnuite eu zic eu aud , pana sa ma demeticesc eu deja juma de cap era tuns, Delia a stat cuminte a miscat o singura data capul dar cred ca zgomotul foarfecii langa ureche a speriato in rest ziceai ca e papusa, nu ma asteptam
acum seamana leit cu fratisu, doar ca e mai rotunda la fatza, pun si poze dupa ce fac
Marta
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Rebiana27 spune:
loradin fructifica-ti talentul, pe bune... mi-a placut ce ai scris..
marta, esti puternica, am putut remarca asta din vorbele tale, si ma bucur ca nu te lasi doborata. Este nu greu ci imposibil pentru unii sa faca fata unei asemenea situatii insa tu o tratezi cu maturitate si asta e foarte bine. Ca de obicei de la tine avem numai ce invata.
alexa, de ce ai tuns gaza? arata asa bine cu coditele acelea multe pe capusor... ... caldura asta, bat-o vina, insa, e criminala... pune poze sa admiram puiutza.
mady, io m-am prins ca nu-i ofereai lui razvi zilnic meniu de restaurant dar chiar si numai la mare cred ca esti cea mai in masura sa hotarasti daca e ok sau nu acest lucru. Soacra poate lansa o propunere... dar nu-ti poate impune nimic... in fond tu iti cunoti cel mai bine copilul.
Pup intreg stupul...
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
martutza spune:
am uitat sa va zic de ce sunase...sotu'le-a zis ca nu se simte bine si isi ia medical sa mearga la dr ca altfel,zice el il sacaiau sa vina sa lucreze la firma acolo si nu voia ca eu eram in spital si el si-a luat concediu sa stea cu victor, si fufa sunase sa vada cum se simte si i-am zis si eu "ne simtitm foarte bine impreuna,nu sunt pe moarte asa ca profitam de viata si de timpul petrecut impreuna...ca la cat a incercat sa-l cumpere sa si ofticat toanta..hihihi
acu sa lasam proastle in prostia lor sa mai sponsorizeze si ep altii si sa vi-l prezint pe PLETOSU
devenit cheliutza sau Riciu pogoniciu
noapte buna fete cochete si tareeee dragi mie
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
karla32 spune:
Buna dimineata!
Astazi va fac eu cafeaua sau mai bine cate un pahar cu apa rece la ce caldura se anunta azi!
Am lipsit cateva zile, dar motivat. Sambata am avut parastasul de 6 luni al matusei mele si inca de vineri am ajutat-o pe mama la treaba, duminica am fost la mosie si ieri am avut o zi de rahat la serviciu iar acasa nu mai am calculator!
Sa incerc sa mai raspund si eu.
Vitamina D eu stiu ca se da minim pana la 2 ani. Lui Luca nu i s-a inchis fontanela. Inca mai are destul. La un moment dat avea si o coasta mai evazata. Picioarele strambe nu le are... Acum eu ii dau Pediavit D la recomandarea medicului. S-a gandit ca poate asimileaza mai bine decat clasicul ulei. Dar mie nu mi se pare nicio schimbare.
martaiti trebuie multa putere.
Luca e bine dar il chinuie niste dinti si masele. este foarte kkcios din cauza asta. Si-a dat in sfarsit drumul la mers dar e foarte precaut.
Acum sunt putin stresata cu aerul conditionat. Mi-e teama sa nu raceasca dar nici fara el nu se poate. Si numai prin fata lui se fataie!
Cam atat. Va doresc o zi minunata!
Luca, dragostea mea
Luca 1 an