Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
paxela spune:
http://picasaweb.google.com/stanescualexa/Tunsulicea poze
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
ane2200 spune:
quote:
Originally posted by pisikuta
bonjurica!
in sfarsit copilul meu nu mai tuseste! in schimb, de 3 zile, are eritem fesier. mai precis, are rana ! noroc ca am avut revelatia sau intuitia sa ma uit pe prospectul unuia din medicamentele prescrise ptr tuse, acc100. e atat de acid ca i a ars pielicica. fete, . am dat cu mustela cu zinc ptr rani, cu bepanten, e o usoara ameliorare dar greu se vindeca. dati mi sfaturile voastre, va rog. am citi si ce ai postat tu, ANNE, dar vad ca ai renuntat la orice, sau n am pricipit eu...?
N-am renuntat la toate, am ramas la crema de galbenele - o cutie mare, cu eticheta galbena - MELKFETT (sau ceva in genul asta). Se gaseste la magazinele cu produse naturiste, nu in farmacii.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
diana_jors spune:
Aceeasi crema de galbenele l-a ajutat si pe Alex, dar eu din farmacie am luat-o.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
paxela spune:
quote:
Originally posted by ane2200quote:
Originally posted by pisikuta
bonjurica!
in sfarsit copilul meu nu mai tuseste! in schimb, de 3 zile, are eritem fesier. mai precis, are rana ! noroc ca am avut revelatia sau intuitia sa ma uit pe prospectul unuia din medicamentele prescrise ptr tuse, acc100. e atat de acid ca i a ars pielicica. fete, . am dat cu mustela cu zinc ptr rani, cu bepanten, e o usoara ameliorare dar greu se vindeca. dati mi sfaturile voastre, va rog. am citi si ce ai postat tu, ANNE, dar vad ca ai renuntat la orice, sau n am pricipit eu...?
N-am renuntat la toate, am ramas la crema de galbenele - o cutie mare, cu eticheta galbena - MELKFETT (sau ceva in genul asta). Se gaseste la magazinele cu produse naturiste, nu in farmacii.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
la noi merge asa: albastru de metil 3 zile de 3 -4 ori pe zi dupa care nidoflor 33 zile tot la fel, intre aplicari dr a zis bepantene , dae are zink si ne facem mai rau asa ca fara el, aaa si ii mai dau dupa spalat inainte de cremuit cu "nazomerprop" apa de mare cu propolis pt nas dar e super si pt astea
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
radcarmen spune:
Pisikuta lui Vlad cand a avut rana la fundulet numai cu Baneocin pudra i-a trecut. Orice crema ii tinea umeda zona si nu trecea. Asa ca eu spun sa incerci si cu pudra de Baneocin...daca doresti. Pupam pe Loli mic .
Vit. D nu mai dau nici eu incepand cu luna mai, asta la recomandarea dr. Voi da din nou in luna septembrie cate 2 pic/zi.
Mai Marta, ai chelit zulufii lui Victor. Offfffff.
Pupici maximi!!!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
pisikuta spune:
multumesc dragutzelelor ptr retetele voastre. nora a facut acum, ptr prima oara, eritemul. saraca...am sters o la farmacie! va pupez!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
quote:
Originally posted by paxela
http://picasaweb.google.com/stanescualexa/Tunsulicea poze
grabita, grabita s, da' n am rezistat: ce ati tuns voi la tizuca mea draguta, ca lola mea are mai putin par si n are decat motzul luat...?...
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
ioanaradu spune:
hai ca am upgradat semnatura!
multumim inca o data de toate laudele, manca-l-ar mama de baietel!
sunt in mare criza de timp!
pup pe toata lumea!
vazut pozici cu tunsulici si mocute frumusele ... frumusele!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 3 luni si jumatate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Amma23 spune:
Prima Serbare
S-a simtit Lucas al meu in largul lui, a batut curtea in lung si-n lat,s-a uitat cu gura cascata la cei care cantau, si-a regasit gagica din parc ( ea e la grupa mare ) si a beut cu finu Matei. Cam asa s-a derulat prima serbare din viata lui( si a mea ca mama).
paxela spune:
bravo lucas
pai delia e tunsa deja a 2 oara, dupa motz am tuns-o prima data iar acum e tunsul 2, dar de data asta ca la carte da manutza de coafeza, si as cam vrea sa fie ultima de scurtare , gata de acum varfuri , indreptari si cam atat, sper eu , asta pana data viitoare cand o duc la coafor sai taie bretonul, si iar o tunde tanti de tot