Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
tzuna spune:
Hello!
Am reaparut si noi.
IOANARADU - as vrea eu sa am matza dar pentru moment matza mea de care mai scriu e chiar Maria.
MARTUTZA- daca v-ati hotarat sa va mai dati o sansa profitati la maxim scotand-o definitiv pe aia din peisaj, nu cred ca ar trebui sa o mai aduceti deloc in discutie si nici sa vb tu cu ea.
AMMA- multumesc pentru masejul legat de cardul de asigurare. sa vad ce-mi zic astia de la casa de sanatate. daca pot plati asigurari ca inainte asa voi face ca sa umblu pe aici dupa cardul ala tb sa fie mai complicat ca doar traim in Romania.
Varicela la copii sub un an- in principiu nu se face dar stii cum e. Noi avem insa un prieten care a facut si fetita lui avea 6-7 luni si nu a luat.Nu era alaptata.
REIN- Mariei i s-a inchis fontanela pe la 10 luni parca si-i dau tot 2 picaturi pana la 18 luni mai putin cand mergem la mare sau cand e in greva foamei si-i dau un sirop de vitamine in care e si putina vit D.
Si acum despre noi. Am avut concert mare azi noapte. Cred ca ies de acum caninii.Mor de frica sa nu pateasca ceva, sa stea iar nemancata cu zilele si mai urmeaza si plecarea... In fine nu prea avem ce face. Azi noapte a plans rau, am dat-o cu calgel si i-am pus un supozitor cu paracentamol si a fot putin mai bine, laptele l-a baut... scrasneste din dinti si se trezeste tipand.
Sambata am fost la mare la Eforie. A fost f frumos. Vremea buna, am gasit un loc cu apa f mica si calda in spatele unor pietre si toti copiii d epe plaja se jucau acolo. Maria a fost f incantata de apa si nisip doar ca se matatia cand vedea ca ne pregatim de plecare. Am stat pe plaja de la 9.30 la 11.30 si de la 16 la 18.30.Maria a fost cremuita bine si cu palariuta, la un moment dat i-am pus si tricou deci nici nu s-a bronzat, lucru f bun zic eu. In schimb de mine nu a avut nimeni grija. M-am dat singura cu crema si nu mi-am dat seama ca pe spate nu m-am dat cum trebuie si am doua zone rosii care ma ustura de mor. Sunt f suparata ca m-am ars asa dintr-o prostie. Deci aveti grija cum dati bebeii cu crema si voi.
Cand mai iesiti cu cei mici afara? Ca eu ieseam de la 10 la 11'30 si seara dupa 18 dar acum parca mi s epare prea cald la 10. Si ce sa fac sa o trezesc mai devreme? Ca ea se scoala la 9 si un pic si pana mananca....
madybulancea spune:
neatza...cafea?????
eu ziceam de mancare la restaurant ptr razvi pe timpul sejurului la mare!!!
aaaaaa....ioana ne iei si pe noi la curte???
marta tu esti o tipa superrr....noi tew iubim mult si stim ca esti puternica!!!
acum razvi a plecat afara cu tasu,eu tre sa fac mancare la copil...musaca a la iunia,vreau sa va zic ca tocanitza de pui a la iunia eeee bestiala,de fapt toate retele ei sunt super!!!iunia mai da-ne un semn,poze,video sa ramanem masca!!!pupici
kitty concediu placut,sper ca ati ajund cu bine!!!
mai gabi unde e?ori a plecat in concediu?
karr super tare fiita!!!
si razvi se spala pe dinti,in fiecare zi,ii place la nebunie!!!
hai k imi beau cafeaua si apoi ma apuc de treaba!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Crina_mio spune:
buna,
daca mai e cafea, vreau si eu una, daca nu, am pus eu imbricul acum.
Noi ne-ma intors din parc, am fost inspirata ca am plecat de la 8:30 si la 10 si putin am plecat inapoi spre casa, ca ardea un soareeeeee. Mai bine ramaneam la tara, dar am zis sa nu-l lasam si pe tati singur. Dar ne ducem de miercuri
Vazut o multime de poze, care mai de care mai frumoase: Delia si Silviu. Alexa ce dulce-i Deliuta in filmulete pe amandoi.
Matei - ingrijind florile bunicii, dand cu matura si excaladand (ajutat de tati) masina flacaul. Ioana ce mare s-a facut!!!
Lucas - Amma da ce frumos mai e. Asa ca adu-l aici, cu sau fara bubite
Victor - cu niste oki cuceritori (Marta, mai bine pregateste-te de avalansa de petiotare care or sa astepte randul la usa lui Victor) si pe mami si pe ficior.
Flacaul lui Rien (neuron in concediu, i-am uitat numele) tare smecheras, mai ales in cea de-a treia poza, in care are un pic de arici in cap
Winni mare si frumoasa.
Loli si spatiul ei frumos de joaca, dar si gradina lu' mami. Super plantele din gradina ta. Si ca intreba Ela de pardoseaua de pe terasa si tu nu i-ai raspuns, eu cred ca e scandura baitzuita si lacuita, am dreptate???
Roxana - dar te-ai suparat pe noi de n-ai mai lasat la semnatura linkul cu pozele lui Rares??? Da eu tot l-am vazut, ca-l am salvat [sac] okisorul.
Elena - bafta cu proiectele. Si pentru toate fetele care-s in sesiune, tinem pumnii sa scapati cu bine.
mady - lasa soacra si tu da-i lui Ravzi ce crezi tu ca-i mai bine pentru el si mai comod pentru tine.
Florina - sanatate multa si tie si veveritei tale
tzuna - asa cum am zis si mai sus, programul nostru de iesit afara: 8:30 - 10:30 (maxim) si dupa amiaza dupa ora 20 cam o ora. Oricum sta afara zilele astea cat o am la mine, cam cat statea la mama in casa.
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
madybulancea spune:
baI EU O LAS DAR DAK EA IMI SUFLA IN CEAFA,K MERG SI EI...NU AM SCAPAT DE EI...SE TIN SCAI DE MINE!!!CRED CA O SA MA CERT RAU CU EI LA MARE,DAK MA MAI ENERVEAZA MULT!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Amma23 spune:
Neatza, fetele
hop si eu la un ceai :-).
Tzuna, e simplu cu cardul sora mea si l-a luat in aprilie cand a venit la mine.E lege europeana deci trebuie respectata, ca vor , ca nu vor.numa sa te duci din timp. Tine-ti banii pentru Italia, nu-i da la romani pe asigurari.
Fetelor, merci de aprecieri la adresa piciului, va dati seama ca-mi creste inima.
Noi cu bubele suntem pe terminate, nici nu stiu ce-a fost.V-am mai zis cred, farmacistele,educatoarele, o asistenta medicala au zis ca a varsat , o forma foarte usoara, da' sigur nu stiu.Mergem diseara la dr ca si tuseste de numa'.
Elianna, te-ai trezit????Cum a fost? De fap tu te racorestilamunte, te doare nici in spate. No, distractie faina si asteptam poze.
Mady, numa nu te stresa cu soacra ca nu are rost.spune sus si tare, sa se auda ce vrei si ce nu vrei.Las-o sa cotcodaceasca, ca-i trece. Stiu cum e...dar e normal, la varsta lor le stii pe toate.Tu, mucoasa de 20 de ani ce sa stii. Eu am 22 asa ca mai stiu ceva. Pupa Razvanu' sipe mami lui.
Apropos de mers, am un prieten care e podolog, (adica doctor de picioare, in Romania nu exista meseria asta)si el mi-a zis ca incaltaminte la copil trebuie sa aiba talpa mai tare si calcaiul la fel,adica partea din spate care tine calcaiul sa fie tare, ca sa nu miste.La inceput si inalti sa-i tine glezna si cam atat.ca io vroiam sa-i iau tenisi, baschieti da acum m-am razgandi, tre sa-i iau adidasi sa-l tina calcaiul.
L-am vazut si pe Matei si mi-e drag de el raaaaaaaau! Ioana sa nu-mi zici ca poate sa coboare scarile singur...e dat si inchinat copilu' asta :-)Puuupam tare, tare.
Gagici n-am vazut , am scapat pagina cu linkurile. Mai caut.
No va pup , ma pun pe facut choux-uri ca maine e sbairam.Asat daca nu mai apar bube si stam in casa si mancam dulce
Puuuup
doina.todor spune:
Ceau fetele!
Stiu ca stau rau cu prezenta da mai nou nu am cum sa ma apropii de PC ca urla Raducu de parca il bate cineva .
Acum reusesc sa scriu pentru ca l-am dus la bunica la Otelu-Rosu si am si eu cateva zile libere. Libere e mult spus ca am o gramada de probleme de rezolvat.
Am ramas in urma si cu pozele asa ca va pun cateva aici Poze noi cu Raducu
Acum fug la treaba, dar mai tarziu am sa recuperez si eu cu cititul din urma si mai scriu si eu.
Va pup pe toti!!!!
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Raducu
elpower spune:
quote:
Originally posted by rein
Elpower, cum a ajuns dr la concluzia ca are rahitism? e ceva vizibil sau i-a facut analize?
Si o intrebare pt mame de copii carora li s-a inchis fontanela: mai dati vigantol?
rein
Pai e vizibil. Adica fontanela mare, cearcane, abdomen bombat, reflexele, alea ce se verifica pe la picior sau la obraz, daca stii, etc. Chestii observate si de mine, dar ignorate de medicul de familie. Ca "n-are nimic copilul". Iar analize n-am facut. La cat se zbate la un simplu control, nu stiu cum as reusi sa o tin sa ii gaseasca vreo vena. Si, oricum, calcemia poate fi ok, dar calciul poate sa nu se fixeze, de fapt cum trebuie si pe unde trebuie.
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
ioanaradu spune:
multumesc de aprecieri fetele! vorba ammei ... imi creste inima!!
crina ... mai pui si tu niste pozici?
deci ... matei nu coboara scarile alea singur, insa are tentative de zbor .
mady impune-ti punctul de vedere: este copilul tau si daca tu vrei sa-i dai pietre sa manance, atunci pietre mananca. sa fie clar!!! ia sa-si mai tina nene gura, ca multi se dau atotstiutori!!
asa si noi sambata dimineata cu matei. am fost sa luam laptele si peste tricou i-am dat o vestuta fff subtire ca inca mai cohaie. la laptareasa era un nene: ce baietel dragut! sa stiti ca e cam gros imbracat, dati-i vesta jos, ca nu e iarna. a comentat si barbatul meu si am comentat si eu: uite cum se gasesc unii sa comenteze doar ca sa se afle in treaba!
cu socrii sunt mai mult decat patita, sa nu mai zic de cumnati, care ei le stiu pe toate cel mai bine, copiii lor sunt crescuti ca la carte. cantaresc aia si paine de-o mananca! uite ca al meu e crescut dupa ureche!!!
pupici!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
Amma23 spune:
Hi, hi bine ca am tacut ca vroiam sa te intreb de ce-i pui caciula, Ioana. Daa' poate mi le aud acum. Io cand comenteaza cineva sau stie ce-imai bine petrnu al meu zic - Credeti???O sa vad...deci sunt diplomata Ce pana mea.sa ma cert cu toti, fiecare cu parerea lui si ce treaba am io.
Bai ma bagati in sperieti cu rahitismul.Nici Lucas nu are fontanela inchisa si drept sa spun mi se pare cam burtos.Da seamana si cu mine la asta.O sa-l intreb pe dr diseara, sper sa fie ok.Doar de aia dau vitamina D de atata timp nu, in plus mananca mai mult lapte decat zic ei ca ar trebui, plus branza si iaurturi..ce ma enerveaza toate intrebarile astea. Offf, offff!
ioanaradu spune:
raspuns oficial pt amma:
la mama e o zona mai de dealuri si bat neste alizee pe-acolo si prefer sa-l tin cu caciulite decat sa muceasca intr-una si sa faca otita si rosu in urechi. iar palariute, sapcute ... pt soare, sa nu ramana batut in cap!
!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!