Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
ioanaradu spune:
salutam fetele si piticii si voinicii!
ne-am intors si noi in bucuresti si e caaaald ... caaald ... foooarte cald.
matei e mult mai bine cu mucii, mai harcaie putin, dar sper sa-i treaca. acum l-am "descoperit" cu ceva ce-i place f tare: ceai de cimbru si busuioc indulcit cu putina miere. bea cate 2 bibe pe zi si 2 noaptea . n-as fi crezut asa ceva pt ca i-am luat nu stiu cate feluri de ceai si zac prin dulap. sa vedem cat il tine.
rebiana ca am uitat sa-ti spun LA MULTI ANI! sa stii ca eu pana sa devin asa mi-am luat-o in barba de cateva ori si m-am invatat minte.
hai ca pun cateva poze si ma bag sa desfac bagajele, poate mai apareti pe-aci.
deci ... poze si pozici.
Mihael@ poate treci si tu la raport!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
paxela spune:
ioana am vazut baiat frumos, ce bine ii merge acolo, de as avea si eu o curte unde sa se joace si terorile astea....
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
rein spune:
Elpower, cum a ajuns dr la concluzia ca are rahitism? e ceva vizibil sau i-a facut analize?
Si o intrebare pt mame de copii carora li s-a inchis fontanela: mai dati vigantol?
ioanaradu spune:
alexa pai facem o intelegere: iei terorile si te duci la mama. asa o sa aveti si curte unde sa alerge si are si mama companie si ajutor.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
madybulancea spune:
ioana super gagiu...
fetele voi cu ce ii dati impotriva tantarilor,pe afara???
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........mai vroiam sa zic ceva,dar evidenr ca neuronul meu,singurul de altfel, nu mai e disponibil la ora asta!!!
gata stiu...mi-a zis soacra-mea ca razvi merge ciudat,mie mi se ca merge un pic in fata,eu zic ca asa a invatat el sa merga cu fundu inapoi de la premergatorul care se impinge...ai vostri toti merg drept si frumos???
gata noapte buna!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
madybulancea spune:
aaaa si da-ti si voi un mesaj lu soacra-mea ca razvi acum poate sa pape si mancare de la restaurant,k de la mine nu pricepe!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
paxela spune:
mady delia merge ca o rata turtita, ba calca in interior, ba in exterior cu laba piciorului, dau nu de jos o intoarce ci de sus din sold nu stiu cum sa explic, si dr ( ca de normal ca nebuna o cauta si-n fund) ca inca are mers de bebelus so las in pace ca se formeaza ea in timp,
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Rebiana27 spune:
Mady... si Luca merge cu umerii adusi putin in fata uneori... probabil asa se simte el in siguranta in momentele alea sa mearga... cat despre mancare eu zic ca tu esti cea mai in masura sa decizi nu ceilalti. Pup!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
Rebiana27 spune:
Uitasem sa spun.... am vazut pe Mateiutzu' dragutzu' in pozici... si pe Delia si Silviu... dar mai ales pe Delia in cele doua video-uri recente . Azi-noapte am mai vizionat si alte albume... avem copii frumosi fetelor!!!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
florin-a spune:
Si eu pe aici in toiul noptii...e o caldura de mor...nu pot dormi.
Assaa
Marta:ce sa iti spun cu toate ca nu te cunosc personal te admir mult.Iar pe ''Zoitica'' da-o la spate.isi gaseste ea un alt Trahanache!
Rein:bine ai venit la noi in stup!
Rebiana:cu scuzele de rigoare ca spun tz dar LA MULTIII ANII
Pisikuta:pupici la piticasa se fc bine
Pt toate fetele pupicii dulcii
Sanatate:nu mai povestesc.Cateva fete din ''claca'' ca apucai intr-o dimineata pe confe sa zic.Important e ca acum is bine.
Veveritza mea a depasit stadiul de atomica tocmai daia cred ca mi se mai face rau.Deci de la 9:30 la 13:00 afara...de la 14:00 la 16:00 somn dar mai are zile cand doarme doar 1 ora in zi.Apoi de la 18:00 la 21:00 iar afara incluzand 1 ora jimate de plaja si nisip ceea ce se zice ca ar trebui sa o oboseasca.Dar in cazul ei raman cu zisu!22:00-08:30 somn cu 2 treziri in urlete pe noate ca ne dau incisivii laterali si 4 maselute umflate.Ca atat despre noi.Astept cu nerabdare sa ma intalnesc cu Kity care din cate stiu a plecat spre mare si am vb si cu Anaalinacare biata de ea cu mutatu; ei este tot la mama ei dar sunt bine si ea si Catalina si va transmit multi pupici!
Si acum la nani ca parca se mai racori nitel