Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

hello!

multuesc pentru griji
suntem ok
am revenit acasa cu bine

nu pot acum sa stau sa va povestesc dar voi pune si poze si o sa va dau si detalii

pe scurt: a fost ok dar trebuia sa stam mai mult

va pup

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Am aterizat si noi p-aici...in toata caldura asta...Dimineata lasam toate geamurile deschise, si adie asa o "briza"...zici ca esti la mare.
Zilele astea n-am mai avut timp de scris, ba era cald, ba aveam treaba, ba nu mergea bine calc...
Asa ca va dau de baut tuturor, pt ca de 2 zile si cealalta pereche de canini a spart, dupa ce au stat vreo 5 sapt ascunsi in gingiute ff umflate!!
Mai avem doar 4 maselute, si suntem gata cu toti dintii!!Care mai e in starea asta?Sau fi-mea e cea mai dintoasa?

Eliana frumoase pozele...

Noi mai avem un pic si intram in linie dreapta cu nunta.Mai sunt 3sapt.Io am rochia(de tafta grena, fusta larga, corset si cordon lung, legat in talie cu o fundita)mai tre' sa-mi iau niste toace de vara
Fina va tine copilul, insa e plina de fite si figuri,se adevereste vorba aia" Da-i omului bani si putere si vezi cine e!!"...Treaca de la noi si treburile astea...sa scapam o data sa plecam la mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Deci v-au placut pozele
Mie mi se blocheaza calc. in draci... si nici n-are cine sa se ocupe de el... pe alese... dar n-ai cu cine... leneaaaaaaaaaa... Asa ca daca intepeneste cand am scris ditamai mesaju ma apuca toate cele si la revedere, nu mai scriu inca odata...
Asaaaaa... raport... baietii tusesc, muci de vreo 2 sapt.... si azi si ceva febra... nu stiu daca de la ce aveau sau de la deshidratare, pt. ca ma lupt cu ei sa bea lichide...
Eu am mai descoperit una noua... am un chist maricel la un ovar... plus o rana pe col mai veche ... care speram sa se dreaga cu tratament... dar nu si nu...
Ce sa zic... din pdv-ul asta am un an tare prost si eu, si picii... doar suntem aceiasi zodie...

Si ca sa inchei frumos... azi implinim 4 ani de la cununia civila... si peste o sapt. de la nunta...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Salutari... nocturne...
Am rosu in gat! ... m-am "pricopsit" cu ditamai durerea de amigdale de nu mai pot sa inghit nimic. Ma dor si toti muschii... ufff... asta imi mai lipsea! o raceala...
Am citit si eu ce mai aveam de recuperat si am vazut si poze.
Eliana mie dupa ce mi s-a blocat laptopul de cateva ori bune mi s-a "bulit" hardul... sper sa nu fie aceeasi problema si la tine... ... si si pentru problemele de sanatate in speranta ca totul va fi in regula.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Rebiana pt gat "cu fite" da-i 2fasuri de Tantum verde(pe fiecare amigdala).Se simte f repede diferenta. Sau daca preferi bomboanele , dar efectul nu-i asa rapid.Ca daca te-o lua raceala, cel putin sanu te lupti si cu gatul.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Eliana, eu am avut o rana urata pe col, cu diverse leacuri si taraganare era sa ajung la cancer si sa nu mai pot avea bb. Am rezolvat-o, acum slava Domnului sunt ok. Daca vrei, iti dau toate amanuntele pe pm. Oricum, nu sta asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:
Originally posted by carmenefr

Rebiana pt gat "cu fite" da-i 2fasuri de Tantum verde(pe fiecare amigdala).Se simte f repede diferenta. Sau daca preferi bomboanele , dar efectul nu-i asa rapid.Ca daca te-o lua raceala, cel putin sanu te lupti si cu gatul.Sanatate multa!

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Sar'na Carmen... o sa incerc si cu Tantum verde. As da cu orice numai sa treaca ca e mai mult decat jenanta durerea.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Uf, Eliano, cum le aduni tu pe toate?!

Carmen, Teodora nu e singura cu toti dintosii. Mai stiu de Nicholas de Suzy78 ca avea toti caninii si maselutele, mai de prin primavara asa. Oricum v-ati scos, aveti liniste o perioada

Rebiana, da, da, Tantum verde a mers si la mine. Io pastilute am avut, ia durerea si poti sa inghiti si tu ceva

Gabi, asteptam poze.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

mei da ce se cheama asta? io sciu, io citesc?!?! unde sunteti dom'le, parca nu plecarati toate la mare

tz, tz, tz, asa cevaaa

raresu a plecat afara l-am imbracat azi cu un costum tare funny, poate va fac poze cand se intoarce, asta daca mai apareti pe-aici

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

hello! miscarea e slaba si la mine, ca daca vad ca v ati topit voi, ma ia si pe mine o leneeee...empatizez repede..
nice poze ati mai pus. vazut distinsele elyanne si kmi cu frumoaele de elena si timi . la elena era sa zic ce semeni cu ea, mai elyano . si pe fericitul si dragutul mic de lucas ....
mai karla , mie pediatrul mi a zis sa i mai dau si o doza de
panadol daca e agitata de la canin, ca nu pateste nimic de la 5ml. n ai incercat cu nimic? nora ameteste dupa panadol, isi trage perna pe jos si se culca singura.
roxanici : eu, disperata ca fie mea zice, ca si raresu, doua boabe trei minciuni: mama, baba, lala, tata. stop. si ieri, la plimbare, o mama cu fetita de 1,7 ani zice ca fiica sa vorbeste de rupe, de pe la 1,5 ani. asa ca i am mai dat o sansa de o luna
gabi: bine ai revenit! hai, poate ne zici si noua cum fu, ca ne pregatim si noi, mai pe toamna, si inca pendulam destinatia, nord, sud, masina, avion...

mai, eu v am zis ca am avea dantura completa daca nu cadea n mandibula brontozaurul, asa ca nu stiu in ce categorie sa intram...

rebiana:ptr gat astept o comanda de spay cu aloe de la forever. prietenele mele m au innebunit cu proprietatile curative ale astuia, cica e ptr de toate, de la cap la picior. mai videm...si va zic si voua daca s a meritat.
elyanna : cu vodoo ai incercat? poate te linistesti si tu un pic...lasa, mama, ca trec si astea. mergi la doctor, noi facem una mica aici ptr tine, uite asa si ne rugam. stii ca tine!

am descoperit ca daca duc cupila pe plaja, de la 4, pe la 6 trecute ma ia singura de mana si ma trage spre casa, ca e obosita. si se cuminteste ca un inger pana la culcare. sint fericita! fetelor, hai la mare, ca nici nu stiti ce vi se usureaza viata! am avut si eu revelatia asta abia acum, dupa 1 an si 4 luni ...hai, ca intram in w.e. ...
va pupilim...

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput