Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
anca.b spune:
stoisor, nu-i da fructe la masa de la 18. nu e prea mult, de doua ori pe zi fructe? sint totusi acide pt stomacelul lor. da-i tot lapte. eventual cu cereale (sint unele care au gust de fructe, poate o pacalesti).
la masa de la 18 o sa-i introduci mai incolo iaurt, brinzica, biscuiti etc.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Suntem si noi pe aici in trecere, am intrat numai sa va spunem ca suntem bine , din fericire nu a fost conjuctivita scurgerea din ochisoru lui Razvi, l-am sters cu ser fiziologic ieri si i-a trecut.
O sa intru deseara daca o sa am timp sa vad pozici de la intalneala.Noi in weekend nu prea stam pe acasa asa ca sper sa intru cat de repede. va pup ca v-ati facut griji pt noi.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
miki_baby spune:
Buna, zuzici!
Uitati POZE DE LA INTALNIRE:
http://www.flickr.com/photos/27850262@N02/
Hi, hi... Mitsule ce bine-ti sta cu doi copii in brate:)
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
stancutza spune:
LA MULTI ANI! clopoteilor dulci Khaled, Calin, Vanessa si Andrew pentru lunita adaugata azi! Si Sofiei mele, bineinteles!!!
de ziua ei, am dus-o la Mall :-)) unde i-am cumparat o noua jucarie de ros si ceva hainute, dar nu multe. Nu a vrut sa doarma desi era toata moale de somn, am mers pe urma in parc si abia acolo a prins regulamentara jumatate de ora :-))))
Tocmai m-am delectat cu pozele de la intalnire, ce mamici frumoase si ce bebelusi duuuuulci....Mi-au placut in mod special poza in care Milan si Adela se strang de manute, precum si cea in care Conrad e inconjurat de doua printese...si tot nu-i convine, pasha mic
Nu am reusit sa-l vad prea bine pe David Pufosu, adica sa-mi dau seama cat de uriesel este, si nici pe Roxana mama de buburuza...Nu-i nimic, la urmatoarea intalneala ne prezentam si noi sa recuperam :-)
In rest, am vazut ce printese frumoase sunt Saara, Adela si Daria, si ce voinicei chipesei sunt Milan, David de Carmen si, bineinteles, Conrad.
Apropo de poze, Sweetgys, am vazut dodoloata ta, sa-ti traiasca! E o grasa si-o frumoasa :-) M-a intimidat o poza mai veche cred in care i se vedea burtica, rotunda ca un pepenas :-) A Sofiei nu a fost niciodata asa, ea e mai trasa prin inel cumva...
Totusi, victorie mare mare! Sofia si-a dublat greutatea de la nastere, si chiar mai mult! Nu e uriesica nici in lungime, totusi si-a adaugat 13 cm in 5 luni, e destul de bine zic eu.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ramonab spune:
Hai ca mai am un pic de timp sa urez clopoteilor de azi AJ, Khaled, Sofia Elena, Vanessa Maria
Si de asemenea pt Geo_ionita
M-am uitat repede si la pozele lui Smecherila lui Ancab, tare dragalas e, l-ai prins in niste ipostaze foarte sugestive.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
Shose spune:
Absenta de'o saptamana. Iertatzi'ma
[red]La multi ani/red] Sofiutza, Vanesa, AJ si Khaled!
Fetelor am promis poz de la botez...dar abia acum le uploadez. A fost frumos, frumos. Pipetu' a plans cand au bagat'o in apa dar in rest a fost cumintzica foc. Am facut botezul la biserica la care ne'am si casatorit noi, iar partyul la un restaurant f frumos. A fost inre prieteni nu cu cine stie ce pretentzii. Am stat si la masa, dar am avut si un bufet alaturi unde am si socializat si. A iesit o petrecere frumoasa pana la 4 dimineatza..o sa vedetzi voi i poze.
Am apucat sa vad poze de la Miky cu intalnirea...sunteti frumoase si voi si bbii si va Sose si Pipe pe all of u.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
stancutza spune:
Fetele, sparg eu tacerea asta suspecta...adica sper ca e de bine, ca sunteti care pe unde apuca, doar e vara!!!
Sper ca ati avut o noapte linistita, noi da, ne laudam cu ceva mucisori si multe stranuturi, la fel si eu, o fi o viroza ceva, dar o invingem noi
Sa aveti o duminica frumoasa! Pupicei la clopotei!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Adryana_4u spune:
Fetelor,spuneti-mi va rog, daca a mai patit cineva asa, ca iar sunt disperata (mereu la noi apare cate un motiv...) :am fost vineri la vaccin, iar la consultul de dinainte, la cantar mai exact, a rezultat ca in 3 saptamani, fata mea a luat in greutate doar 200 de grame!!!!!
Adevarul este ca NU SUGE la tzatza, sta si asteapta sa curga singura...daca storc sanul in gura ei, inghite, sau daca storc si ii dau cu lingurita mananca, dar singura nu vrea efectiv sa traga deloc.....mai degraba adoarme cu tzatza in gura...si cu toate astea, este vioaie, se joaca, rade, nu plange, de dormit doarme....
Nici caca nu a facut decat 1 data la 2 zile (ea care facea de 3-4 ori pe zi), in schimb pipi face de zici ca a baut o cisterna de apa...
M-am gandit sa incep diversificarea, ok, ar fi o idee, dar pe langa masa aia, ce ma fac cu mesele de lapte pe care ea nu vrea sa le pape? Problema este ca nici din biberon nu stie sa suga, ca as trege-o pe lapte praf, cu toate ca mi-e ciuda ca eu am lapte (ma dor sanii noaptea la cum se incarca)..... (am incercat sa-i dau apa cu biberonul,dar nefiind obisnuita cu el, in loc sa suga din el, linge sau musca tetina...)
Nu stiu daca m-am mai plans la voi, daca nu, o fac acum: asta se intampla dupa o luna de supt din ora in ora si ziua si noaptea, deci????
Dati-mi un sfat ceva, ca simt ca o iau razna...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
theli spune:
`Neatza zuzici!
Noi suntem mai binisor.Am o bonbonica de fetita, nici nu simt ca e bolnavioara...A luat medicamentele fara nici un fel de protest: i-am dat stamicin pisat diluat cu putina apa si l-a luat fara probleme (s-a stambat un pic).Io (la cat de amar e) cred ca as fi dat la boboci instant...Azi noapte la ora 12 i l-am dat prin somn...nici macar nu s-a trezit!!!
Adryana_4u fetita ta vad ca e cu 10 zile mai mare decat pitika mea, deci are peste 4 luni.Uite ce grafice de crestere am gasit eu:
Cresterea medie in greutate pe zile
0-3 luni:26-31 gm
3-6 luni:17-18 gm
6-9 luni:12-13 gm
9-12 luni:9 gm
Cresterea medie in greutate pe luni
0-3 luni:1 kg/luna
3-6 luni:1/2 kg/ luna
6-9 luni:1/3 kg/ luna
9-12 luni:1/4 kg/ luna.
Cate kg.are Bianca acum? ca in poze arata super bine?
Io cu Maia mea am patit tot ceva similar.In prima luna a luat 980g,a 2-a:1500g,a 3-a 400g, a 4-a luna 1100g.In luna a 3-a, pediatra mi-a recomandat sa-i bag suplimentare cu formula, eu sustineam sus si tare ca am lapte (faceam proba suptului si pitika sugea cam 150-170ml, si eu mai mulgeam inca min.50ml).Intr-o zi a trebuit s-o las cu ai mei (mergeam la un botez) si a trebuit sa mulg ca sa strang lapte pt.2-3 mese si asa am descoperit ca laptele meu era f. diluat.La examenul de bilant de la 3 luni, cand am vazut ca a luat doar 400g, am hotarat s-o trec pe formula...si urmatoarea luna a luat 1100g!!! (luna a 4-a, cant dupa grafic lua 500g).diversificarea abia acum am inceput-o (de 4 zile) cu fulgi de orez.Pitika s-a nascut cu 3050g si acum are 7360g!!!
cam asta a fost "experienta" noastra.Parerea mea e ca cel mai bine e sa te consulti cu pediatrul biancai si sa-ti asculti instinctele si semnalele piticii (la mine maia sugea tot la 4 ore, nu mi-a dat nici un semn ca ceva ar fi in neregula...).
Sper ca nu te-am bagat mai rau in ceata...
pupici la zuzici si bebici si sanatate bebeilor bolnaviori
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com
anca.b spune:
Neata!!!
Mai sintem si noi pe aici!
Adriana, nu lasa sa se duca lapticul!!! mulge-te si incearca sa-i dai cu un biberon cu mai multe gauri...din alea aproape ca curge singur laptele. si insista, ca o sa invete sa bea din el. nu e foarte grav ca a luat doar 200 de grame...bebeii mai cresc si in salturi, nu e tot timpul la fel. daca nu a slabit si nu e deshidratata (zici ca face pishu bine) nu e nici o problema. poate fi si de la caldura...nici mie nu-mi prea vine sa maninc nimic pe caldura.
ai putea si sa o lasi mai multe ore pina sa o pui la sin...sa i se faca foame bine de tot...
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii