Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
anca.b spune:
Am vazut si pozele de la intilnire...ieri...da' n-am mai apucat sa zic nimic. ce bebei prietenosi avem noi aici la "clopotei"...se tin de manuta, isi arunca bezele. pupici la toate...
Theli, vezi ce fetita cuminte are mami!!! bravo!!! si sa va faceti bine repede-repede.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Adryana_4u spune:
Bianca s-a nascut cu 3,800kg..am iesit din spital cu 3,560..
In prima luna a luat aprox 850 g, a doua luna 750 g, a treia luna 850, a patra luna 600 g, si apoi in 3 saptamani 200g!!! Acum are 6,800...la 4 luni jumatate
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
anca.b spune:
Adriana, nu-ti mai face atitea griji. mie mi se pare ca a luat corect in greutate. nici nu arata slabuta in poze. din luna a patra se ia in greutate, in general, 500 gr. tie ti-a luat un pic mai mult luna trecuta, acum un pic mai putin...ideea e ca a luat si nu a dat!
ca sa fii linistita poti sa incerci cu formula, cu biberon cu gauri mari, cum am zis. cu ala s-ar putea obisnui mai repede daca nu vrea sa suga.
iar diversificarea sa stii ca nu e neaparat o solutie pt a luat in greutate. la inceput se poate chiar sa scada la introducerea de alimente noi, pt ca organismul nu stie sa le asimileze.
Povestea Nasterii
Adryana_4u spune:
Multumesc frumos theli si anca.b pentru incurajari, chiar am nevoie...cand vad ca sanii imi curg de plini si ea nu suge, imi vine sa-mi smulg parul din cap...
Mi-a mai zis cineva care a patit ceva asemanator ca din cauza refluxului si a vomitatului provocat de el (si bianca are si ea reflux) ii este frica sa mai manance...ce parere aveti?
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
anca.b spune:
Adriana, si Stefan are reflux, de la 3 saptamini. da afara dupa fiecare masa, uneori si la citeva ore dupa ce a mincat. am noroc ca nu e dureros...nu si-a pierdut pofta de mincare din cauza lui, insa am vazut pe aici bebei care asa au patit. e o posibilitate.
Povestea Nasterii
Adryana_4u spune:
Acum mai am o intrebare, legata de vaccin....eu ii fac vaccinurile de stat....intrebare: s-a mai intamplat la cineva ca la vaccinul de 4 luni sa nu faca deloc febra??? ca Bianca inca nu a facut(vaccinul e facut de VINERI!!!)..iar prietenele pe care le-am intrebat mi-au zis ca la 4 luni au facut copii lor febra mai nasol ca la 2 luni....deci?
Bianca creste
de toate
CameliaH spune:
Buna Adriana, Matei al meu nu a facut febra deloc la vaccinul de 4 luni. Seara eu i-am pus preventiv un supozitor eferalgan.
Referitor la supt, zic si eu poate are o perioada cand nu are apetit mare sau o fi din cauza caldurii. Mai dadusera fetele un sfat sa ii dai sa suga cand e semiadormita. Incearca si asa.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
CameliaH spune:
Am vazut pozele de la intalnire si vreau si eu sa vin sa va cunosc. Va citesc in fiecare si va simt aproape pe toate. Dar la mine e complicat sa vin in Moghioros sau Herastrau mai ales in timpul saptamanii. Nu vreti sa facem o intalnire si in IOR? Stiu ca mai sunt fete care stau in zona.
Sa va mai zic si despre noi. Matei e inca alaptat exclusiv. Pe la inceputul lui iulie vom incepe si noi diversificarea, dar lent, intai cu legume si apoi fructe. In rest e foarte cuminte, adoarme singurel si ziua si noaptea, e vesel si vorbaret si cred ca il dor gingiile ca roade jucariile si degetele de numa.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
emabucuresti spune:
buna fetelor,
azi citesc si eu mai pe indelete pe aici
Miky suntem flatati de cuvintele frumoase, Milan la randul lui s-a indragostit si de Saara si de mama ei! Uf, dar voi sunteti departe si astfel a inceput sa-i faca dulci si Adelei de cum a aparut,hihi!
Ginnette sa stii ca nici eu nu ma cunosteam,decat cu Carmen, dar asa este, parca ne cunosteam toate de-o viata. Si asta datorita minunilor noastre.
Lavi ce de complimente pe noi si din partea ta! Tu esti o tipa super si care primeste toata admiratia mea, ti-am mai zis-o si pana sa te cunosc, acum intaresc afirmatia!Si bb ul tau un razacios, acuma vreau sa-l vad si cand e el in forma maxima! Sper ca a scapat complet deja de raceala pana acum, si vroiam sa te intreb ceva, dar am uitat atunci- de la ce au spus doctorii ca a facut Conrad bronsiolita?
A fost foarte mishto la intalnire cu voi fetelor, pupici multi si tie Mary si dulccicii Daria(mi-a placut mult s-o tin in brate -acuma visez fetite, hehe), si mamicii de David pufos si tie Carmen si Roxanei- ce pacat ca ati fugit asa repede! Si mi-ar placea sa ajung si in Moghioros daca pot!
Emiliapop am vazut poze de la botez,ce dulcica si ce cuminte este Eveline a ta!Si bine-i mai sta in roz pal!
Ancab ce tari sunt pozele cu yummy!Asta ne asteapta si pe noi? Stefan este un bucalat dulce, sa-l dai dea dura! Si noi avem cutu din acela, cred ca este o nebunie generala cu el, dar intr-adevar le capteaza atentia cantecelele si vocea.
Stancuta imi pare rau sa aud cu ce va laudati voi in dim asta!Sa treaca repede ca sa veniti la intalneala fresh!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
emabucuresti spune:
Adriana4you in legatura cu suptul din bibe, al meu nu a stiut sa suga cand i-am l;asat laptic de la mine zilele trecute si m-am ofticat, si am inceput de atunci in fiecare zi sa ii dau bibe cu un pic de apa si in cateva zile a invatat sa suga.Din prima nu a stiut ,pt ca ii dadusem numai san pana atunci. Daca bebita ta e lenesa poate ar fi o varianta sa ii dai lapticul tau muls si pus in bibe cu gauri mari, cum ti-a sugerat Anca.Ca e pacat mai ales ca ai atata laptic.Si cu cantarele acum, sa stii ca mai pot da erori, mai ales alea de cabinet, super solicitate.
Pupici multi si pofta mare Biancai!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/