Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
nemary spune:
hello, hello
sunt in mare graba, facem bajagele, maine la 4 dimineata plecam spre mareeee.
despre intalnirea de ieri nu am de adaugat la ce au spus Miky si Mishu, au descris ff fiecare mamica si clopotel, Miki, inca o data iti spun ca mi-a facut placere sa te cunosc, esti f.vesela si zglobie.
am pus si pozele, le puteti vedea aici: intalnirea clopoteilor
asteptam pozele si de la Ema si Miky.
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
emabucuresti spune:
Merci frumos fetelor pentru ap[recieri! Chiar mi-a placut intalnirea si sa vad atatia bebei de-o seama cu al meu la un loc, care mai de care mai frumos! Si voi sunteti niste tipe super!
Theli, uf, saracuta Maia, sanatate multa si pupici, sa va faceti bine repede!
Pupici, noi poate reusim sa ajungem la piscina, daca-l conving pe sot.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
anca.b spune:
Salutare!
am reusit sa culc teroristu' si acum am si eu timp sa citesc din urma. ma omoara...iar si-a schimbat programul...cred ca de la diversificare ni se trage...n-a mai dormit deloc de dimineata pina acum...era rupt de oboseala, dar nici nu inchidea ochisorii sa faca nanic...tot sa se rasuceasca ii trebuia...
Stoisor, si noi am scos o masa de lapte la trei zile dupa ce am inceput sa-I dau fructe. Pt cojite poti sa nu o dai cu nimic…doar o piepteni in raspar si or sa cada toate. E ceva normal la bebelusi. Sau, daca chiar vrei este ceva crema la mustela, stelaker, pt crustele de lapte, dar sincer nu cred ca are rost
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Theli, bine ca ati descoperit ce avea micutza. sa treaca repede.
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Ce fain ca v-ati intilnit atitea mamici! ma bag sa vad si pozele ca am vazut ca au inceput sa "soseasca"
dana, eu te inteleg perfect ca il lasi pe albert cu buni. daca ai pe cineva de incredere e bine sa profiti si sa ii acordati si vanessei un timp de exclusivitate. mai ales ca va merge la gradinita de la toamna si veti petrece mai putin timp cu ea.
Povestea Nasterii
anca.b spune:
SOFIA ELENA
ANDREW
CALIN ALEXANDRU
KALED
Povestea Nasterii
anca.b spune:
nu mai e nimeni? am crezut ca s-a blocat site-ul...cred ca toti sinteti pe afara, cu taticii...noi tot amindoi sintem si azi...ca tati lucreaza, ca de obicei.
poate miine sta cu noi...sa-l vada si el pe fi-su la masa, ca am inceput diversificarea de o saptamina jumate si inca nu a apucat sa ne vada "la lucru".
Povestea Nasterii
theli spune:
Eu mai sunt pe-aici...
Multumim de gandurile bune...e mai bine pitika (i-au disparut si bubitele).Am vazut si pozele de la intalnire...sunt super!!!Abia astept sa venim si noi!
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com
stoisor spune:
multumesc de raspunsuri.....
anca nu e vb de o masa de lapte ci de 3 ,sunt disperata ,o sa mergem iara la doc sapt asta si cred ca schimb si doc pt ca ma lasa nervi ,nu cred ca e in regula ,nu?masa de la 10,de la 14 si de la 18 pa si pusi asa deodata??doar fructele dim si seara si legumele la pranz??
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
anca.b spune:
pozici noi la semnatura. pt cine are vreme. sint doar 12
pupici