Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
emiliapop spune:
Buna livada,
Noi nu am mai apucat sa scriem pe aici de mult...
Despre noi:
-am facut botezul lui Eve pe 1 iunie si a iesit super bine
-acum suntem in Suedia ca sotul face training aici la noua firma cam 10 luni si suntem bine copii s-au comportat ff. bine la drumul cu masina 2000 de km + drumul cu vaporul cam 4 ore.Orasul unde stam: Vaxjo e tare dragutz si cochet parca e un oras de poveste e fff. multa verdeata mai ales ca orasul e asezat cumva intr-o pasune si inconjurat de padure si in mijloc un lac mare unde se plimba lumea cam 5 km de jurimprejur cu locuri de joaca si rezervatie naturala cu ratuste, lebede,pasari si ....pescarusi eu am zis ca nu vad bine cand i-am zarit.
Alex o sa merga din august 4 ore pe zi la gradi si saptamana asta mergem sa o vizitam desi eu am indoieli cum o sa se inteleaga el acolo cu restul copiilor daca astia vb suedeza?
El abia a inceput sa vb pe romaneste cu limba astora cred ca o sa il cheaunesca de tot .
Evelina e bine, saliveza continuu si isi suge cu indarjire pumnii cred ca ii ies dintii daca semana cu alex ca lui i-au iesit primii doi la 4 luni si ceva.O alaptez tot natural nu am introdus completare asa cum ma sfatuia doctora si Eve e o grasuta si o frumoasa cand nu urla .
Am pus si cateva poze la de la botezul Evelinei daca vreti sa ne vedeti.
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
danonique spune:
EMILIA am vazut pozele de la botezul Evelinei.E o papusa iar fratiorul ei un scump.Sunteti o familie foarte frumoasa.Sper sa va simtiti bine in Suedia.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
rodicamarza spune:
fetelor ajutati-ma cu un sfat:fata mea (care nu s-a trezit niciodata noaptea in aproape 6 luni)zvacneste noaptea in domn se trezeste si se pune pe un urlat sfasietor de ti se rupe sufletul.sa fie de la dinti? ca de la diversificare nu cred.ieri nu i-am mai dat fructe,numai piure de legume si a fost ok toata ziua adica nu a plins deloc dar nici nani nu a facut.dar noaptea aceeasi placa de o saptamana.voi ati patit vreuna asa ceva?.adica se poate de la dinti sa reactioneze asa?astia inteapa cand ies ?voi ce stiti?ce ati mai citit zic ,ca ma gandesc ca nu mai tineti minte de cand v-au iesit voua prima data
paula mica(26.12.2007)
danonique spune:
EMILIA si Vanessa va merge din septembrie la gradinita si am emotii mari ca nici ea nu vorbeste franceza dar cei de acolo mi-au zis sa nu imi fac probleme pentru ca cei mici se adapta foarte usor si invata foarte repede o limba straina.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
grati.ela spune:
Rodica, nu exista o explicatie clara pt urletele bruste de peste noapte...Ozi a avut asemenea episoade pe la 3 ani...tipa neintrerupt a durere ascutita cam 10 minute...nu ne recunostea iar dak incercam sa vorbim mai rau facea...o tineam in brate (desi se zvarcolea) si ne plimbam prin apartament cu ea...dupa 10 minute adormea brusc...era transpirata toata mititica.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
miri_mik spune:
salutare,
n-am scris de ceva vreme, dar trag cu ochiul. aud ca v-ati intalnit si ca v-ati simtit bine! pai cum altfel???
nu sunt in dispozitie grozava, dar vroiam sa-i spun rodicai ca accesele de plans noaptea se datoreaza in primul rand viselor. iti amintesti cand era bebe mik de tot si dormea agitat? e cama ceeasi treaba, dar la alta scara. ideal ar fi sa nu ii deranjati. plang, dar cum spunea si grati nu-si daus eama ce lis e intampla. cel mai bine sa-i lasati sa planga. sa vedeti sa nu fie inghesuiti printre barele de la patuturi sau sa aiba vreun alt disconfort vizibil, si trece de la sine.
azi noapte ne-am mutat in pod. aseara am fost in plimbare cu mashina pana la anvers si ne-am intors la 11. sacha urlase frenetic de la 9juma pana la 11 fara 10. la 12 i-a dat taica-sau un bibe si... record... a dormit pana la 7 dimineata. deci se poate si poate...
va pumpizez si mi-e dor de voi!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
nemary spune:
la multe lunite sarbatoritilor:
SOFIA ELENA
ANDREW
CALIN ALEXANDRU
KALED
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ven spune:
Vai, Mari, ce ne tii aici in suspans. Intri sa zici la multi ani si poze de la intalneala ioc??
emabucuresti spune:
buna fetelor,
A fost super super frumos la intalnire si acum fac upload la poze caci vad ca intrebati de ele.Sper sa pot pune toata selectia facuta, caci nu am prea multi mega in cont.
Ma asteptam sa ne maiintalnim si cu Sofia plus Stancuta si Eva plus Elle cel putin, dar sa speram ca next time.Noi suntem cu ochii mai ales dupa fetite si cele prezente la intalnire sunt niste frumuseti ,s-au batut baieteii pe ele,hihi!
Gata, am pus pozici.Uf , am si un video de 1 minutel cu noi toate dar nu il pot pune pe nesuferitul de flickr.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
emabucuresti spune:
LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI
SOFIA ELENA
ANDREW
CALIN ALEXANDRU
KALED
SA FITI SANATOSI,NOROCOSI SI FERICITI!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/