Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
docdecap spune:
'neata fetele!!
na, ca sa nu mai fiu invidioasa, si eu m-am vazut ieri cu angi si Pupi si inca o mamica de Constanta, am facut shopping (adica am carfurit). Poze a facut Angi, da' din serban nu se vedea nimic, era rupt de somn si a adormit cum i-am pus scutecelul pe fata, asa ca se vede doar carpa oricum...Pupi e un dragut si un mama-dependent, da' l-am mai amuzat si noi pe acolo cand se uita mami la rafturi...
Din toamna incep iara drumurile bucuresti si ne prindem noi asa, macar pe bucati (sper, ca de obicei sunt cam alergata prin capitala si abia seara ma linistesc)
Gratiela, nu ti se pare si tie ca tudor seamana cu serban? si eu ma uit cu mare drag la pozele voastre, ai doi copii tare frumosi!
Crista, multumim de aprecieri! Tat-su tot incearca sa ne/se convinga ca seamana si cu el cand era mic.. Vise, tata, vise!
e, cu furtuna poveste lunga, da' adevarul e ca la 5 se facuse un intuneric de a trebuit sa aprind lumina, eu nu cred ca am vazut vreodata nori atat de negri... ma bucur ca i-am prins in poza, ar fi trebuit sa fac si film, se miscau repede si in rotocoale. nu m-ar fi mirat sa vad si o tornada, ceva...
va pupic si va urez un we frumos, sa stati in familie si sa va simtiti bine!
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
danonique spune:
Buna dimineata!Multumim tuturor celor care ne-au felicitat pentru implinirea a 6 lunite.Noi am sarbatorit printr-o noapte agitata cu treziri foarte dese.Simt ca nu mai rezist iar daca va mai continua mult timp asa nu stiu ce ma voi face.Imi iubesc baietelul dar uneori imi vine sa imi iau campii.Are cineva o schema orientativa cu varsta la care apar dintisorii?Eu aveam una dar am uitat-o acasa.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
EMA ma intrebai in capitolul trecut de biletele pentru vacanta in Antalya.Noi am gasit foarte usor.Am mers joi la agentie si am luat bilete pentru luni.Sper sa gasiti si voi la fel de usor.
poze albert
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by theli
Buna zuzici!
noi am intrat doar sa va salutam ca pitika e bolnavioara...tocmai m-am intors de la spital...are otita si amigdalita...
intru mai tarziu sa va povestesc
pupici
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com
theli imi pare rau sa aud ca puiutul e bolnav pupici multi si insanatosire grabnica
paula mica(26.12.2007)
danonique spune:
VEN si noi vom merge in vacanta numai cu Vanessa din motivele pe care le-ai enumerat tu.Desi l-am dorit foarte mult pe Albert parca nu eram pregatiti pentru bebe nr 2.Pentru cuplul nostru a fost foarte greu in primele luni iar intimitatea noastra a avut foarte mult de suferit.Dupa nasterea Vanessei nici eu nu concepeam sa merg in vacanta fara ea asa ca inteleg perfect mamicile care nu isi pot lasa puiutii dar acum chiar nu vad cum m-as putea relaxa cu Albert foarte marait din cauza dintilor si Vanessa care cere tot mai mult atentia noastra.Ar fi existat solutia sa o luam pe mama cu noi sa ne ajute dar din pacate nu s-a putut.
poze albert
docdecap spune:
Dana, aud de tot mai multi copii care fac o mica 'regresie', cred ca trebuie sa ne coboram asteptarile si sa ne comportam ca si cum am avea din nou un sugar.. si noi ne scosesem masa de zori-de-zi, da' ne-a trecut, iara suna desteptarea la 3-4-5 dimineata.
a propos de dintisori, azi serban mi-a facut o 'zeama' galbena in loc de kk, ma asteptam, i-am scos fierul, da' stiu ca e si semn de dinti. ne pregatim pentru ce o fi..
Theli, pupici lui Maia, viteaza de ea, cum nu se plange.. inseamna ca trebuie sa stai cu okii pe ea non-stop, sa o iei din pripa! uite o pt. amandoua
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
danonique spune:
THELI un pupic pentru Maia cea bolnavioara.Speram sa treaca foarte repede.Multa sanatate!
poze albert
danonique spune:
MONICA(Doc) ai dreptate cu regresia.Imi amintesc ca si Vanessa in perioada aparitiei dintilor se trezea foarte des noaptea si nu mai stiam ce sa fac cu ea.Daca acum vreo luna mi se parea ca am reusit sa il inteleg pe Albert acum sunt total in ceata.Nu mai stiu ce sa ii fac.E ca in perioada colicilor.Am citit ca ei pot avea colici pana la un ann asa ca tind sa cred ca bietul de el are pe langa durerea de dinti si ceva colici.Imi e tare mila de el dar sunt la capatul puterilor.Vom trece si peste asta.
poze albert
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Halooo! Am intrat si eu oleaca, imi pica netu' ca naiba! Sunt epuizata, dar fericita... Am mancat, in sfarsit, la KFC... Glumesc! Este vorba de intalnirea de azi! A fost pe sufletul meu... Am apucat sa ii studiez pe bebei mai pe indelete, ca nu au fost asa de multi... Am cunoscut o bebelusha "livrata" in Finlanda! Nici acum nu imi vine sa cred! Nu stiu, e ceva ciudat... Sa o vad in poze, sa stiu ca e asa departe si asa straina de Romania, and the next minute sa o ating si sa o vad asa cum o vad in calculator... Hihi, Saara este ireal de frumoasa, bucalata, cu gene negre si intoarse si pielicica perfecta, o Alba-ca-Zapada in devenire! Si sa vedeti... Surpriza ai fost tu, miki, ca nu am apucat sa ti-o spun, mi te imaginam cu totul altfel... Mai calma si mai clasica... De unde! Esti o zglobie si o energica, aducatoare de voie buna! A fost o incantare sa va cunosc!
La intalnire a venit si ginnette, si ea mi-a lasat o cu totul alta impresie, pe forum mi se parea putin rigida si o mamica sigura pe sine, dar in realitate e o copilaroasa si o zambareata! Na, sa mai judeci o carte dupa coperte! Aaaaa, nu va spun de Buburuza Adela, o cuminte si o dulceata de fetita cu ochii ca doua felinare si o gurita ca o capsuna!
Am mai cunoscut doua mamici de baietei, ema si carmen si frumusetile lor... Ii las mai la coada, asa, ca e gelozie mare intre ei si Conrad Eh, pe naiba... Dar... Nu se stie niciodata, atentie mare la concurenta!
Mda, ema, esti o finuta si o relaxata, te vedeam altfel pe forum - timida si neincrezatoare... Ah! Si am fost foarte surprinsa cand am aflat ca ai 31 de ani! Pari o pustoaica, mai ales la cat de trendy esti! Si bebe Milan.. E mai gras decat in fotografii, hihi, si e asa, un barbatel foarte sigur pe sine, sa vedeti ce alura are si in ce posturi l-am tot surprins, de boss rasfatat!
Si, last but not least, o mamica foarte "calda" si sweet - este vorba de carmen, o persoana foarte agreabila si cu care ai ce discuta... Chiar, Carmen, de ce stai asa, mai in umbra? Ca mi-ai parut destul de dezinvolta si ai cate ceva de spus pe aici...
Iar baietelul tau este un pretios - un bijou mic si sclipitor... O sa vezi ce mandrete de baiat o sa iasa din el, chiar daca a luat startul "cu stangul"...
Ah, cum as putea sa uit, le-am revazut cu placere pe nemary si Anandrei si pe bebelusii Daria si David! Dariutsa s-a facut o splendoare de fetita, mai fragila ea, asa, dar promite, este foooarte atenta si precoce, si frumoasa foc - are un capsor inconjurat de bucle razlete, a la Betty Boop, hihihi! Iar David... Surpriza! Dupa cum ne-a marturisit mamica lui, doctorul personal l-a incadrat ca dimensiuni la categoria "grea" - 9 lunite! Si intelectul este dezvoltat pe masura... A fost un cuminte si un curios, ca sa nu spun ca s-a facut si mai frumos de cand l-am vazut eu ultima data!
Mai fetelor, nu mai stiu ce sa mai spun, atata doar voiam sa fac, sa imi descarc sufletul de emotiile adunate azi, pacat ca nu a fost mai multa lume, ati "ratat" niste persoane foarte simpatice, care v-ar fi facut sa zambiti macar, si niste bebelusi buclucasi, da' o scoatem noi la capat cu ei! Va pup si imi pare fooooarte rau ca nu mi-am luat si eu camera sa fac cateva poze... Le "pandesc" pe ale fetelor, sa salvez cateva, hehehe!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
deci sunt trista..........buc. e asa departe si noi astia din provincie nu avem sansa sa vedem bebei frumosi si mamici frumoase.
vrem si noi
paula mica(26.12.2007)
danonique spune:
Va amintiti ca v-am spus de tratamentul de infrumusetare pe care mi l-am facut.Arat in continuare ca naiba.Luni mergem in vacanta si ma stric de cap ca nu imi trec urmele.Imi vine sa o strang de gat pe tipa care mi-a facut tratamentul.
poze albert