Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
Michelle81 spune:
Selene-iti inteleg emotiile ff bine ,tu nu mai ai mult de asteptat eu mai am pana luni,deci inca doua zile!
11+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Selene_Bunny
Fetelor, eu deja nu mai prea am stare... La 17.30 am programare la medicul ginecolog - control si echografie. In mod normal, trebuie sa ii masoare pliul nucal lui bebe, ca am fix 12 saptamani azi. Deja ma iau gandurile si emotiile, ma foiesc prin casa, ma uit la ceas tot din 10 in 10 minute...
selene o sa fie bine.Stai linistita.Abia te asteptam sa ne povestesti ce si cum.(mai ales ca unele din noi mai avem ceva de asteptat pana la eco)
POZE
my baby
10+
cristi_2003 spune:
michelle - la noi cele 2 dormitoare sunt la 1 metru distanta, si o sa incerc asa macar la inceput, daca bebe accepta. ca si ledi nici eu nu o sa vreau sa imi neglijez viata de cuplu - pt ca o familie inseamna mama, tata si copil.
sa va zic - eu am avut bunica, bunicul si mama. mama a stat 3 ani intr-un oras asa poluat ca eu de fiecare data cand mergeam la ea faceam pneumonie, asa ca ne vedeam sb si dum cand venea sa ma vada si ne iubim de numa numa, in plus suntem si prietene. bunicul nu venea el la mine de timid ce era - dar eram eu calare pe el toata ziua si l-am iubit cu disperare. acuma nu il mai am. bunica ma sufoca efectiv - asa ar face si acuma daca i-as permite. o iubesc, da cand o vad imi sare tensiunea... sunt atatea feluri de a-ti arata dragostea... care e mai bun?
11+
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
cristi_2003 spune:
bunny - abia astept sa ne povestesti de la eco. si daca poti sa ne dai poze.
11+
Selene_Bunny spune:
O sa va spun, fetelor, sa stiti cum a fost in cazul meu...
Pe mine ma doare burta rau de doua zile, noaptea nu prea pot dormi, constipatia sa fie de vina (e prezenta de vreo luna si ceva, rar merg la baie, si atunci, e un chin, o sa-mi iau prune uscate, am mancat doua zile la rand supa de varza, a mai pus burta in miscare, acum iar m-am "incuiat"...)
Iris2002 spune:
Fetele,
Aiurita cum sunt eu am mai scris la celalalt capitol...si acum imi e lene sa scriu inca o data.
Eu sunt ametita, slabita, ma rog, nu e grozav. Si am mult de lucru. Asa ca am zis azi la servici ca astept bebe, cu doua saptamini mai devreme decit aveam planificat...reactia a fost faina, toata lumea m-a felicitat, draguti cu totii...
Am mai zis si in vecini si au venit cu flori si sampanie pt copii...draguti de tot.
Tweety, cred ca fiecare copil e altfel, asa cum poate al tau vrea sa doarma cu tine, a mea nu vrea...si eu zau ca as fi vrut, dar nu poate sa doarma cu mine, nu a putut niciodata, nu adormea...(noi avem si pat cu apa si oricum nu era voie sa doarma bebe cu noi, dar aveam canapea in camera in care o alaptam, si nu vroia sa doarma la mama in brate deloc incapatinata mica). Fiecare copil e altfel, a mea nu e nici foarte pupacioasa (cind o apuca dragostea insa nu ma mai lasa din pupat si eu sunt foarte emotionata si momentele acelea conteaza cel mai mult, nu cele in care refuza cu incapatinare sa imi dea un pupic). Cred ca fiecare dintre noi incearca sa fie un parinte bun, in conditiile date, asa ca sa incercam sa nu ne judecam alegerile.
Cit despre laude, nu sunt niciodata prea multe...si eu o ridic in slavi pe Francesca la fiecare noua descoperire, mai ales ca mai nou spune propozitii scurte in romana si olandeza.
Tweety7 spune:
Iris eu n-am intrat aici ca sa fac propaganda AP-ului si stiu ca nu toti copiii sunt la fel. Eu doar v-am vorbit despre convingerile mele ca sa stiti cu cine discutati. Fiecare face cum simte ca-i mai bine pentru el si familia lui.
Mami a Clarei (18.08.2006) si 4+
RalucaAlexa spune:
Pleaca omul o ora de langa voi si nu mai reuseste sa recupereze!
Tweety, bine ai venit, o sarcina usoara si bebe sanatos sa ai!
Despre concepte de parenthood nu stiu ce sa zic. Nu mi-am pus vreodata problema ca s-ar numi intr-un fel sau altul!! Eu una inca ma mai intreb ce fel de mama voi fi! Mama mea e un exemplu pt mine, a stiut sa ma faca sa ma simt mereu iubita si apreciata, in acelasi timp o respect mai mult decat pe oricine si n-as indrazni sa fac sau sa zic ceva ce as stii ca ar rani-o in vre-un fel. Nu stiu cum sa explic toate lucrurile astea... Nu-mi mai aduc aminte cu cine dormeam, daca m-au tinut sau nu mai mult in brate habar n-am! Am crescut si eu ca si Cristi o buna parte a vietii mai mult cu bunicii. Mi-e clar in schimb un lucru: intre mama si tata am ales mereu mama! Pt modul in care ma facea sa ma simt in siguranta, cand sunt langa ea, oriunde, ma simt acasa (eu ii zic si acum ca miroase ma mama!! ). Cu toate astea imi iubesc foarte mult tatal si nu l-as schimba pt nimic! N-a facut nimic eronat saracu'... doar ca nu e mama!!!
2. Tenului meu pana acum ii prieste sarcina!
3. Despre mobilat camera bebe - astept intai sa-mi termin renovarile, da' cred c-o sa-i iau patut din lemn, ca parca-mi plac mai tare alea!!!
4. Abia astept sa pot cumpara chestii pt bebe. Mi se pare totusi un pic cam devreme! Nu cred ca tasu' ar avea ceva de comentat.
5. Despre curatenie - imi place f tare ce iese din mana mea, nu inseamna insa ca am timp si chef!! Aplicam treaba cu terta persoana care tre sa supravietuiasca si ea!! . Cat despre mancare - mie imi place sa gatesc, asta nu inseamna ca o fac intotdeauna - iesim in oras, mai mancam si pe acasa dar mai rarut!
6. Sotu meu e foarte saritor cand e vorba de curatenie - pune mana pe telefon si cheama femeia!! Da' nu mi-a spus niciodata nimic legat de acest subiect!! ce sa fac - ma iubeste asa cum sunt!!
11+
galmita mea
Michelle81 spune:
Selene-trebuie sa ai grija ca ar trebui evitata constipatia vezi ca daca dai search pe google iti apar o gramada de remedii,incearca fructe multe si lichide.
Cristi_2003-intre dormitorul nostru si camera copilului sunt metri buni de aceea in primele luni punem patutul la noi in dormitor.
11+ Doamne ajuta!
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev004pp_.png
cristi_2003 spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Iris eu n-am intrat aici ca sa fac propaganda AP-ului si stiu ca nu toti copiii sunt la fel. Eu doar v-am vorbit despre convingerile mele ca sa stiti cu cine discutati. Fiecare face cum simte ca-i mai bine pentru el si familia lui.
Mami a Clarei (18.08.2006) si 4+
si bine ai facut tweety - ca fiecare are dreptul sa aiba convingeri si sa tina la ele. cum fiecare familie e diferita nu va exista niciodata o reteta general valabila - asa ca o sa ne descurcam fiecare cat de bine putem.
11+
important e sa nu dam cu parul in cel care gandeste altfel ca noi ( la noi nu e cazul dar am vazut unele topicuri pe forum doamne fereste!!!)